Muskel Byggnad Steroider

Write By: admin Published In: Steroiderna i bodybuilding Created Date: 2017-01-05 Hits: 1800 Comment: 0

Anabola steroider används av miljontals människor runt om i världen för att öka muskeluppbyggnad. Kroppsbyggare, idrottare och vanliga människor förlitar sig på steroider för att låta dem driva gränser för deras kroppens naturliga funktioner.

Den genomsnittliga personen ser på denna fördel som dåligt, orättvist och farligt. Det är en förväntad position, med tanke på att de flesta människor är bara kunskap om steroider kommer från professionella idrottare.

Det är sant att steroider är farligt för kroppen om den används felaktigt, men de är också i stort sett ofarlig med rätt användning.

Användare bör dock förstå att steroider kompletterar kroppens naturliga hormonnivåer. Detta är i sig ofarligt, men kan ha oavsiktliga "biverkningar", eller för naturliga förändringar i din kropp.

Kroppsliga förändringar behöver inte betyda att du är med hjälp av steroider felaktigt, snarare att din kropp upplever förändringar på grund av hormonella svängningar.

Vissa steroid användare kan hitta sin kropp förändras, inte värt de extra muskel bygga ut sin kapacitet. Därför är det viktigt att förstå de potentiella fördelar och nackdelar med att steroider innan du försöker dem.

Vi är här för att bryta ner fördelar och nackdelar med ansvarig steroid användning, som förklarade för oss av riktiga människor som tar steroider muskeluppbyggnad.

Muskel Byggnad Steroider Pro: Ökad Styrka

Den högst rankade pro svar vi alltid får ökad styrka. Det är inte förvånande, eftersom detta är precis vad steroider är utformade för att göra.

Steroid användare kan förvänta sig att deras vikt att lyfta av för att öka exponentiellt efter flera veckor. Både anekdotiska och vetenskapliga bevis bevisa att steroider har en direkt positiv inverkan på en människas förmåga att lyfta tyngre föremål.

En studie publicerad i Oxford Journals granskat tidigare vetenskapliga steroid litteratur och fann att steroider är i själva verket öka muskel område och massa, beror till stor del på "ökar proteinsyntesen, muskel fiber hypertrofi hänförlig till en ökad andel av satellit celler och myonuclei per ytenhet."

Vi har alltid upplevt detta vetenskapliga slutsats att hålla för sant, som oss själva och andra användare har upplevt en snabb lyftning av efter att ha startat en steroid rutin.

Muskel Byggnad Steroider Con: Humörsvängningar

Steroider ökar testosteronnivåerna i kroppen och kan leda till humörsvängningar. Detta är något vi hör av steroid användare ofta. Ändra hormonella nivåer i kroppen kommer att ha en effekt på ditt humör. Irritabilitet, aggressivitet, humörsvängningar är alla kopplade till användandet av steroider.

Lyckligtvis, stämningen är något kontrollerbara och icke-livshotande. Användare kan hantera känslor av irritation eller aggressivitet på samma sätt som de skulle hantera alla andra känslor. Djupa andetag, stress bollar, och ironiskt nog träning kan alla hjälpa till att fokusera aggression och förse den med ett positivt utlopp.

Dessa humörsvängningar uppstår vanligtvis under en cykel (den period där steroider är initierad), som hormon förändringar är mest intensiv under lastning fas (som tar stora doser av steroider initialt).

Pro: Ökat Förtroende

Inte alla steroid användare att bygga muskler på gymmet, vissa är inriktade på kroppsbyggnad. Steroider används i dessa fall syftar till att uppfylla vissa organ bilden standarder.

För bra eller dåligt, är det media som bestämmer vad som anses vara attraktivt i det moderna samhället. För tillfället, de har valt muskler och kondition så de definierande egenskaperna hos skönhet för båda könen.

Steroid användare känner ofta att deras val att användaren prestanda förstärkare resulterar i ökade lycka på grund av att möta media är definierade standarder attraktionskraft. Tillfredsställelse med sina kroppar orsakar steroid åker för att uppleva ett uppsving i självförtroendet.

Människor på steroider känner dig starkare, snabbare, snyggare, och redo att erövrare i världen. Ökar i testosteron är sannolikt orsaken till den massiva självförtroendeboost.

Det är också värt att notera att forskning har funnit människor uppfattas som attraktiv är gladare och ges bättre möjligheter i livet. Steroid användare som nu ses som attraktiv i samhället får en självförtroende boost från det faktum att andra behandlar dem på olika sätt.

Con: Hår Förlust

Håravfall är till stor del bestäms av en gen belägen på X-kromosomen, men påverkas också av andra faktorer. Vi konsekvent höra från användare som steroider är en av dessa faktorer.

Håravfall verkar vara en gemensam trend i steroid gemenskapen och en risk som är i stort sett oundviklig. Användare med ett håravfall i deras familj rapport håravfall är en oundviklig bieffekt. De utan håravfall gen fortfarande betänkandet ökad risk för håravfall.

Detta händer eftersom steroider underlätta produktionen av dihydrotestosteron eller DHT, som medför att hårsäckarna att försvaga och krymper kraftigt. Försvagade hårsäckar kan bara producera fina hår, och ofta inget hår alls. Resultatet är en långsam förlust av hår beror på skadade hårsäckarna som inte någonsin kommer att återhämta sig.

Pro: Snabbare Läkning Gånger

Snabbare läkning gånger på grund av steroider är något som får mycket kontroll. Idrottare verkar svär vid dem, men vetenskapen säger att dom är ute.

New York Yankees kanna Andy Pettitte hävdade att återhämta sig från en armbåge skada som var orsaken till hans steroid användning. Likaså många Europeiska fotbollsspelare har också medgett att använda steroider i ett försök att påskynda återhämtningen gånger för allvarliga skador.

På grund av brist på mänskliga studier, de flesta steroid forskning kommer från djurförsök. En studie som utfördes på råttor visade att prestanda öka droger med hjälp av kortfristiga muskel återhämtning, men faktiskt hindrade helande hastighet i det långa loppet.

Vår anekdotiska erfarenhet säger oss att steroider är verkligen påskynda läkning gånger. Användare har rapporterat att stapla (mixing steroider) vissa steroider till stor effekt när återhämtar sig från en skada.

Con: Laglighet

Lagligheten av steroider är ett hett debatterat ämne. Vissa hävdar att steroider är för farliga för människors hälsa, medan andra hävdar att den personliga friheten och ordentlig forskning som skäl till varför prestationshöjande medel bör vara legaliserade.

Oavsett debatten, steroider är fortfarande ett kontrollerat ämne. Att bli påkommen med dem innebär en fin möjligt fängelse, och en post. Det är något som varje potentiella steroid användare måste acceptera innan syssla i prestationshöjande medel.

Steroider är en ofta missförstådda ämne. De negativa konnotationer som de får från allmänheten är i stort sett dålig.

De informerade om steroid-och nackdelar kan säkert använda muskel byggnad steroider för att förbättra deras utseende, styrka, självförtroende och mycket mer.

Om du funderar på att köpa steroider, kolla med oss först. Vår webbplats är avsedd att hjälpa skulle vara steroid användare att hitta säkra vägar till inköp av prestationshöjande droger.