Equipoise för försäljning i Sverige

Write By: admin Published In: Försäljning av steroider i Sverige Created Date: 2016-12-09 Hits: 1463 Comment: 0

Equipoise är känd för att vara en mycket mångsidig förening. När du har ett önskat resultat i åtanke, det finns flera läkemedel kombinationer man kan skapa med jämnmod. För dem som vill ha massa utveckling, stapling Jämnmod med Anadrol eller andra injicerbara testosteron är den bästa kombinationen. Det bör bli en avsevärd förbättring i muskelmassa och samlade styrka, med minimala biverkningar om den androgen används uteslutande vid en högre dos. De med Jämnmod i en skärning cykel kan ha förbättrats avsevärt muskelmassa om equipoise är i kombination med icke-aromatizable steroider som Halotestin eller Winstrol.

I det förflutna, är den främsta anledningen till att Jämnmod bruk var det lätt tillgänglighet som en Mexikansk veterinärmedicinska produkten. För närvarande, för det mesta, det är lite specifik anledning till använd Jämnmod i en anabola steroider cykel. Det är ingenting som det inte anabolically att Masteron, Primobolan, Deca, eller trenbolon inte kommer att göra. I form av biverkningar, likaså att det har någon fördel över Masteron eller Primobolan, om man önskar tillfällig bieffekt av ökad aptit, eller bieffekt av dess måttliga konvertering till östrogen. Detta kan vara användbart om ingen annan aromatizing steroider används. 

Equipoise är känd för att vara en mycket mångsidig förening. När du har ett önskat resultat i åtanke, det finns flera läkemedel kombinationer man kan skapa med jämnmod. För dem som vill ha massa utveckling, stapling Jämnmod med Anadrol eller andra injicerbara testosteron är den bästa kombinationen. Det bör bli en avsevärd förbättring i muskelmassa och samlade styrka, med minimala biverkningar om den androgen används uteslutande vid en högre dos. De med Jämnmod i en skärning cykel kan ha förbättrats avsevärt muskelmassa om equipoise är i kombination med icke-aromatizable steroider som Halotestin eller Winstrol.

Lämplig Dosering

När du tittar på boldenon på papper, du kan se att det är i princip samma hormon som dianabol, med undantag för en stor förändring. Dianabol hormon är en 17AA för oralt bruk, och bara har en effektiv 8 timmars halveringstid på grund av det. Equipoise saknar den 17AA-koncernen men som faktiskt har en mycket lång undecylenate ester kedja fäst i stället. Detta estern kedjan gör boldenon mycket olja lösligt, till den punkt där i sin råa form, innan de avbröts i olja, boldenone undecylenate är redan ett slags oljigt ämne med konsistens som sirap.

Enzymer i levern kommer så småningom att klyva bort estern kedjan från boldenon hormon, slutligen ställer den så att den kan interagera med androgen receptorer i muskelcellerna.

Effektiviteten av Jämnmod

Detta är inte avsett att nedvärdera den förening: det kan säkert vara till god användning i en steroid cykeln. Dess styrka (effekt per milligram) är jämförbar med de flesta andra injicerbara steroider, dock mindre än trenbolon, och så till exempel tillägg av 400 mg/vecka är ett betydande uppsving för de flesta cyklar. Alternativt, om att ersätta boldenon för en annan injicerbara detta kan göras på milligram för milligram basis.

Equipoise är ganska milda biverkningar, men det har fortfarande en del - precis som någon steroid skulle. Dessa biverkningar är vanliga att de flesta steroider: acne, onaturliga hårväxt fet hud -, prostata -, heshet eller mörkare röst, onaturliga hår tillväxt, och ovanligt håravfall.

Ett av de största problemen med jämnmod är det känt för att orsaka akne på bröst, rygg och axlar. Därför, om du aknebenägen, se till att använda anti-bakteriell och anti-akne tvål och lotion dagligen.

En annan bieffekt som är spridda i naturen är det uppsving i aptit, detta har rapporterats av många användare i branschen. Flera kunder som jag arbetar med har rapporterat konstant hunger och cravings, vilket är något att tänka på om du är skära med jämnmod. Jag föreslår att du börjar med en lägre dos av EQ-om du skär för att kontrollera aptit problem.

Half-Life Jämnmod

En allvarlig nackdel med Jämnmod är dess långa halveringstid, som förmodligen är minst 12 dagar.. Detta resulterar i en längre tid efter den sista injektionen under vilka nivåer som är varken tillräckligt höga för optimal anabolism, och inte heller tillräckligt låg för att möjliggöra återvinning ske. En lösning på detta problem är att använda Jämnmod bara i början av en cykel.

Jämnmod Biverkningar

Boldenone är metaboliseras av aromatashämmare till estradiol, men i mindre grad än testosteron. Det är också metaboliseras av 5-AR-enzym, i detta fall att 17b-hydroxyandrost-1-ene-3-one, som ofta, men felaktigt kallad "1-testosteron" och ibland kallas dihydroboldenone. Denna molekyl s styrka är liknande till det av boldenon, så molekylen är varken potentieras eller avaktiveras av 5-AR-enzym och därför att metabolismen är oviktigt.

Boldenon Produktion

Jämnmod sker genom limning och en undecylenate ester till hormonet struktur boldenon; att göra det till en råvara med konsistens som sirap. Detta oljiga material är boldenone undecylenate i sin " råa och unsuspended form. Det kan användas för att blanda med steril olja och lösningsmedel som benzyl alkohol, för att göra i en oljebaserad fjädring som kan injiceras intramuskulärt.

Vilka är de upptäckt gånger?

På grund av den långa estern kedjan bundna till jämnmod, det kan ta så länge som 6 veckor för produkten att helt lämna din kropp och upp till 16-18 månader för identifiering. Eftersom den långa estern kedjan blir i princip en typ av lång molekylär lipid, någon liten bråkdel av varje dos kan faktiskt vara lagrade i din fetthaltiga avlagringar och sitta där i flera månader och slow-release betydande mängder att upptäcka. Några av mina klienter har testat inlagd för boldenon 18 månader efter deras sista injektionen.

Hur man använder Jämnmod

Equipoise inte bygga muskler snabbt men ger en långsam men stadig förbättring i styrka och muskelmassa. De flesta av de positiva effekter som kan ses när läkemedlet används för långa cykler med 10 veckor är minimum period av användning. Man kan inte förvänta sig det muskel gjorts för att vara ett smidigt bulk som androgener leder till. Equipoise användare på andra sidan få en väl definierad och fast utseende. Eftersom muskelmassa är inte på grund av en vatten svälla, mycket av det muskel gjorts på en cykel med Equipoise kan vara bärgade efter användning har tagits bort. En intressant sak att notera är det faktum att den kemiska strukturen av den klassiska sammanslagningen drogen, Diabanol, och som med Jämnmod är mycket lika.

För blodet att vara stadig, jämnmod behöver ges minst en gång i veckan. I män, den vanliga dosen i intervallet 400-600 mg medan kvinnor det är ca 50-150 mg per vecka. Stapling med Anadrol, Diabanol, eller andra injicerbara steroider testosteron såsom Sustanon eller Testoviron depot kan bidra till en massa utveckling. Denna steroid är en stor hit bland dem som förbereder sig för tävlingar eftersom det inte aromatize bra alls. Kombinerar equipoise med Winstrol eller Parabolan kan förbättra muskel hårdhet och densitet. Equipoise är mest effektiva när staplade med andra prestationshöjande medel. Det bör inte användas för mer än 16 veckor i sträck. Användarna kommer att märka en förbättrad blodflödet och bättre blod volym som cykeln går vidare. Effekter sannolikt kommer att visas ett par veckor efter att du startar cykeln.