Premarin

Premarin

Tillverkare: Pfizer
Modellnummer: 615
Tillgänglighet: I lager
Paket: 0,625 mg (28 tabletter)
La sustancia: Premarin
56.51€

Allmän information om Premarin i Sverige

Conjugated Estrogens som namnet antyder är ett läkemedel som innehåller en blandning av östrogen hormoner. Östrogen är ett kvinnligt könshormon som produceras av äggstockarna och behövs för flera funktioner i kroppen. Conjugated Estrogens läkemedel ordineras för behandling av vaginala symtom på klimakteriet såsom torrhet, sveda, irritation och smärtsamma samlag.
Conjugated Estrogens läkemedel säljs som olika varumärken, av vilka den ena är Premarin (som gjorts av Wyeth Pharmaceuticals). Den finns i två former, tabletter och vaginalkräm.

 

Terar Premarin i Sverige

Tar Conjugated Estrogens (Premarin) under en lång tid kan öka risken för bröst -, äggstocks-eller livmodercancer. Diskutera detta med din läkare om din specifika risker. Du kan bli skyldig att ha regelbundna fysiska kontroller och mammografi medan du tar denna medicin. Glöm inte att också själv undersöka dina bröst regelbundet för klumpar. Du kan övervakas för att se dina framsteg och villkor var 3 till 6 månader för att se till att Conjugated Estrogens läkemedel fungerar som den ska i dig. Detta läkemedel ökar också risken för endometriehyperplasi, ett tillstånd som kan leda till livmoderns cancer. Ta progesteron medan du tar Conjugated Estrogens medicinering kan minska din risk att drabbas av livmodercancer. Om du inte har haft en hysterektomi (livmodern avlägsnande kirurgi), kan du ordineras progestin tillsammans med Conjugated Estrogens.
Inte tar Conjugated Estrogens om du har ovanliga och onormal vaginal blödning, leversjukdom, bröst-eller livmodercancer, hormon som rör cancer, en incident som hjärtinfarkt eller stroke den senaste tiden, om du är allergisk mot det, om du är gravid, eller om du någonsin har haft en blodpropp. Hormonella läkemedel kan öka risken för blodproppar, stroke eller en hjärtattack speciellt om du lider av diabetes, högt blodtryck, högt kolesterol eller triglycerider, om du är överviktig eller om du röker.
Conjugated Estrogens är klassificerade som FDA graviditet kategori X, läkemedel, vilket innebär att detta läkemedel kan skada fostret eller orsaka fosterskador hos det nyfödda barnet om mamman tar under sin graviditet. Conjugated Estrogens är strikt rekommenderas inte för gravida kvinnor. Meddela din läkare i förväg om du är gravid eller blir gravid medan du tar Conjugated Estrogens. Använd ett effektivt preventivmedel åtgärd som rekommenderas medan du tar denna medicin. Du måste också veta att detta läkemedel kan försvaga av latex kondom, membran, eller livmoderhalscancer cap. Fråga din läkare om korrekt att använda preventivmedel medan du tar Conjugated Estrogens. Conjugated Estrogens kan passera över i bröstmjölken och skada ett ammande barn. Det kan också bromsa produktionen av bröstmjölk. Därför detta läkemedel är också rekommenderas inte om du ammar.

 

Innan du tar Conjugated Estrogens

Innan du tar Conjugated Estrogens (Premarin) i Sverige, vidta alla försiktighetsåtgärder som nämns ovan, och diskutera dem med din läkare. Informera din läkare i förväg om du har något av dessa villkor: lupus, porfyri, endometrios, gallblåsan sjukdom, hypotyreos, astma, migrän, epilepsi, kalcium, eller om du har haft en hysterektomi. Din läkare kommer att avgöra om det är säkert för dig att ta detta läkemedel på toppen av dessa villkor.

 

Hur ska jag ta Konjugerat Östrogen?

Du bör ta Konjugerat Östrogen (Premarin) precis som ordinerats av din läkare. Alla mediciner har en bipacksedel med fullständiga instruktioner och detaljer. Se det för några tvivel. Inte att ändra kurs av medicinering på något sätt (ta inte mer eller mindre än den föreskrivna doseringen). Även att inte ta det efter den tid för vilken medicinering som ordinerats är över. Kan du ordineras en kurs av progestin tillsammans med Conjugated Estrogens. Följ alltid din läkares anvisningar och råd.
Conjugated Estrogens är oftast rekommenderas för bara en kort tid, oftast i en cykel (3 veckor av användning följt av en vecka). Vissa förutsättningar kan kräva daglig användning och andra bara två gånger i veckan under behandlingsperioden. Kom ihåg att alltid följa din läkares råd eller anvisningar om vilka läkemedel som etikett.
För att tillämpa de Conjugated Estrogens vaginalt grädde, använder bara de vaginala applikator som tillhandahålls tillsammans med grädden. Efter varje användning, rengör applikatorn ordentligt. Ta orala tabletter som din läkare ordinerat. Förvara alltid läkemedel i en sval och torr plats.

 

Vad händer om jag missar en dos?

Om du glömmer att ta en dos av Conjugated Estrogens för vissa skäl, ta den så snart du kommer ihåg det. Dock, hoppa över den missade dosen om tid att ta nästa dos är nästan uppe eller i närheten. Ta inte två doser närmare varandra för att kompensera för den missade dosen.

 

Vad händer om jag överdoserar?

I händelse av överdosering av Conjugated Estrogens, få akut medicinsk vård eller ring Läkare omedelbart. Överdosering kan leda till illamående, kräkning, eller vaginal blödning.

Begränsningar i fråga om kost och aktiviteter samtidigt som man tar Conjugated Estrogens
Rökning är inte rekommenderat medan du tar Conjugated Estrogens. Röka medan du tar detta läkemedel kan öka risken för blodproppar, eller hjärtattack på grund av Conjugated Estrogens.

 

Biverkningar på grund av Conjugated Estrogens

Några vanliga och mindre allvarliga biverkningar av Conjugated Estrogens (Premarin) är magbesvär, illamående, kräkningar, uppblåsthet, ömhet i brösten, huvudvärk, eller vikt förändringar. Få läkarvård omedelbart om någon av dessa biverkningar inte går bort eller försämras. Också informera din läkare om du ser tabletten i din avföring.
Några allvarliga biverkningar av Conjugated Estrogens är psykisk eller humörsvängningar (depression, minnesförlust); bröst klumpar, ovanlig vaginal blödning, vaginal irritation, klåda, lukt eller ansvarsfrihet, allvarliga mag-eller buksmärtor, ihållande illamående eller kräkningar, gulnade ögon eller hud, mörk urin; ökad törst eller urinering, eller svullnad i armar och ben. Vissa sällan förekommande allvarliga problem på grund av Conjugated Estrogens är blodproppar som kan leda till hjärtinfarkt, stroke, djup ventrombos eller lungemboli. Få akut medicinsk hjälp om du upplever några allvarliga biverkningar på grund av Conjugated Estrogens.
De biverkningar som nämns ovan är inte de enda som orsakas av Conjugated Estrogens. Det kan vara andra.

 

Conjugated Estrogens Dosering Information

Conjugated Estrogens doseringen för du kommer att bestämmas av din läkare efter undersöka dig ordentligt. Dosen kan bero på flera faktorer såsom ålder, allvarlig villkor, andra villkor, och allergier bland flera andra.

 

Interaktion med andra läkemedel

Några samverkande läkemedel som kan interagera eller störa funktionen av Conjugated Estrogens (Premarin) warfarin (blodförtunnande), cimetidin, karbamazepin, Fenobarbital, fenytoin, rifampicin, ritonavir (anti-retrovirala), johannesört, vissa antibiotika såsom klaritromycin, erytromycin, eller svampdödande läkemedel såsom ketokonazol. Dessa är inte alla läkemedel som kan interagera med Conjugated Estrogens. Det kan finnas andra läkemedel. Låt din läkare vet om alla dina nuvarande mediciner i förväg. Starta inte en ny medicin utan ordentlig medicinsk behandling och rådgivning.

Skriv en recension

Notera: HTML översätts inte!
Dålig           Bra

Most Viewed

Vår online butik ger möjlighet till att köpa en billig steroider i Sverige. Och för återkommande kunder och de kunder som köper steroider i stora volymer, rabatter finns tillgängliga. Vi erbjuder leverans på kortast möjliga tid, och service på högsta nivå. Vi värdesätter varje kund och arbete endast till förmån för köpare av våra produkter.

Köpa anabola steroider i Sverige har vi en mycket lönsam affär för köparen. De varor som kan köpas och avnjutas när som helst på dagen. Vi har ett brett sortiment och till mycket konkurrenskraftiga priser, överkomliga för idrottsman. Kvaliteten av steroider är mycket hög, så din önskan att öka muskelmassa och bygga muskler hemma eller på gym kommer att vara framgångsrik.