HGH 36IU

HGH 36IU

Tillverkare: Pfizer/El Lilly
Modellnummer: 641
Tillgänglighet: I lager
Paket: 1 penna av 36IU
La sustancia: Humant Tillvaxthormon (HGH)
435.84€

Allmän information om HGH 36IU i Sverige

Den senaste förening som används av idrottsmän och kroppsbyggare för att öka deras physiques och prestanda är humant tillväxthormon eller HGH. HGH är inte en anabol steroid, men är ett protein eller peptid hormon som produceras naturligt av kroppen. Det är som utsöndras av hypofysen och är en del av Somatropin protein hormon som familj, vilket gör det liknar hormonet Prolaktin. Syntetiska HGH har funnits sedan 1980-talet, men stora mängder av biosyntetiska HGH endast funnits sedan början av 2000-talet.

Humant tillväxthormon är också ansvariga för många viktiga funktioner i den mänskliga kroppen. Viktigast av allt, HGH är ansvarig för att tillväxt och som ett resultat, syntetiska HGH används i barndomen och tonåren stadier i patienter för att främja god tillväxt. Det är som ansvarar för olika tillväxt funktioner och mekanismer. HGH är ansvarig för cellulära förnyelse och tillväxt, reglerar ämnesomsättningen och främjar reparation och läkning. HGH är primärt ansvarig för bentillväxt, en tillväxt på inre organ, tillväxten av skelettmuskulaturen och det är också ansvarig för tillväxt, reparation och läkning av bindväv. Inte undra på att det är mycket eftertraktade av idrottsmän och kroppsbyggare.

HGH har en mycket hög säkerhet-rating, vilket innebär att det inte finns någon gräns för hur länge den kan användas. Det tar ett tag att se fördelarna med HGH och minst 16 veckor krävs för att se några fördelar. Det rekommenderas att HGH injektioner användas under minst 6 månader för maximal nytta. För prestanda förbättring, 2 jag.u. per dag rekommenderas för män och kvinnor som 1 jag.u. är för terapeutiska ändamål. Dosen kan ökas till 4 jag.u. Mycket höga doser kan orsaka biverkningar.

Även om Humant Tillväxthormon i Sverige är inte en steroid, det är mycket anabola. Förutom att vara ansvarig för tillväxt, det påverkar också protein, fett, kolhydrater och vitamin-och mineral metabolism. Det främjar förbränning av lagrat fett och detta i kombination med dess potent anabola effekter är det nödvändigt för dem som vill förbättra sina prestationer och physiques. Det ökar helande och den takt i vilken vävnader och celler repareras vilket gör den ovärderlig för idrottare och kroppsbyggare. Bortsett från tillväxt och metabola effekter. det minskar effekterna av åldrande, som ger en mer slimmad och muskulös kropp, som stärker skelettet, förbättrar huden, minskar depression och ger mer energi.

 

Biverkningar i Sverige

Även om det är en av de säkraste hormon tillskott och kan tolereras i stora doser, det bör inte missbrukas. Vid terapeutiska och en något högre nivå, det har inga biverkningar. Vid stora doser kan det orsaka framknä tunnel syndrom, vätskeretention, uppblåsthet och överdriven bentillväxt i fötter, händer och käke.

 

Skriv en recension

Notera: HTML översätts inte!
Dålig           Bra

Most Viewed

Vår online butik ger möjlighet till att köpa en billig steroider i Sverige. Och för återkommande kunder och de kunder som köper steroider i stora volymer, rabatter finns tillgängliga. Vi erbjuder leverans på kortast möjliga tid, och service på högsta nivå. Vi värdesätter varje kund och arbete endast till förmån för köpare av våra produkter.

Köpa anabola steroider i Sverige har vi en mycket lönsam affär för köparen. De varor som kan köpas och avnjutas när som helst på dagen. Vi har ett brett sortiment och till mycket konkurrenskraftiga priser, överkomliga för idrottsman. Kvaliteten av steroider är mycket hög, så din önskan att öka muskelmassa och bygga muskler hemma eller på gym kommer att vara framgångsrik.