Proscalpin

Proscalpin

Tillverkare: Fortune
Modellnummer: 660
Tillgänglighet: I lager
Paket: 1 mg (50 tabletter)
La sustancia: Finasterid (Propecia)
14.93€

Allmän information om Finax i Sverige

Den aktiva ingrediens som används i Finax tabletter Finasterid. Finax (Finasterid) används för att behandla manligt håravfall. Det finns tillgängligt i tabletter 1mg.

 

Dosering

Ta en tablett (1 mg) dagligen eller enligt anvisningar från din läkare. Detta läkemedel kan tas med eller utan mat.

För maximal nytta, ta Finax regelbundet en gång om dagen. Detta läkemedel oftast måste tas regelbundet för 3 månader för fördelar med att vara märkbar. När behandlingen avbryts, vinst i håret kvantitet kommer att gå förlorade.

 

Klass läkemedel och Mekanism

Finax förhindrar omvandlingen av testosteron till dihydrotestosteron (DHT) i kroppen. DHT är inblandade i utvecklingen av benign prostatahyperplasi hyperplasi (BPH) och haravfall. Detta läkemedel används för att behandla symtom på godartad prostataförstoring (BPH) hos män med en förstorad prostata.

 

Glömda Dosen

Om du missar en dos av Finax och du använder det regelbundet, ta den så snart som möjligt. Om det nästan är dags för din nästa dos, hoppa över den missade dosen och gå tillbaka till dig vanliga doseringsschema. Ta inte 2 doser på en gång.

 

Varningar och Försiktighetsåtgärder när du använder Finax Tabletter

Innan du tar Finax-piller, berätta för din läkare om du någonsin har haft en allergisk reaktion på denna medicin, eller att en liknande medicin som heter dutasterid (Avodart). Finax bör aldrig tas av en kvinna eller ett barn. Finax kan absorberas genom huden, och kvinnor eller barn bör inte tillåtas att hantera Finax tabletter.

Även om Finax är inte för användning av kvinnor, detta läkemedel kan orsaka fosterskador om en kvinna utsätts för det under graviditeten. Finax tabletter bör inte hanteras av en kvinna som är gravid eller som kan bli gravida. Om en kvinna som av misstag kommer i kontakt med detta läkemedel från en bruten eller krossad tablett, tvätta området med tvål och vatten direkt. Ring din läkare omedelbart om du märker några bröst klumpar, smärta, bröstvårtan ansvarsfrihet, eller andra bröstet förändringar. Dessa kan vara tecken på manlig bröstcancer.

Det kan finnas andra läkemedel som kan interagera med Finax. Tala om för din läkare om alla dina receptbelagda och over-the-counter läkemedel, vitaminer, mineraler, naturläkemedel produkter och läkemedel ordinerats av andra läkare. Starta inte en ny medicin utan att tala om det för din läkare.

 

Biverkningar i Sverige

Få akut medicinsk hjälp om du har något av dessa tecken på en allergisk reaktion: nässelutslag, andningssvårigheter, svullnad av ditt ansikte, läppar, tunga eller svalg. Ring din läkare omedelbart om du märker några bröst klumpar, smärta, bröstvårtan ansvarsfrihet, eller andra bröstet förändringar. Dessa kan vara tecken på manlig bröstcancer. Mindre allvarliga biverkningar kan innefatta:

  • känsla som du kan tänkas passera ut;
  • svullnad i händer eller fötter;
  • smärta i testiklarna;
  • impotens, förlust av intresse för sex, eller problem med orgasm;
  • onormal utlösning;
  • svullnad eller ömhet i brösten;
  • yrsel, svaghet;
  • huvudvärk;
  • rinnande näsa, eller
  • hudutslag.

Detta är inte en komplett lista över biverkningar och andra kan uppstå. Tala om för din läkare om ovanliga eller besvärande biverkningar.

Skriv en recension

Notera: HTML översätts inte!
Dålig           Bra

Most Viewed

Vår online butik ger möjlighet till att köpa en billig steroider i Sverige. Och för återkommande kunder och de kunder som köper steroider i stora volymer, rabatter finns tillgängliga. Vi erbjuder leverans på kortast möjliga tid, och service på högsta nivå. Vi värdesätter varje kund och arbete endast till förmån för köpare av våra produkter.

Köpa anabola steroider i Sverige har vi en mycket lönsam affär för köparen. De varor som kan köpas och avnjutas när som helst på dagen. Vi har ett brett sortiment och till mycket konkurrenskraftiga priser, överkomliga för idrottsman. Kvaliteten av steroider är mycket hög, så din önskan att öka muskelmassa och bygga muskler hemma eller på gym kommer att vara framgångsrik.