Dutahair

Dutahair

Tillverkare: Fortune
Modellnummer: 669
Tillgänglighet: I lager
Paket: 0,5 mg (15 kapslar)
La sustancia: Dutasterid (Avodart -)
22.39€

Allmän information om Dutahair i Sverige

Avodart förhindrar omvandlingen av testosteron till dihydrotestosteron (DHT) i kroppen. DHT är inblandade i utvecklingen av benign prostatahyperplasi hyperplasi (BPH). Avodart används för att behandla benign prostatahyperplasi (BPH) hos män med en förstorad prostata. Dutasterid bidrar till att förbättra urin flöde och kan också minska behovet av prostata operation senare.

Avodart är ibland ges med ett annat läkemedel som kallas tamsulosin (Flomax). Vara säker på att läsa den medicinering guide eller patienten instruktioner som följer med varje av din läkemedel.

Avodart kan också användas för andra ändamål i Sverige som inte anges i denna medicinering guide.

 

Viktig information om Avodart

Innan du tar Avodart, berätta för din läkare om du någonsin har haft en allergisk reaktion på denna medicin, eller att en liknande medicin som heter finasterid (Propecia, Proscar).

Inte tugga, krossa, eller öppna ett Avodart kapsel. Svälj kapseln hel. Dutasterid kan irritera dina läppar, mun eller svalg om en kapsel som har varit trasigt eller öppnat innan du sväljer den. Avodart bör aldrig tas av en kvinna eller ett barn. Dutasterid kan absorberas genom huden, och kvinnor eller barn bör inte tillåtas att hantera Avodart kapslar. Även om dutasterid är inte för användning av kvinnor, detta läkemedel kan orsaka fosterskador om en kvinna utsätts för det under graviditeten. Avodart kapslar bör inte hanteras av en kvinna som är gravid eller som kan bli gravida. Om en kvinna som av misstag kommer i kontakt med detta läkemedel från en läckande kapsel, tvätta området med tvål och vatten direkt.

Inte donera blod när du tar Avodart och minst 6 månader efter din behandling avslutas. Avodart kan transporteras i blodet och kan orsaka fosterskador om en gravid kvinna tar emot en blodtransfusion med blod som innehåller dutasterid.

 

Biverkningar i Sverige​:

Sexuella problem såsom minskad sexuell lust/förmåga, minskning av mängden sperma/spermier), ökad bröst storlek, eller ömhet i brösten kan uppstå. Om någon av dessa effekter kvarstår eller förvärras, tala om för din läkare eller apotekspersonal omedelbart.Kom ihåg att din läkare har ordinerat detta läkemedel för att han eller hon har bedömt att nyttan för dig är större än risken för biverkningar. Många människor använder detta läkemedel inte har allvarliga biverkningar.En mycket allvarlig allergisk reaktion mot detta läkemedel är sällsynt. Men, få medicinsk hjälp omedelbart om du märker några symtom på en allvarlig allergisk reaktion, däribland: utslag, klåda/svullnad (särskilt i ansikte/tunga/svalg), kraftig yrsel, svårt att andas.

Skriv en recension

Notera: HTML översätts inte!
Dålig           Bra

Most Viewed

Vår online butik ger möjlighet till att köpa en billig steroider i Sverige. Och för återkommande kunder och de kunder som köper steroider i stora volymer, rabatter finns tillgängliga. Vi erbjuder leverans på kortast möjliga tid, och service på högsta nivå. Vi värdesätter varje kund och arbete endast till förmån för köpare av våra produkter.

Köpa anabola steroider i Sverige har vi en mycket lönsam affär för köparen. De varor som kan köpas och avnjutas när som helst på dagen. Vi har ett brett sortiment och till mycket konkurrenskraftiga priser, överkomliga för idrottsman. Kvaliteten av steroider är mycket hög, så din önskan att öka muskelmassa och bygga muskler hemma eller på gym kommer att vara framgångsrik.