Hur att Injicera Steroider

Write By: admin Published In: Steroiderna i bodybuilding Created Date: 2017-01-05 Hits: 4037 Comment: 0

Vi alla vill se bra ut och vara den starkaste vi kan vara. Det är därför alternativa metoder är så bra för att uppnå det slet utseende.

Anabola steroider är ett ganska stort ämne att diskutera, men vem som helst i fitness branschen vet att de verkligen fungerar. Men vet du hur du ska injicera steroider på rätt sätt?

Köpa Steroider Guide vill se till att alla som använder steroider är att göra är att göra det på ett säkert sätt– för att bygga muskler bör inte komma till en kostnad.

Det är därför du bör kontrollera med oss först innan du köper någon steroider på nätet. Vi är fast beslutna att hjälpa dig att få steroider på ett säkert sätt. Så ta en titt på våra guider och lista över bedragare där ute.

Eftersom få steroider är bara det första steget, vi har satt samman denna guide för att hjälpa dig att veta hur man ska injicera steroider på ett säkert sätt.

Vad du behöver göra innan du börjar

Innan du ens komma igång med anabola steroider, det finns ett par saker du behöver göra. Dessa två åtgärder kommer att hjälpa till att hålla dig säker.

Och du kan må bättre av att veta att din kropp är redo att genomgå och stor förvandling.

Kontrollera med din läkare

Många människor hoppar över det här steget och anta att de är fysiskt friska nog att bara börja ta steroider. Men det säkraste sättet att börja använda steroider är att gå och se din läkare först.

Varnas, din läkare kommer troligen att kontrollera lagenligheten och biverkningar av steroider med dig. Efter det, kan du förvänta dig en granskning och vissa blodvärden för att se till att du är frisk nog att använda steroider.

Personer som använder steroider bör vara att gå i för kontroller och blod arbete 3-4 gånger per år!

Varför? Eftersom steroider kan påverka ditt hjärta, hormoner och andra delar av din kropp. För att fortsätta att använda steroider på ett säkert sätt, kommer du vill fortsätta att få kontrolleras.

Se till att du inte blir lurad

Den kanske viktigaste delen om att steroider är att se till att du verkligen får vad du betalar för.

Det finns massor av webbplatser som säger att de är att sälja anabola steroider när de är faktiskt bara farlig bedragare.

Det är inte så att de kommer att ta dina pengar och aldrig fartyget ut något. Istället, du kommer att få dina paket av "steroider", men de kommer att vara mycket svag, blandad med farliga kemikalier, eller helt falska.

Eftersom du injicera detta i din kropp, se till att du vet vad du får och göra forskning för att undvika bedragare.

Hur att injicera steroider ordentligt

Nu när vi har gått igenom allt detta, låt oss få till bra grejer. Köpa Steroider Guide vill hjälpa dig att veta hur man injicera steroider på ett säkert sätt.

Så se till att kolla in dessa instruktioner för att få mest nytta av din steroider.

Få rätt nål

Du vill veta vilken typ av nål som du använder och vad som kommer att fungera bäst för dig.

Att få rätt typ av nål är extremt viktigt om du vill vara säker på att injicera steroider kommer inte att skada dig eller vara en svår process.

Detta innebär att du bör få en nål med rätt bredd. Du kommer inte vill beställa ett mycket brett nål eftersom det kommer att sluta skada dig mer.

Vid samma tid, ska du inte få den tunnaste, eftersom det inte kommer att driva steroider i kroppen lätt.

Vi rekommenderar en 23g eller 25 g nål för steroider. Kom ihåg, ju lägre nummer, desto större bredd av nålen. Så en 23g är större än 25 g nål!

Se till att du har rätt längd

På samma sätt för att få rätt bredd nål för att injicera steroider med din, du kommer att vilja se till att du får en nål som är tillräckligt lång.

Igen, inte tillräckligt länge för att träffa ben men inte tillräckligt korta för att spruta in fett.

En nål som är ungefär en centimeter lång bör fungera bra för de flesta människor, om de är injicering i en låg-fett området.

Om du föredrar att mata in i ett område med mer fett, gå till en nål som är en tum och en halv långt för att se till att du slår muskler.

Dra din steroider

Det här är ett ganska självklart steg i denna hur man injicera steroider guide.

När du har allt ställs in och redo, kommer du vill dra ditt steroider.

Se till att veta din dosering och stick ner nålen i olja. Du kommer då att dra tills sprutan är fylld upp till dosen.

Se till att du sedan hålla nålen upprätt (nålen mot taket) och tryck på sprutan medan du försiktigt pressar ut luften.

Sterilisera din injektionsstället

Du kommer att vilja använda alkohol för att sterilisera din injektionsstället bara att se till att inget otäckt kommer in med din steroider.

Detta är en liknande process för att vad vi alla går igenom på läkarmottagningen när vi få skott. Du kommer att torka din hud med en medicinsk alkoholservett.

Se till att du använder isopropyl alkohol eller etanol istället för andra typer av alkohol, som metanol!

Dra ut nålen

Innan du fullt injicera steroider, kommer du vill dra ut nålen. Detta innebär att du kasta nålen i din injektionsstället först. Du kommer då att dra sprutan upp och se om blodet börjar fylla din nål.

Om det gör det, har du träffat en ven och vill välja ett annat område.

Varför? Eftersom injektion i blodet kan orsaka vad som kallas tren hosta. Det är där du får en trånghet i bröstet och börjar hosta våldsamt som steroider har matat in dina lungor.

Injicera din steroid

När du fyllt din nål, har steriliserats injektionsstället, och aspirerade nålen, du är bra att gå.

Du kommer då snabbt att driva sprutan hela vägen ner så att all olja har drivits in i dina muskler.

För att sedan snabbt dra ut nålen och du är klar! Många människor gillar att massera området för ett par sekunder, men det är upp till dina önskemål.

Vi hoppas att du hittade denna guide bra! Har du några tips på injicera steroider på ett säkert sätt? Dela dem i kommentarerna nedan!