Altamofen-20

Altamofen-20

Tillverkare: Alpha Pharma
Modellnummer: 564
Tillgänglighet: I lager
Paket: 20mg 50 tabletter
La sustancia: Tamoxifen citrate (Nolvadex)
26.65€

Allmän information om Altamofen i Sverige

Altamofen av Alpha-Pharma Hälso-och sjukvård varje tabletter innehåller 10 mg Nolvadex. Altamofen är en SERM (Selektiv östrogenreceptor Modulator) och den vanligaste användningen är för förebyggande av gynocomastia och andra oönskade biverkningar från extra östrogen som flyter runt i kroppen när du är på en cykel som innehåller aromatizing steroider. Nolvadex binder starkt till östrogen-receptorer och därmed blockerar östrogen från att fästa. Det spelar t eliminera östrogen men detta har sina fördelar eftersom östrogen behövs för ett friskt immunförsvar och förbättrad lipidprofilen. Altamofen (Nolvadex) har en annan lika mycket nytta, och som är som en överordnad post-cykel läkemedel, som inte ska underskattas. Det väcker LH-nivåer som i sin tur kraftigt höjer testosteron nivåer och det är precis den önskade effekten efter en cykel. Rekommenderat att använda den under en cykel för dem som är benägna att gynocomastia och rekommenderas speciellt efter en cykel i kombination med HCG. Altamofen är det mest effektiva post-cykel behandling för maximal bevarandet av muskelmassan och en snabb återhämtning hormonella balans.

Terar Altamofen  i Sverige

Svälj tabletten hel med vatten eller annan icke-alkoholhaltig vätska. Du kan ta detta läkemedel med eller utan mat på samma tid varje dag. Om du missar en dos, ta den när du kommer ihåg, och ta sedan nästa dos som vanligt. Om det nästan är dags för din nästa dos eller du ihåg din nästa dos, ta inte extra tabletter för att kompensera den missade dosen. Ta detta läkemedel under minst 5 år efter behandling, såvida inte din läkare säger något annat.

Biverkningar i Sverige:

Ring din läkare omedelbart om du har några förändringar i slemhinnan (endometrium) eller ett organ av din livmoder. Dessa förändringar kan tyda på att allvarliga problem börjar, inklusive cancer i livmodern. Tecken på förändringar i livmodern är:
• vaginal blödning eller blodiga flytningar som kan vara rostiga eller brun färg
• förändring i din månatliga blödningar som i beloppet eller tidpunkten för blödning eller ökad förmåga att levra
• smärta eller tryck i bäckenet (under naveln)
Blodproppar i dina vener eller lungor kan orsaka allvarliga problem, bland annat döden. Du kan få blodproppar upp till 2-3 månader efter att du slutar ta denna medicin. Tecken på blodpropp är:
• plötslig bröstsmärta, andnöd, hosta upp blod
• smärta, ömhet eller svullnad i ena eller båda benen
Stroke kan leda till allvarliga medicinska problem, inklusive döden. Tecken på stroke:
• plötslig svaghet, stickningar eller domningar i ansiktet, armar eller ben, speciellt på ena sidan av din kropp
• plötslig förvirring, problem att tala eller förstå
• plötsligt svårt att se i ett eller båda ögonen
• plötslig gångsvårigheter, yrsel, förlust av balans eller koordination
• plötslig svår huvudvärk utan känd orsak

Du kanske har problem med levern, inklusive gulsot, om du har en brist på aptit och gulfärgning av huden eller ögonvitorna dina ögon. Du kan ha grå starr eller ökad risk för att behöva katarakt kirurgi om du upplever att sudda ut av din vision. Kontakta din läkare omedelbart om något av dessa villkor visas.

Skriv en recension

Notera: HTML översätts inte!
Dålig           Bra

Most Viewed

Vår online butik ger möjlighet till att köpa en billig steroider i Sverige. Och för återkommande kunder och de kunder som köper steroider i stora volymer, rabatter finns tillgängliga. Vi erbjuder leverans på kortast möjliga tid, och service på högsta nivå. Vi värdesätter varje kund och arbete endast till förmån för köpare av våra produkter.

Köpa anabola steroider i Sverige har vi en mycket lönsam affär för köparen. De varor som kan köpas och avnjutas när som helst på dagen. Vi har ett brett sortiment och till mycket konkurrenskraftiga priser, överkomliga för idrottsman. Kvaliteten av steroider är mycket hög, så din önskan att öka muskelmassa och bygga muskler hemma eller på gym kommer att vara framgångsrik.