Clomid 100mg

Clomid 100mg

Tillverkare: Cipla
Modellnummer: 629
Tillgänglighet: I lager
Paket: 100 mg (10 tabletter)
La sustancia: Klomifencitrat (Clomid)
6.80€

Allmän information om Clomid i Sverige

Clomid stimulerar frisättningen av hormoner som krävs för ägglossning inträffa. Det är främst används för att behandla kvinnlig infertilitet. Clomid används för att stimulera ägglossning (utsläpp av ett ägg) när kvinnans äggstockar kan producera en follikel utan hormonell stimulering är bristfällig.

 

Användning

Clomid (Clomiphene) måste tas genom munnen precis som ordinerats av din läkare för att vara mest effektiv. Det är viktigt att följa din dosering noggrant.

Din doseringen är baserad på ditt medicinska tillstånd och svar på behandlingen. Inte ta det mer ofta eller under längre tid än din läkare föreskrivit. En långvarig behandling med detta läkemedel rekommenderas inte och bör inte vara mer än 6 cykler.

Du kan riktas för att spela in din kroppstemperatur, utföra ägglossningstest och korrekt tid samlag för bästa resultat. Fråga din läkare om du har några frågor.

 

Biverkningar i Sverige​:

I allmänhet, Clomid biverkningar är lindriga och inte särskilt besvärande. Men vid högre doser kan du uppleva:
* humörsvängningar
* illamående och kräkningar
* ömhet i brösten
* huvudvärk
* trötthet

30% av kvinnor som använder Clomid också upplever förändringar i sin livmoderhalscancer slemhinnor. Livmoderhalscancer slemhinnor kan då bli fientligt inställda till spermier, vilket gör uppfattning svårt.

Skriv en recension

Notera: HTML översätts inte!
Dålig           Bra

Most Viewed

Vår online butik ger möjlighet till att köpa en billig steroider i Sverige. Och för återkommande kunder och de kunder som köper steroider i stora volymer, rabatter finns tillgängliga. Vi erbjuder leverans på kortast möjliga tid, och service på högsta nivå. Vi värdesätter varje kund och arbete endast till förmån för köpare av våra produkter.

Köpa anabola steroider i Sverige har vi en mycket lönsam affär för köparen. De varor som kan köpas och avnjutas när som helst på dagen. Vi har ett brett sortiment och till mycket konkurrenskraftiga priser, överkomliga för idrottsman. Kvaliteten av steroider är mycket hög, så din önskan att öka muskelmassa och bygga muskler hemma eller på gym kommer att vara framgångsrik.