Buy testosterone cypionate och enanthate i Sverige

Write By: admin Published In: Försäljning av steroider i Sverige Created Date: 2016-12-09 Hits: 1138 Comment: 0

Detta läkemedel används i män som inte gör tillräckligt för en naturlig substans som kallas testosteron. Hos män är testosteron är ansvarig för många normala funktioner, bland annat tillväxt och utveckling av könsorganen, muskler och ben. Det hjälper också orsaka normal sexuell utveckling (puberteten) i pojkar. Testosteron tillhör en klass av läkemedel som kallas androgener. Det fungerar genom att påverka många delar av kroppen så att kroppen kan utvecklas och fungera normalt.

Som med alla testosteron injectables, kan man förvänta sig en betydande vinst i muskel massa och styrka under en cykel. Sedan testosteron har en särskilt hög affinitet för östrogen omställning, massan fått från denna drog är sannolikt att åtföljas av en betydande grad av vätskeretention. Den resulterande förlusten av definitionen av kursen gör cypionate ett mycket dåligt val för bantning eller skärning faser.

När detta långverkande version av testosteron injiceras blir det lagras i vad som är känt som en depå i kroppen, och sakta släppt under en kort tid. Topp inom 1-2 dagar efter injektion, testosteron är sedan stadigt släppas under de kommande 12 dagar och helt smalnar av ut efter ca 3 veckor.

Testosteron Cypionate har en halveringstid på cirka 12 dagar medan Testosteron Enanthate har en halveringstid på cirka 10 dagar – knappast mycket skillnad. Intressant faktum om Testosteron Cypionate är dock att det verkar ha en distinkt fördel av popularitet bland Amerikansk kroppsbyggare och idrottare över Enanthate variant. Dessa skillnader är inte extremt stor, dock, och den gemensamma användningen av och tillgången på båda varianterna är nästan lika med Testosteron Enanthate aldrig så lite mer populära. Varken variant har några fördelar jämfört med de andra.

Testosteron är ett hormon som produceras naturligt av både män och kvinnor är ansvariga för en mängd funktioner, framför allt muskler och ben tillväxt, förnyelse och manliga sexuella egenskaper. Medan män producera nästan tio gånger så mycket testosteron som kvinnor båda kräver tillräckliga mängder av denna androgen klass hormon i syfte att upprätthålla en god endokrina systemet. För dem som lider av låga nivåer av testosteron, Testosteron Cypionat är en ren form av testosteron, det är ofta används för att bekämpa detta villkor och återgår nivåerna till en mer lämplig nivå. De som lider av för låga testosteron nivåer finner ofta att deras libido minskas, fett och få muskler förlust uppstå, liksom immunförsvaret brister och även depression. Du kan enkelt se testosteron är ett mycket viktigt hormon och med dess många funktioner, när vi öka nivåer mer än en normal räckvidd, som är den ändamål i prestationshöjande vi på ett effektivt sätt öka de attribut som är associerade med detta kraftfulla anabola androgena steroider.

Testosteron cypionate är mycket lik tesosterone enanthate. Även halveringstider och aktiva perioder liv är annorlunda, de är likartade. Injektioner är normalt mindre vanlig cypionate. Testosteron är kungen av alla massa byggare och för detta ändamål är också ganska kostnadseffektiv. Det fungerar bra, antingen ensamt eller staplas för att skapa en stor fyllnadsmedel cykel. Den har en hög risk för biverkningar på grund av dess omvandling till DHT och har potential att bilda östrogen, vilket orsakar gynekomasti. Dessa egenskaper orsakar också det att ha en sådan utmärkt tendenser massa byggnad. På grund av några andra biverkningar, såsom vätskeretention, kan det inte vara bäst används enbart för magert massa vinster, men med fyllnadsmedel kommer tillägg av en massa muskler samt vissa vinster i fett och vatten vikt. Detta är typiskt och en naturlig del i den förstärkta bodybuilder s bulking regemente.

Detta läkemedel används i män som inte gör tillräckligt för en naturlig substans som kallas testosteron. Hos män är testosteron är ansvarig för många normala funktioner, bland annat tillväxt och utveckling av könsorganen, muskler och ben. Det hjälper också orsaka normal sexuell utveckling (puberteten) i pojkar. Testosteron tillhör en klass av läkemedel som kallas androgener. Det fungerar genom att påverka många delar av kroppen så att kroppen kan utvecklas och fungera normalt.

Testosteron cypionate (märke namn Depo-Testosteron, många andra), eller testosteron cipionate, även känd som testosteron cyclopentylpropionate eller testosteron cyclopentanepropionate, är en androgen och anabola steroider och testosteron ester. Tillsammans med testosteron enanthat, testosteron propionat, och testosteronundekanoat, det är en av de mest använda testosteron estrar.

Doser på 200-100mg per vecka är vanligt med testosteron cypionate, med utmärkta resultat hittades halvvägs till 500 mg eller mindre för första gången användaren och mellan 500-1000mg per vecka för de mer avancerade idrottsman. Testosteron stackar väl med vad som helst och är också stor när det användes ensamt. När staplas med en annan anabola-androgena steroider, skild androgena effekter kan ses. Använda cypionate kommer att öka förnyelseförmåga samt utbildning aggressivitet som leder till betydande ökningar av den totala styrka under cykeln.

Fördelarna med Testosteron Cypionate

Testosteron Cypionat är en av de bästa massa byggnad anabolics som människan känner till och är ett starkt rekommenderas som grund för all massa byggnad cykel. En effektiv dos av detta läkemedel, för en man som är mellan 200-2000 mg per vecka. En effektiv dos för en kvinna (som vill bli en man) är liknande. Andra kvinnor (dvs de som inte vill bli en man bör undvika denna förening.

fördelarna med Testosteron Cypionate är verkligen enorm och ge varje drag man skulle vara efter genom användning av anabola steroider. Genom sin verkningsmekanism Testosteron Cypionat har förmågan att öka både styrka och storlek till en stor grad, som är med-i-stor principen önskan av alla anabola steroid användare. Ytterligare, eftersom ökad muskelmassa ökar ämnesomsättningen och eftersom Testosteron Cypionat påverkar muskelförtvining hormoner på ett positivt sätt för kroppen att fett är ofta reduceras när steroider används.

Alla mediciner, hormoner och icke-hormoner, steroida och icke-steroida både bär med sig risken för negativa effekter, även Acetylsalicylsyra och Testosteron Cypionate gör inget undantag. Men när de används av friska vuxna män och när de används på ett ansvarsfullt sätt många av dessa biverkningar kan till stor del undvikas och individen kommer bara att njuta av de positiva effekterna.

biverkningar

Biverkningar såsom vätskeansamling brukar uppstå när du använder testosteron enanthate. Gyno, ökade hårväxt, rygg akne, ökad blodtryck, och aggressivitet, både i gymmet och ut, är möjlig när man använder enanthate. Levern är vana vid behandling av testosteron, så lever toxicitet är normalt inte ett problem, utom vid extremt höga doser.

Det finns en stor risk att belöna förhållandet i play-när du använder Testosteron Cypionate och i allmänhet alla anabola steroider; ju mer du använder desto större nytta, men ju mer du använder desto större risker. Även om detta är en verklighet, oavsett belopp som du använder finns det saker vi kan göra för att undvika obehagliga biverkningar av aromatas processen. Användning av en aromatashämmare (AI) kommer att kraftigt minska dina chanser för Gynekomasti och kommer att vara till stor hjälp för oönskade vatten-kvarhållandet, ytterligare kontroll av östrogen på detta sätt kommer att hjälpa till att hålla kolesterolet och blodtrycket, stabil det verkligen inte vettigt att inte använda en AI. Men även med en AI vätskeansamling kommer att ske i de som äter mer kolhydrater än de behöver, detta nämns helt enkelt därför att många skyller på testosteron på deras vätskeansamling när fyllnadsmedel när sanningen är att de helt enkelt att äta för mycket. Ytterligare, genom en sund diet principer, även när fyllnadsmedel, komplettera med fettsyror till stor del kan styra din kolesterol och rekommenderas starkt om testosteron kommer att användas.