Lagliga Anabola Steroider

Write By: admin Published In: Steroiderna i bodybuilding Created Date: 2017-01-05 Hits: 1774 Comment: 0

Bör lagliga anabola steroider vara tillåtet att för personligt bruk?

I Jose Canseco 2005 berätta-allt-bok, Juiced, och i en intervju med 60 Minuter, Canseco uppskattar att någonstans runt 80% av Major League Baseball spelare använder steroider regelbundet. Ken Caminiti avslöjade att han vann 1996 National League MVP award samtidigt på Steroider, och Mark McGwire medgav att använda steroider för över ett decennium inklusive 1998 när han satte den enda säsong home run rekord.

Och det är inte bara baseball spelare.

Lance Armstrong var nyligen klädde av sju Tour de France-titlar när han blev påkommen med att använda prestationshöjande steroider. Och under sju år, 61 av 70-Tour de France konkurrenter bekräftades dopers.

Från Amerikansk fotboll till Os, nästan varje år idrottsmän är antingen fångats eller anklagas för att använda steroider för att förbättra sina resultat väcker frågan: Är det dags att bara göra steroider lagligt?

Varför Steroider Är Olagligt?

Anabola steroider är syntetiska föreningar som utformats för att komplettera den naturliga hormonet testosteron, vilket hjälper till att bygga lean muskel vävnad och ben densitet. Detta är den främsta anledningen till att idrottare använder anabola steroider för att öka deras prestanda.

Testosteron och steroider även påverka sexlusten och det reproduktiva systemet, som kan utgöra potentiella risker i fall av steroider missbruk.

Även om det finns vissa risker som är förknippade med steroid bruk och missbruk, det främsta skälet för förbudet av prestationshöjande droger är att de ger en orättvis fördel för den som väljer att använda dem.

Men att veta att minst 80% av Major League baseball spelare och minst 87% av Tour de France konkurrenter har bekräftats med hjälp av anabola steroider, på toppen av användare som inte fångas, det verkar som att reglerna har gjort något för att avskräcka de idrottare bort från prestationshöjande droger.

Om den viktigaste frågan av anabola steroider inom idrotten är att hålla andra spelare från att få en orättvis fördel, är det inte mer meningsfullt att helt legalisera prestationshöjande droger snarare än att fortsätta låtsas att alla inte använder dem redan?

Fördelarna med Laglig Anabola Steroider

1. Förordning

Att hålla anabola steroider olagliga medel för att låta enskilda spelare använder dem till sitt eget omdöme. För en idrottare är inte en läkare, detta skapar en risk för negativa effekter på hälsa, missbruk och överdos.

Legalisering innebär att reglering och tillsyn. Med professionella läkare och hälsoexperter för att övervaka användningen av prestationshöjande droger, kan vi garantera en säker och lika steroid användning.

Det samma är sant för personligt bruk. Om du inte är en professionell idrottsman, men du vill ge din träning en boost, tänk att kunna gå till en läkare som kommer att berätta exakt hur mycket du behöver och hur de ska administrera läkemedel för maximal säkerhet och effektivitet.

2. Det Gör Spelet Mer Spännande

Det kan tyckas ytligt att påstå detta som en fördel av lagliga steroider använda, men varför gör vi titta på professionell idrott?

Ingen kan förneka att en professionell baseball spel som är mer spännande än en high school spel eftersom vi som sport fans vill se idrottare presterar på toppen av mänsklig prestation.

De mest spännande ögonblicken i sports är rekord går hem, 100 mph fastballs, de resultat som en normal person inte klarar av.

Så varför inte omfamna det som vi älskar sport i alla fall och ge idrottare för att säkert vara allt som de kan vara?

3. Det Är Ekonomiskt Förnuftigt

Kostnaden för en grundläggande steroid test för en idrottsman är $200 per person. Om varje idrottsman i Usa är testade flera gånger per år, detta uppgår till miljontals dollar som spenderas på att försöka upptäcka steroid användning, och om det inte ens fungerar för det mesta.

Kom ihåg när Canseco sade att 80% av MLB-spelare är doping? Baseball-spelare har varit regelbundet testas för år och antalet undersökningar ökar för varje år, men vi har inte avbrytas 80% av baseball spelare.

Även Lance Armstrong aldrig testat positivt för prestationshöjande droger. Han var fångad med dem och erkände senare att använda dem.

Så varför är sport ligor spenderar miljontals dollar på felaktiga tester för att upptäcka steroider som nästan alla är med ändå?

Om vi tillåter våra idrottare att stiga till den fulla potentialen prestationshöjande droger kommer att föra dem till, är det sannolikt att öka fan valdeltagandet.

När Mark McGwire och Sammy Sosa ilfart mot all-time home run rekord i 1998, det förnyade Usa: s intresse för baseball till en punkt det hade det inte varit i år. De höjt intäkterna för MLB över 1 miljard dollar från föregående år och nästan 20 år senare är folk fortfarande säger att deras ras för posten sparas baseball från att dö ut helt och hållet.

Det var senare bekräftade att båda spelare hade använt steroider under 1998 säsongen och det är svårt att hitta en enda baseball fan vem bryr sig det minsta. De flesta fläktar har hellre baseball på steroider än ingen baseball på alla.

4. Idrottare Kommer att Använda Dem oavsett Om De är Lagliga eller Inte

Statistiken visar att idrottare har varit att använda prestationshöjande droger inom idrotten sedan åtminstone 1960-talet. Och anti-doping organ har funnits i nästan 20 år.

Men bevisen inte visar att idrottare har blivit avskräckta från att använda steroider. De har bara blivit bättre på att inte fastna.

Så vad exakt är målet för konstant dyra drogtester som bara klarar av att rensa ut en mycket liten andel av den totala steroid användare?

Är vi inte bara låta de idrottare som inte får fångas en orättvis fördel över de vi inte fånga?

Det är Dags att Legalisera

Mexiko har gjort lagliga steroider för personligt bruk i årtionden utan några negativa effekter på samhället eller hälsa. England och Wales schema anabola steroider som en Klass C läkemedel, vilket innebär att de är lagligt att inneha och konsumera för personligt bruk med ett recept.

En känd majoriteten av Amerikanska idrottare och skådespelare har i det förflutna, eller som för närvarande använder anabola steroider för att öka deras prestanda bland andra Arnold Schwarzenegger, Dwayne "The Rock" Johnson, Sylvester Stallone, rapparen 50 Cent, och mer. Men det har inte kommit en enda rapport från en död eller en överdos relaterade till doping.

Om säkerhet är din oro, svaret är tillsyn och reglering, inte förbud.

Om ett " level playing field är din oro, legalisering skulle faktiskt göra de mest professionella sport mer verkligt, på grund av den aktuella mängden illegala steroider används i sport.

Om du oroa dig för att fans inte kommer att gå till ett spel av super-idrottare utföra rekord bedrifter styrka och hastighet, så du förstår inte vad som gör ett sportevenemang spännande i första hand.

Faktum är att det inte är vettigt att inte låta lagliga anabola steroider för professionellt och personligt bruk. Täcker ögonen och låtsas att det inte händer är inte ett acceptabelt alternativ längre.