Promifen

Promifen

Tillverkare: Alpha Pharma
Modellnummer: 570
Tillgänglighet: I lager
Paket: 50 mg (50 tabletter)
La sustancia: Klomifencitrat (Clomid)
37.32€

Allmän information om Promifen i Sverige

Promifen (Clomid) av Alpha-Pharma Hälso-och sjukvård är en syntetisk icke-steroida läkemedel som är mycket liknande sätt som östrogen. Promifen (Clomid) används ofta som en ovulatoriska stimulerande. På grund av att det liknar östrogen, Promifen (Clomid) kan binda östrogen-receptorer i hypotalamus. Detta block hypotalamus från sensing "riktiga" östrogen och hypotalamus i sin tur verkar genom att stimulera hypofysen att frigöra mer Gonadotropiner som FSH och LH. FSH och LH stimulerar äggstockarna/testiklarna att producera mer östrogen/testosteron.

Denna fastighet i Promifen (Clomid) i Sverige har i stor utsträckning används för att behandla kvinnor med äggstockscancer misslyckande och framkalla ägglossning. Det är dock långvarig användning av detta läkemedel kan inte vara säkra på grund av ökad risk för äggstockscancer.

Promifen (Clomid) är en stor molekyl som är löslig i de flesta organiska lösningsmedel som alkohol. Natriumsaltet citrate är också löslig i vatten. Kemikalien är luktfri. Clomiphene kommer som en 50 mg tablett. Patienter som får Promifen (Clomid) måste ha varit fullt arbetat upp för alla gynekologiska och endokrina sjukdomar före behandling.

Ägglossningen inträffar vanligen 5-10 dagar efter start Promifen. Detta samlag bör vara att sammanfalla med den beräknade tidpunkten för ägglossning. Clomid är började på 50 mg/dag i 5 dagar. Denna dos kan ökas hos kvinnor som inte har ägglossning.

Promifen (Clomid) är bara tas en gång om dagen. Experter inom body building tyder på att det kan användas ensamt eller i kombination med låg styrka anabola steroider. De flesta kroppsbyggare tar anabola steroider för ett par månader och sedan växla över till en Clomid. Den Promifen (Clomid) ger uppsving i testosteron och även förhindrar utveckling av bröstförstoring. Den exakta tidpunkten för när ska man börja Clomid är inte kända, men det rekommenderas att när steroid läkemedel stoppas, Promifen (Clomid) bör vara igång inom 7-10 dagar.

Vid den rekommenderade dosen för den korta tid, Promifen (Clomid) är i allmänhet säkra. Majoriteten av biverkningar som kan uppstå som är övergående och försvinner när behandlingen avbryts.

 

Biverkningar i Sverige

De vanligaste biverkningarna inkluderar följande: rodnad, obehag i buken, illamående, kräkningar, ömhet i brösten, huvudvärk, onormal vaginal blödning, allmän trötthet, håravfall.

Skriv en recension

Notera: HTML översätts inte!
Dålig           Bra

Most Viewed

Vår online butik ger möjlighet till att köpa en billig steroider i Sverige. Och för återkommande kunder och de kunder som köper steroider i stora volymer, rabatter finns tillgängliga. Vi erbjuder leverans på kortast möjliga tid, och service på högsta nivå. Vi värdesätter varje kund och arbete endast till förmån för köpare av våra produkter.

Köpa anabola steroider i Sverige har vi en mycket lönsam affär för köparen. De varor som kan köpas och avnjutas när som helst på dagen. Vi har ett brett sortiment och till mycket konkurrenskraftiga priser, överkomliga för idrottsman. Kvaliteten av steroider är mycket hög, så din önskan att öka muskelmassa och bygga muskler hemma eller på gym kommer att vara framgångsrik.