Anastrozole

Anastrozole

Tillverkare: Generic
Modellnummer: 617
Tillgänglighet: I lager
Paket: 1 mg (10 tabletter)
La sustancia: Anastrozol
19.19€

Allmän information om Anastrozole i Sverige

Anastrozol är en post cykel steroid, är dess aktiva substansen är Anastrozolee och är gjord av Generisk.

Anastrozol i Sverige är en potent och selektiv icke-steroid aromatashämmare indicerat för behandling av avancerad bröstcancer hos post-menopausala kvinnor med försämras i sin sjukdom efter behandling med tamoxifen terapi. Många bröstcancer har östrogenreceptorer och tillväxt av dessa tumörer kan stimuleras av östrogen. I post-menopausala kvinnor, den huvudsakliga källan av cirkulerande östrogen (främst estradiol) är konvertering av adrenally genereras av androstendion till östron av aromatashämmare i perifera vävnader, såsom fettväv, med ytterligare konvertering av östron till östradiol. Många bröstcancer också innehålla aromatas, vikten av tumör som genereras östrogener är osäker. Behandling av bröstcancer som har inkluderat insatser för att minska östrogen nivåer av ovariectomy premenopausally och genom att använda anti-östrogener och gestagena agenter både pre - och post-menopausally, och dessa insatser leda till minskade tumör massan eller försenad utveckling av tumör tillväxt i vissa kvinnor. Anastrozol är en potent och selektiv icke-steroid aromatashämmare. Det minskar betydligt serum östradiol koncentrationer och har ingen mätbar effekt på bildandet av binjurarna kortikosteroider eller aldosteron.

 

Terar Anastrozole i Sverige

Anastrozol är den första i en ny klass av tredje generationens selektiv muntlig aromatashämmare. Det fungerar genom att blockera enzymet aromatas, därefter blockerar produktionen av östrogen. Eftersom många former av bröstcancer celler stimuleras av östrogen, förhoppningen är att genom att sänka mängder av östrogen i kroppen utvecklingen av en sådan sjukdom kan stoppas. Detta är den grundläggande premissen bakom Nolvadex, utom detta läkemedel blockerar verkan och inte produktion av östrogen. Effekterna av Anastrozol kan vara ganska dramatiska minst sagt. Dagsdosen, en tablett kan producera östrogen förtryck som är större än 80 % av behandlade patienter. Med den kraftfulla effekt detta läkemedel har på hormonnivåer, det är bara att användas (kliniskt) genom post-menopausala kvinnor vars sjukdom har kommit efter behandling med Nolvadex (tamoxifen citrat). Biverkningar såsom värmevallningar och hår gallring kan vara närvarande, och skulle utan tvekan vara mycket mer.

För steroid att använda manliga idrottare, Anastrozol visar stor potential. Fram till denna punkt, är droger som Nolvadex och Proviron har varit vårt vapen mot överskott av östrogen. Dessa droger, särskilt i kombination, gör visa sig vara ganska effektiva. Men Anastrozol tycks kunna göra jobbet mycket mer effektivt och med mindre krångel. En enda tablett dagligen, samma dos använda kliniskt, verkar vara allt man behöver för en exceptionell effekt (vissa även rapportera mycket goda resultat med endast 0,25 mg dagligen). När den används med en stark, lätt aromatizing androgener som Dianabol eller testosteron, gynekomasti och vattenretention kan blockeras effektivt. I kombination med Propecia (finasterid) har vi ett stort framsteg. Med en drog stoppa östrogen konvertering och andra blockerar 5-alfa-minskning , relaterade biverkningar kan minimeras. Här stark androgen som testosteron skulle teoretiskt sett kunna ge otroligt muskulös tillväxt, medan på samma gång är lika acceptabel som nandrolon. Dessutom kvalitet muskler bör vara större, den idrottsman som syns svårare och mycket mer definierade utan att hålla överflödigt vatten.

I de flesta användare, 5 mg per dag bör vara tillräckligt för att förhindra eventuell östrogen relaterade biverkningar relaterade till anabola steroider. Även vid doser som var ökade till 1 mg per dag var det ingen förändring i mängden östrogen som kunde minskas jämfört med doser på 5 mg per dag. Detta skulle tyda på att höja din dos kommer att visa några ytterligare resultat om östrogena biverkningar fortsätta att vara ett problem vid en dos på 5 mg. Om symtomen kvarstår användaren kan ha att pröva en mer potent substans som femar.

Efter att ha sagt allt detta men de flesta användarna kommer att kunna minska eventuella vätskeansamlingar som de kan ha, eller andra östrogen relaterade biverkningar, med en dos mindre än 5 mg per dag. Anekdotiskt användare har rapporterat att doser i intervallet 25 mg per dag eller 5 mg varannan dag är tillräckligt för att uppnå detta resultat. Det är möjligt att administrera Anastrozol varannan dag på grund av att det är aktivt liv i 48 timmar.

För användare som använder Anastrozol under sin post cykel terapi samma doser som bör tillämpas. Det finns inget behov av att öka eller minska doser. Det kan köras i inlägget cykeln period med inga sjukdomstecken.

Nivåer i blodet av substansen bör stabilisera och nå sin topp på ca 7 - 10 dagar efter första administrera läkemedlet. Därför är det osannolikt att en användare skulle behöva tidigarelägga med Anastrozol eller börja ta det innan de börjar administrera anabolics att de planerar att ta.

Skriv en recension

Notera: HTML översätts inte!
Dålig           Bra

Most Viewed

Vår online butik ger möjlighet till att köpa en billig steroider i Sverige. Och för återkommande kunder och de kunder som köper steroider i stora volymer, rabatter finns tillgängliga. Vi erbjuder leverans på kortast möjliga tid, och service på högsta nivå. Vi värdesätter varje kund och arbete endast till förmån för köpare av våra produkter.

Köpa anabola steroider i Sverige har vi en mycket lönsam affär för köparen. De varor som kan köpas och avnjutas när som helst på dagen. Vi har ett brett sortiment och till mycket konkurrenskraftiga priser, överkomliga för idrottsman. Kvaliteten av steroider är mycket hög, så din önskan att öka muskelmassa och bygga muskler hemma eller på gym kommer att vara framgångsrik.