HGH 36IU

HGH 36IU

Tillverkare: Pfizer/El Lilly
Modellnummer: 641
Tillgänglighet: I lager
Paket: 1 penna av 36IU
La sustancia: Humant Tillvaxthormon (HGH)
586.39€

HGH är ett artificiellt syntetiserat tillväxthormon som fungerar på samma sätt som naturligt somatotropin. Det används som läkemedel och som en anabol. Det hjälper till att bygga upp muskelmassa, minska volymen av fettvävnad, förbättra benens och hudens kondition och föryngrar kroppen totalt sett.

Effekter

De viktigaste fördelarna, tack vare vilka den har en välförtjänt respekt bland professionella och semiprofessionella idrottare, är följande:

1. Till skillnad från andra anaboler ökar den inte bara muskelfibrerna utan främjar även vävnadsregenerering. Vad betyder det här? Det blir fler muskelfibrer i kroppen. Att uppnå en sådan effekt ansågs vara omöjligt, men nyligen har forskare visat att detta är fullt effektivt med hjälp av HGH.

2. Det påverkar inte balansen av könshormoner på något sätt. Detta gör det säkert och effektivt för både män och kvinnor som vill använda detta ämne.

3. Det orsakar mycket sällan biverkningar. Risken för oönskade resultat finns endast hos personer med överfunktion i könsorganen och diabetes. För andra personer är det helt säkert.

4. Efter att ha tagit HGH kan du säkert gå till tävlingarna, eftersom dopingprov inte kommer att upptäcka närvaron av detta ämne i blodet.

Den dagliga dosen varierar från 4-10 IE. Stora doser rekommenderas att delas upp i två injektioner: till exempel på morgonen och på kvällen.

Läkemedlets frisättningsform är injicerbar, det måste administreras dagligen. Till skillnad från andra anaboler injiceras det inte intramuskulärt, utan under huden via Sub-Q.

En lista över de viktigaste egenskaperna som kan uppnås med hjälp av den:

•       Regeneration av muskelvävnad;

•       Undertryckande av katabolism;

•       Sänkning av blodsockernivån;

•       Stimulering av användningen av fettreserver;

•       En torr muskelmassaökning;

•       Ökad definition av muskulaturen;

•       Allmän föryngring av kroppen;

•       Ökad immunitet;

•       Förbättring av hudens, hårets och naglarnas tillstånd;

•       Snabbare återhämtning efter skador.

 Kombinationer

Det kan säkert kombineras med alla andra steroidläkemedel. De mest effektiva tillskotten anses vara insulin (endast för proffs), tyroxin (T3), testosteron, trenbolon (Tren), stanozolol (Winny) och Anadrol (Naps).

Biverkningar

Biverkningar är snarare ett undantag än en regel. Vid missbruk eller individuell benägenhet för motsvarande sjukdomar ökar risken för diabetes, akromegali eller minskad aktivitet i sköldkörteln.

Uppmärksamhet! Det är inte rekommenderat för personer under 25 år att ta denna substans. Hos unga pojkar och flickor orsakar artificiellt somatotropin bentillväxt. Därefter uppstår akromegali.

Skriv en recension

Notera: HTML översätts inte!
Dålig           Bra

Most Viewed

Vår online butik ger möjlighet till att köpa en billig steroider i Sverige. Och för återkommande kunder och de kunder som köper steroider i stora volymer, rabatter finns tillgängliga. Vi erbjuder leverans på kortast möjliga tid, och service på högsta nivå. Vi värdesätter varje kund och arbete endast till förmån för köpare av våra produkter.

Köpa anabola steroider i Sverige har vi en mycket lönsam affär för köparen. De varor som kan köpas och avnjutas när som helst på dagen. Vi har ett brett sortiment och till mycket konkurrenskraftiga priser, överkomliga för idrottsman. Kvaliteten av steroider är mycket hög, så din önskan att öka muskelmassa och bygga muskler hemma eller på gym kommer att vara framgångsrik.