Insulin 100IU

Insulin 100IU

Tillverkare: Torrent
Modellnummer: 636
Tillgänglighet: I lager
Paket: 1 injektionsflaska med 100IU
La sustancia: Humant Tillvaxthormon (HGH)
22.95€

Allmän information om Insulin i Sverige

Insulin är ett hormon som produceras i bukspottkörteln och som hjälper till att reglera blodsockernivån i kroppen. Insulin är en av de mest kraftfulla anabola steroider. De används på rätt sätt, kan man lägga vikt att du snabbare än någon annan förening som har till vårt förfogande. De används felaktigt, insulin kommer att döda dig.

Insulin är inte en androgen, eller en steroid för den delen. Insulin är ett proteinhaltigt hormon som utsöndras från bukspottkörteln, särskilt i samband med höga blodsockernivåer. Det är en polypeptid tillverkad av 51 aminosyror, uppdelade i en A-och B-kedja med en svavelväte bro (Kovalent bindning). Dess huvudsakliga användning är för att reglera blodsockernivån. Om blodsockret är för högt insulin frigörs, som lagrar mer glukos i cellerna som polysackarid glykogen, den främsta energikällan i den mänskliga kroppen. Detta ensam gör det till en värdefull hormon. Men det ökar också upptaget av andra ämnen i cellen. Detta inkluderar protein. Eftersom anabola steroider ökar protein syntes, och vi äter massor av protein, det enda som saknas i detta system är ett sätt att få aminosyror för att där proteinet syntetiseras. Insulin kan göra det. Det är intressant att notera att insulin inte har en direkt negativ feedback system som steroider göra. När blodsockret sjunker, celler helt enkelt blivit mer resistenta mot insulin och inte få så mycket av en impuls att lagra glykogen som de skulle i första. Detta är viktigt, eftersom det kommer att ha vissa konsekvenser.

 

Terar Insulin i Sverige

Insulin var avsedd för diabetes, en sjukdom som präglas av en egenskap: för mycket blodsocker på grund av en insulin-brist. Det finns två typer av diabetiker, men detta är irrelevant för diskussionen på sidan. Som med anabola androgena steroider, med endogent insulin kommer att stängas av naturliga nedsatt sekretion åtgärder. Detta är inte lika lätt att lösa med steroider, där produktionen så småningom studsar tillbaka. Varning nummer 1 : Insulin kan använda, och i det långa loppet kommer att göra dig ett liv-tid diabetiker. Ha det i åtanke innan du bestämmer dig för att insulin kan vara för dig. Å ena sidan är det här ett bra sätt att få en rabatt kanske, å andra sidan, att injicera varje dag för resten av ditt liv är inte en trevlig syn. På andra tankar scratch that, det är inget positivt eftersom insulin är fritt tillgängliga utan recept på en ganska låg kostnad. Detta beror på att när en diabetiker inte får sin insulin i tid kan det vara ödesdigert. När en diabetiker går in i beslag du inte vill slösa tid på att gå till en läkare för att snabbt få ett recept. Då det är för sent.

Det finns tre typer av icke-receptbelagda insulin. Snabbverkande, som används oftast, känd som Humulin-R. Då det är en intermediär form (Humulin-N eller Humulin-L) som kan pågå i nästan tre gånger så lång tid, vilket innebär upp till en dag. Och slutligen är det Humulin-U, som förblir aktiv längre. Särskilt användbart för diabetiker som får glömma sina skott, som det förblir aktiv längre än en dag. Det är också en riktigt snabbverkande form som kallas Humalog, men detta är bara tillgängliga via recept eftersom det är den mest lätt missbrukas och Humulin-R räcker för de flesta diabetiker. Humulin-R är den förening som mest används av vägen eftersom att det är den kortaste agerar form. Ja, det är en bra sak. I själva verket är det en mycket bra sak. När administrera supra-fysiologiska doser av insulin, mer glukos lagras som glykogen vilket resulterar i en lägre blodsocker nivå. När ditt blodsocker är för lågt, det som kallas hypoglykemi och det kan få dig att gå in i chock och dö. Varning nummer 2 : Om rätt protokoll för att använda insulin är inte följts, kan du dö. Detta har två bestämda konsekvenser. Först och främst är det förklarar varför du vill kortverkande form. Blodsockret behöver bevakas under den aktiva tiden, så du uppenbarligen inte vill att det ska vara aktiv i 24 timmar eller längre. Den andra slutsatsen är att självklart socker tas med insulin för att förhindra hypoglykemi och socker måste ligga på sidan, för hela den tid av aktivitet, som är 6-8 timmar. Om yrsel eller svaghet uppstår, mer socker måste tas. Detta kommer att diskuteras i hur man använder avsnitt.

Inledningsvis doser av insulin kommer att göra dig smalare som du lagra mer kolhydrater som annars lagras som fett. Men när människor kommer att berätta för dig, att det så småningom har en tendens att göra dig fet. Som tidigare nämnts, det är ingen negativ feedback, men cellerna utvecklas en resistens mot insulin, i vilket fall som cirkulerar överskott av kolhydrater kommer att behandlas som fettvävnad. Och om du vet vad som är bra för dig, kommer du att ha cirkulerar extra kolhydrater.

 

Stapling och Användning:

Insulin är självklart bästa staplade med någon form av anabola androgena steroider. Dess mestadels lagts till stackar inklusive den extremt dyra humant tillväxthormon.

Korrekt användning innebär att ett enda skott när en dag ett kortverkande förening. Vanligtvis Humulin-R, såvida inte Humalog kan erhållas. Dess bäst efter ett träningspass, när kroppen redan har en tendens att lagra mer kolhydrater och protein. Även om vissa människor föredrar andra tider på dagen. Standard protokoll tyder på användning av 1 20 IE per kilo kroppsvikt, men du skulle göra bäst att börja på en lägre dos som 2-4 IU och sedan arbeta dig upp en bit, tills du känner att du fattar nog. Så doser ökar, så ökar mängden socker som intas med dem. Återigen en standard 10 gram per IU är givet, men jag skulle rekommendera en dos av 150 gram oavsett belopp, så länge det är under 15 IU, om det är högre lägg sedan till 10 gram för varje IU. Eftersom föreningen är aktiv för 6-8 timmar, hypoglykemi kan inträffa när som helst under denna tid. Så att konsumera kolhydrater under denna tid rekommenderas, och allra minst att hålla en stor mängd av dem till hands, så att du kan agera snabbt. Yrsel, svaghet och känna mig sömnig är alla ganska vägledande för uppkomsten av hypoglykemi och ett bra tecken på att du bör ta en bra dos av socker.

Carb källa som föreslås här bör vara glukos (dextros). Detta är i grunden blodsocker och kommer att absorbera den snabbaste, vilket minimerar risken i motsats till andra kolhydrater. Blanda 150 gram vatten och konsumera inom 20 minuter efter injektionen och hålla ett glas med ytterligare 150 gram praktiskt. Om du är klar glas, omedelbart förbereda en annan tills insulin har rensat blod.

Återigen en påminnelse om de höga riskerna med insulin. Det kan göra dig till en livslång diabetiker och i värsta fall, det kan döda dig. Jag avråder bestämt från användning av insulin föreningar. Ska du inte lyssna på varning följ protokoll till punkt och pricka. En slip kan innebära för ditt liv.

Skriv en recension

Notera: HTML översätts inte!
Dålig           Bra

Most Viewed

Vår online butik ger möjlighet till att köpa en billig steroider i Sverige. Och för återkommande kunder och de kunder som köper steroider i stora volymer, rabatter finns tillgängliga. Vi erbjuder leverans på kortast möjliga tid, och service på högsta nivå. Vi värdesätter varje kund och arbete endast till förmån för köpare av våra produkter.

Köpa anabola steroider i Sverige har vi en mycket lönsam affär för köparen. De varor som kan köpas och avnjutas när som helst på dagen. Vi har ett brett sortiment och till mycket konkurrenskraftiga priser, överkomliga för idrottsman. Kvaliteten av steroider är mycket hög, så din önskan att öka muskelmassa och bygga muskler hemma eller på gym kommer att vara framgångsrik.