Köpa steroider i Sverige: Anadrol

Write By: admin Published In: Försäljning av steroider i Sverige Created Date: 2016-12-09 Hits: 1670 Comment: 0

Som vi har diskuterat, Anadrol är mycket påfrestande för levern och kommer att höja leverenzymer långt bortom optimala nivåer när de konsumeras. Men med en ansvarsfull användning av allvarliga skador är till stor del undvikas eftersom levern har fantastiska läkande egenskaper och kommer normalt sett återgå till sitt ursprungliga skick när användningen har upphört, förutsatt att vi använder på ett ansvarsfullt sätt och ta vårt levern är hälsosam att börja med. Även så, lever toxicitet är inte den enda negativa undergång av denna steroid, det är östrogena biverkningar. De flesta steroider, som bär på dessa potentiella biverkningar göra det genom att konvertera till östrogen via aromatas process, men Anadrol som en DHT-baserade steroider, inte aromatize. Men, även om det inte kommer att konvertera, Anadrol har visat att östrogen effekt frisättning i kroppen på ett sätt för att öka det, och därför försiktighet rekommenderas. Negativa effekter såsom Gynekomasti och högt blodtryck kan förekomma på grund av denna effekt som kan vätskeansamling, som är ökänd med denna steroid. Av denna anledning, de flesta idrottare kommer att komplettera deras användning med en Aromatashämmare (AI) som Arimidex eller Letrozol för att hålla effekter på bay, båda dessa AI har visat sig kraftigt minska östrogen i kroppen.

Oxymetolon (varumärke namn Anadrol, Anapolon, andra) är en syntetisk, oralt aktiv, anabola-androgena steroider (AAS) och 17α-metylerat derivat av dihydrotestosteron (DHT), som marknadsförs i Usa, Europa och på andra håll i världen. Det var först beskrivs i en 1959 papper av forskare från Syntex. Dess primära kliniska tillämpningar inkluderar behandling av benskörhet och anemi, liksom att stimulera muskeltillväxt i undernärda eller underutvecklade patienter. Läkemedlet godkändes för mänsklig användning av FDA. Senare, icke-steroida läkemedel såsom epoetin alfa har utvecklats och visat sig vara mer effektivt som behandling av blodbrist och benskörhet utan biverkningar oxymetolon. Läkemedlet förblev trots detta och hittade så småningom en ny användning i behandling av HIV-wasting syndrome.

Presenteras oftast som en 50 mg tablett, oxymetolon är en av de starkaste androgena steroider finns. På samma sätt finns det en risk för biverkningar. Trots mycket låg affinitet med androgen receptorn, oxymetholone är mycket effektiva i att främja omfattande av kroppsmassa, främst genom att kraftigt öka proteinsyntesen. Av denna anledning är det ofta används av kroppsbyggare och idrottare.

Oxymetolon biverkningar

Vanliga biverkningar oxymetolon är depression, slöhet, huvudvärk, svullnad, snabb viktökning, priapism, förändringar i hudens färg, urinering problem, illamående, kräkningar, magsmärtor (om det tas på fastande mage), förlust av aptit, gulsot, bröst svullnad i män, känner sig rastlös eller upphetsad, sömnlöshet och diarré. I kvinnor, biverkningar inkluderar även akne, förändringar i menstrual perioder, djupare röst, hårväxt på hakan eller bröstet, manliga mönster håravfall utvidgade klitoris, och förändringar i kön enhet. På grund av dess 17α-alkylerade struktur, oxymetholone är mycket hepatotoxisk. Långvarig användning av läkemedlet kan orsaka en rad allvarliga sjukdomar, inklusive hepatit, lever cancer, skrumplever, och därför regelbundna leverfunktionen tester rekommenderas för de som tar oxymetolon.

Långvarig användning av oxymetholone kan orsaka levertumörer eller blod-fyllda cystor i levern eller mjälten. Ring din läkare omedelbart om du har:

  • illamående, övre magsmärtor
  • snabb viktökning, särskilt i ansiktet och mittsektionen
  • aptitlöshet, mörk urin, lera-färgad avföring
  • gulsot (gulfärgning av hud eller ögon)

 

Detta läkemedel är en syntetiska manliga hormonet (androgener eller anabola steroider) som används för att behandla lågt antal röda blodkroppar (anemi). Det fungerar genom att öka mängden av hormonet (erytropoietin) som är inblandade i produktionen av röda blodkroppar. På grund av risken för allvarliga och eventuellt livshotande biverkningar av detta läkemedel får inte användas för att förbättra idrottsliga prestationer eller utseende. Oxymetolon inte öka atletisk förmåga. När det används enligt anvisningarna under medicinsk övervakning, riskerna är minimala.

Oxymetolon, allmänt känd som Anadrol grund av att den första tillverkade namn av steroider som härrör från Dihydrotestosteron (DHT) och är en 17-Alfa-Alkylerade steroid (17-aa.) Den 17-aa förändring innebär helt enkelt steroider har blivit kemiskt förändrade vid 17-carbon position för att möjliggöra det för att överleva intag genom att överleva den första passera genom levern, utan 17-aa ändring steroid skulle förstöras innan det någonsin in i blodet. Den goda nyheten är att genom denna förändring har vi möjlighet att absorbera en användbar och kraftfull anabol steroid, de dåliga nyheterna är att detta är giftiga för levern. Som de flesta orala steroider är 17-aa toxiska effekter kan vara ganska hög, men eftersom det gäller att Anadrol den här effekten mer uttalad gör den till en av de mest lever giftigt steroider på marknaden.

När Anadrol kommer in i kroppen, vilket är tillåtet av sin 17-aa form kommer det att bli aktiv mycket snabbt och effekterna kommer att bli dramatiskt snabbt. Som vi förstår anabola androgena steroider (half-life som är förknippade med dem till stor del påverkar den ursprungliga styrka; Anadrol har en mycket kort halveringstid på cirka 8,5 timmar att göra steroider verksamhet nästan direkt men med en mycket kort aktiv tid. Av denna anledning många idrottare kommer att dela sina Anadrol dosen i två doser per dag för att hålla en topp mängd av steroider är aktiv i deras system dygnet runt under perioder av användning. Men en dos per dag kommer att vara tillräckligt för att hålla en aktiv belopp i steroid fungerar i kroppen, även om den inte är på topp nivåer.

De Fördelar av Anadrol

Som en steroid, utformad för att behandla vikt brist och muskelförtvining sjukdom detta är en av de mer framträdande fyllnadsmedel steroider kan vi använda för fyllnadsmedel ändamål. Medan många anabola steroider kan tjäna både sammanslagningar och minska syften de flesta har en primär roll och Anadrol gör inget undantag. Det finns ett syfte för Anadrol medan på en styckning cykel och vi kommer att beröra det som vi går, men för majoriteten av steroid användare fyllnadsmedel och bara fyllnadsmedel kommer att vara den enda gången de använder denna steroid.

Med dess enorma makt, Anadrol är ett av de mest effektiva orala steroider som någonsin tillverkats, individer kan se deras vikt ökar med så mycket som 20-30 kg på bara några veckor och se deras styrka skjuta genom taket. Vidare, som denna steroid är nästan alltid används som en del av en stack och inte enbart på grund av sin låga androgen bindande egenskaper det kommer att tillåta andra steroider du tar till mer träffande fylla denna roll och mer eller mindre skapa en högre grad av synergi mellan de olika anabola androgena steroider du tar. Biverkningar av Anadrol:

Som vi har diskuterat, Anadrol är mycket påfrestande för levern och kommer att höja leverenzymer långt bortom optimala nivåer när de konsumeras. Men med en ansvarsfull användning av allvarliga skador är till stor del undvikas eftersom levern har fantastiska läkande egenskaper och kommer normalt sett återgå till sitt ursprungliga skick när användningen har upphört, förutsatt att vi använder på ett ansvarsfullt sätt och ta vårt levern är hälsosam att börja med. Även så, lever toxicitet är inte den enda negativa undergång av denna steroid, det är östrogena biverkningar. De flesta steroider, som bär på dessa potentiella biverkningar göra det genom att konvertera till östrogen via aromatas process, men Anadrol som en DHT-baserade steroider, inte aromatize. Men, även om det inte kommer att konvertera, Anadrol har visat att östrogen effekt frisättning i kroppen på ett sätt för att öka det, och därför försiktighet rekommenderas. Negativa effekter såsom Gynekomasti och högt blodtryck kan förekomma på grund av denna effekt som kan vätskeansamling, som är ökänd med denna steroid. Av denna anledning, de flesta idrottare kommer att komplettera deras användning med en Aromatashämmare (AI) som Arimidex eller Letrozol för att hålla effekter på bay, båda dessa AI har visat sig kraftigt minska östrogen i kroppen. På grund av risken för allvarliga och eventuellt livshotande biverkningar av detta läkemedel får inte användas för att förbättra idrottsliga prestationer eller utseende. Oxymetolon inte öka atletisk förmåga. När det används enligt anvisningarna under medicinsk övervakning, riskerna är minimala.

Hur du använder oxymetholone

Ta detta läkemedel genom munnen som regisserades av din läkare. Det kan tas tillsammans med mat eller mjölk om magbesvär uppstår. Använd denna medicin regelbundet för att få mest nytta av den. Kom ihåg att använda det vid samma tidpunkt(med) varje dag.

Doseringen är baserad på ditt medicinska tillstånd och svar på behandlingen. Inte öka dosen eller ta detta mer ofta än riktas eftersom risken för biverkningar kan öka.

Det kan ta mellan 3-6 månader innan nytta av denna medicin inträffar.

Oxymetholone tabletter för oral administrering varje innehåller 50 mg steroid oxymetholone, en potent anabola och androgena läkemedel.

Anabola steroider är syntetiska derivat av testosteron. Kväve balans är bättre med anabola steroider men bara när det finns tillräckligt intag av kalorier och protein.