HMG 150IU (Humog 150)

HMG 150IU (Humog 150)

Tillverkare: Bharat serums
Modellnummer: 620
Tillgänglighet: I lager
Paket: 1 injektionsflaska med 150IU
La sustancia: Humant Tillvaxthormon (HGH)
48.04€

Allmän information om Menotrophin i Sverige

Detta läkemedel är en kombination av hormoner, som föreskrivs för infertilitet hos kvinnor. Är det vanligtvis används som en del av en Assisterade Reproduktions Teknologin (ART) program.

Det är ett rent preparat av gonadotropiner som utvinns från urinen hos postmenopausala kvinnor. Det stimulerar äggstockarna att producera ägg.

 

Hur ska Menotrophin användas:

Det ges som ett skott i den feta delen av huden eller i en muskel. Din läkare kan lära dig hur du ska göra skottet. Tvätta händerna före och efter användning. Att slänga nålar i en needlesharp förfogande lådan och ta tillbaka lådan till din läkare när det är fullt.

 

Vanliga biverkningar i Sverige av Menotrophin:

Irritation där bilden är given. Cystor på äggstockarna. Upprörd mage eller kasta upp. Många små måltider, bra mun-och sjukvård, suger hårt, sockerfritt godis eller tuggar sockerfritt tuggummi kan hjälpa. Huvudvärk. Magen kramper. Förstorade bröst. Över stimulering av äggstockarna.

 

Vad gör jag om jag missar en dos

Ring din läkare för att ta reda på vad jag ska göra

 

Vilka säkerhetsåtgärder ska jag vidta när du tar Menotrophin:

Om du har en allergi till menotropins eller någon annan del av detta läkemedel. Tala om för din läkare om du är allergisk mot något läkemedel. Se till att berätta om allergi och vilka tecken du hade. Detta inkluderar att berätta om utslag, nässelutslag, klåda, andnöd, väsande andning; hosta; svullnad av ansikte, läppar, tunga, eller hals; eller andra tecken. Om du har något av dessa hälsoproblem: Cancer, där hormoner att göra det växa, cystor på äggstockarna, hypofysen tumör, binjure sjukdom, sköldkörtel sjukdom eller vaginal blödning. Om du är gravid eller kan vara gravid.

 

När behöver jag söka medicinsk hjälp

Om du tror att det var en överdos, kontakta din lokala center giftinformation eller AKUTEN på en gång. Tecken på en mycket dålig reaktion mot läkemedlet. Dessa inkluderar väsande andning; tryck över bröstet, feber, klåda, dålig hosta, blå eller grå hud färg, beslag, eller svullnad av ansikte, läppar, tunga eller svalg. Svårt att andas. Mycket dålig mage smärta eller ömhet. Mycket upprörd mage eller kasta upp. Mycket lös avföring (diarré). En stor viktökning. Mycket dåligt svullnad. Varje utslag. Biverkningar eller hälsoproblem är inte bättre eller om du mår sämre.

 

Kan jag ta Menotrophin med andra läkemedel:

Ibland droger är inte säker när du tar dem tillsammans med vissa andra läkemedel och livsmedel. - Du tar dem tillsammans kan orsaka allvarliga biverkningar. - Se till att prata med din läkare om alla läkemedel du tar.

 

Är det någon mat begränsningar

Undvika Alkohol

 

Hur gör jag för att lagra Menotrophin:

Förvara på en sval, torr plats, borta från räckhåll för barn. - Läkemedel får inte användas förbi utgångsdatum.

 

Graviditet Kategori

Kategori X : Studier på djur och människor har visat att foster med missbildningar andor det finns positiva tecken på att mänskliga foster risk baserat på negativ reaktion data från experimentella eller marknadsföring, och riskerna vid användning av läkemedel på gravida kvinnor klart överväger eventuella fördelar.

 

Terapeutiska Klassificering

Trofiska Hormoner Och Besläktade Syntetiska Droger

Skriv en recension

Notera: HTML översätts inte!
Dålig           Bra

Most Viewed

Vår online butik ger möjlighet till att köpa en billig steroider i Sverige. Och för återkommande kunder och de kunder som köper steroider i stora volymer, rabatter finns tillgängliga. Vi erbjuder leverans på kortast möjliga tid, och service på högsta nivå. Vi värdesätter varje kund och arbete endast till förmån för köpare av våra produkter.

Köpa anabola steroider i Sverige har vi en mycket lönsam affär för köparen. De varor som kan köpas och avnjutas när som helst på dagen. Vi har ett brett sortiment och till mycket konkurrenskraftiga priser, överkomliga för idrottsman. Kvaliteten av steroider är mycket hög, så din önskan att öka muskelmassa och bygga muskler hemma eller på gym kommer att vara framgångsrik.