Npecia 5

Npecia 5

Tillverkare: Sai Michael Biotech
Modellnummer: 661
Tillgänglighet: I lager
Paket: 5 mg (50 tabletter)
La sustancia: Finasterid (Propecia)
28.79€

Allmän information om Npecia 5 i Sverige

Npecia 5 är en medicin som används för behandling av manligt håravfall även känd som ärftligt håravfall. Npecia innehåller samma aktiva substans som varumärke Propecia - finasterid 5 mg. Npecia är inte avsett för användning hos kvinnor och för behandling av skallighet orsakad av insufficiens av vitaminer, alopecia areata och andra former av alopeci.

Finasterid verkar genom att hämma 5-alfa-reduktas. Detta enzym är ansvarig för att omvandla testosteron till sin mer aktiva form 5-alfa-dihydrotestosteron. Nyckeln mekanismen för manligt håravfall utveckling är 5-alfa-dihydrotestosteron som undertrycker aktiviteten av hårsäckar. Genom att sänka mängden av 5-DHT i blodet finasterid hjälper till att stoppa håravfall och främja hår återväxt. Finasterid inte agerar för hårsäckarna hos kvinnor och barn. Npecia hjälper till att förhindra håravfall på toppen och framsidan av huvudet. Det hjälper inte för vikande hårfäste nära tinningarna. Finasterid är inte godkänt för användning hos kvinnor och barn.

Npecia kommer i form av tabletter innehållande finsteride 1mg. Det rekommenderas för de flesta män med ärftligt håravfall är en tablett (1 mg finasterid) en gång dagligen. Tabletterna ska tas oralt tvätta ned med tillräcklig mängd vatten. Det kan ta flera månader för att se full nytta av Npecia.

 

Bieffekter i Sverige

Erektil dysfunktion
Minskad mängd ejakulat
Minskad libido
I sällsynta fall Finasterid kan orsaka gynekomasti, förstoring av bröst, allergiska reaktioner (andnöd, väsande andning, hudutslag, nässelutslag, urtikaria, och ödem). Testikel smärta är också möjlig. Vissa patienter rapporterade depression, akne och viktökning medan behandling med Npecia.

Skriv en recension

Notera: HTML översätts inte!
Dålig           Bra

Most Viewed

Vår online butik ger möjlighet till att köpa en billig steroider i Sverige. Och för återkommande kunder och de kunder som köper steroider i stora volymer, rabatter finns tillgängliga. Vi erbjuder leverans på kortast möjliga tid, och service på högsta nivå. Vi värdesätter varje kund och arbete endast till förmån för köpare av våra produkter.

Köpa anabola steroider i Sverige har vi en mycket lönsam affär för köparen. De varor som kan köpas och avnjutas när som helst på dagen. Vi har ett brett sortiment och till mycket konkurrenskraftiga priser, överkomliga för idrottsman. Kvaliteten av steroider är mycket hög, så din önskan att öka muskelmassa och bygga muskler hemma eller på gym kommer att vara framgångsrik.