Fempro

Fempro

Tillverkare: Cipla
Modellnummer: 619
Tillgänglighet: I lager
Paket: 2,5 mg (10 tabletter)
La sustancia: Letrozol
5.10€

Allmän information om Fempro i Sverige

Fempro är en post cykel steroid, det är också känt som Femar och är tillverkad av Cipla Indien.

Fempro i Sverige är en tredje generationens aromatashämmare. Som de flesta aromatashämmare det har utvecklats för att bekämpa bröstcancer genom att hämma aromatisering via enzymet aromatas. Det är liknande till Arimidex, men Fempro är mycket mer potent i sin förmåga och används främst när andra behandlingar såsom selektiv estrogen receptor modulatorer har misslyckats med att producera resultat. Detta är anledningen till att majoriteten av den forskning om Letrozol har genomförts på post-menopausala kvinnor, men en del av resultaten kan översättas över till förmån för idrottare.

I termer av hur dessa effekter kan användas till nytta för kroppsbyggare och idrottare styrka, Fempro är i första hand användas för att avvärja eventuella östrogena biverkningar orsakade av tillförsel av anabola steroider. Detta steroider har visat sig ha förmågan att minska den nivå av östrogen i användarnas organ med upp till 96-98%. Detta skulle vara till synes tillräckligt i sig själv för att göra föreningen ett önskvärt med steroid användare skulle vara intresserade av. Men Fempro har också visat sig öka mängden lutenizing hormon, follikelstimulerande hormon, och sex hormone binding globulin i-användare. När du kombinerar dessa egenskaper med det faktum att det hjälper till att skydda mot gynocomastia, vätskeretention och andra östrogena biverkningar letrozol självklart kan uppfylla många användares behov.

Det finns några studier på djur har antytt att Letrozol kan bidra till att minska eller rentav eliminera befintliga gynocomastia. Naturligtvis finns det några gränser för denna forskning eftersom det aldrig har bedrivits med hjälp av försökspersoner men det visar att det kan finnas en mekanism genom vilket detta kan ske. Anekdotiskt några användare har rapporterat att de har upplevt en minskning i sina egna befintliga gynocomastia, men naturligtvis dessa rapporter har sina begränsningar, eftersom de inte var genomförd med vetenskapliga kontroller på plats.

Intressant, det tar ca 60 dagar för att få en stadig blod plasma-nivå av letrozol en gång administration av läkemedlet börjar. Detta kan medföra att en användare att börja använda sammansatta innan du påbörjar sin cykel om de så önskar för effekterna att vara i full styrka när deras cykel börjar. Detta kan också försvåra möjligheten för föreningen att svara snabbt om en användare börjar administration av läkemedel för att motverka vissa biverkningar som har dykt upp snabbt.

 

Terar Fempro i Sverige

Anekdotiskt användare har rapporterat att de sett goda resultat med hjälp av doser som sträcker sig från ca 25 mg per dag till 5 mg per dag. Men dessa doser kan variera ganska kraftigt från användare till användare, inklusive dosering scheman. Vissa har rapporterat att använda sammansatta varannan dag eller var tredje dag med bra resultat. Även doser som redovisas har varierat från 25 mg till så mycket som 2,5 mg per dag.

Trots detta anekdotiska bevis det bör noteras att doser så låga som 100 mikrogram kan orsaka maximal hämning av enzymet aromatas. Det är därför lämpligt att användare experimentera med sina doser för att hitta vilka nivåer kan bibehållas för förening att vara fullt effektiv, samtidigt som den minimerar biverkningar. Om en användare försöker att behandla biverkningar som redan har dykt upp en kanske vill att fela på sidan av med för mycket Fempro och möta dessa biverkningar stället för att ta itu med något som gynocomastia. Men hur allvarligt tillståndet kommer sannolikt att avgöra detta i de flesta fall.

Den maximala dosen som en användare skulle vilja använda skulle bli 2,5 mg per dag. Det har visats i många studier att denna dosering kommer att eliminera nästan alla av östrogen i kroppen i nästan alla individer. Någon dos som är högre än detta skulle helt enkelt vara onödiga.

Trots möjligheten att öka mängden lutenizing hormon, follikelstimulerande hormon, och sex hormone binding globulin i-användare Fempro kan vara kontraproduktivt om den används under post-cykel terapi. Detta är på grund av att möjligheten för föreningen att driva östrogen nivåer för låg under användning. När föreningen upphör kan detta leda till en "rebound-effekt" i östrogen nivåer med dessa blir ganska hög, något som bör undvikas under eller efter post-cykel terapi. Anastrozol kan ses som ett alternativ till Fempro i denna egenskap som det till synes inte har en så stark effekt. Den negativa effekten att letrozol har på blodfetter är en annan anledning till varför många kommer att undvika det är att använda under post-cykel terapi, och detta diskuteras nedan.

Skriv en recension

Notera: HTML översätts inte!
Dålig           Bra

Most Viewed

Vår online butik ger möjlighet till att köpa en billig steroider i Sverige. Och för återkommande kunder och de kunder som köper steroider i stora volymer, rabatter finns tillgängliga. Vi erbjuder leverans på kortast möjliga tid, och service på högsta nivå. Vi värdesätter varje kund och arbete endast till förmån för köpare av våra produkter.

Köpa anabola steroider i Sverige har vi en mycket lönsam affär för köparen. De varor som kan köpas och avnjutas när som helst på dagen. Vi har ett brett sortiment och till mycket konkurrenskraftiga priser, överkomliga för idrottsman. Kvaliteten av steroider är mycket hög, så din önskan att öka muskelmassa och bygga muskler hemma eller på gym kommer att vara framgångsrik.