Leverans Information

Vi skickar 95% av våra beställningar inom 48 timmar och vid sändning skickas en tracking kod som bevis på försändelsen. Om din beställning tar det något längre tid då detta kommer att vara eftersom labbet är långsam med att få produkter till oss men du behöver inte oroa dig - vi får leveranser varje dag så att du inte kommer att vänta för länge! Lördag och söndag är INTE arbetsdagar så snälla rabatt när du arbetar ut din beställning försändelsen gånger.

Alla i Sverige beställningar skickas KOSTNADSFRITT och alla Internationella beställningar debiteras på £10. Din order skickas alltid via Royal Mail och kommer att måste vara inloggad för att vid leverans.

Vi accepterar betalningar med kreditkort så att vi verkligen har varje område som omfattas, vilket gör betalningen trygg och stressfri.

Vi accepterar inte någon för returer och återbetalningar är gjort så på chefens godtycke.

Leverans från oss är Snabbt och Gratis, till Sverige och eftersom vi är baserade i Europa kan vi får din beställning till dig inom 2-3 dagar vilket är den normala leveranstiden.

Vid mottagandet av framgångsrik för att vi omedelbart sända poster och beroende på vilken tid på dagen ska nå Sverige vanligtvis nästa dag. Din beställning är sedan skickas striaght till Sverige resa kurir Sverige E-Tjänsten, och de kommer oftast att leverera ditt paket redan nästa dag.

På slutförandet av din beställning i Kassan kommer du omedelbart att få ett e-postmeddelande med all information om ditt köp inklusive din information om din betalnings metod.

När du får detta e-post, se till att registrera dig på kundportal där du kan spåra din beställning, uppdatera din profil och få annan information från oss. Klicka bara på Logga in-knappen ovan och registrera dig. Du kan också registrera dig vid den tidpunkt du gör din beställning.

Du kan göra dina köp på ett säkert sätt med SSL-Secure Online Betalning Gateway. Du har en mängd olika betalningsalternativ som inkluderar Visa, Mastercard, American Express och Maestro.

Vi håller din betalning info diskret och konfidentiellt och inte vid något tillfälle har vi någonsin har tillgång till dina kortuppgifter. Observera att det inte vid någon tid har vi tillgång till någon av dina kortuppgifter.

Observera att paket som är omärkta, med ingen återvändo postadress eller webbplats referens på utsidan. Vi gör detta för att hålla din order helt konfidentiell och diskret och också för din sinnesfrid.

Din beställning kommer oftast i en enkel handvändning väska men om du begär ytterligare eller särskilda förpackningar alternativ så tveka inte att låta oss veta. Om alla paket som behöver returneras då måste du meddela oss inom 7 dagar från mottagandet.