Muscle Steroider

Write By: admin Published In: Steroiderna i bodybuilding Created Date: 2017-01-05 Hits: 1511 Comment: 0

Skulle du ta risken av att ha en "10/10 girlfriend" och "hackade" om det innebar att du kommer att förlora de flesta av dina pengar och att känna sig utanför?

Medan vissa människor svär vid muskel steroid användning, andra upplever intensiv konsekvenser.

"Äntligen bli självsäker", som en användare uttrycker, värt att förlora "någon motivation till att umgås" som samma användare hävdar också?

Vad är Muskel Steroider?

Innan jag går in i fördelar och nackdelar med muskler steroider, låt oss börja med att ta en titt på exakt vad steroider.

Enkelt uttryckt, steroider, i allmänhet, är i huvudsak antingen naturliga eller syntetiska substanser som hjälper till att reglera olika kroppsliga funktioner.

Medan begreppet "steroider" har mer än en betydelse, den typ eller steroider vi fokuserar på är känd som anabola steroider.

Dessa muskler steroider är artificiellt producerade hormoner som är samma som, eller liknande, anabola och androgena hormoner.

Androgena hormoner är hane-typ könet hormoner i kroppen. De mest kraftfulla av dessa typer av hormoner är testosteron.

Hur Muskel Steroider Fungerar

Tekniskt kallas anabola androgena steroider (AAS), anabola steroider/muskel steroider är strukturellt relaterad till den cykliska steroid ring systemet. Detta innebär att de har liknande effekter till testosteron i kroppen.

AAS ökar protein i cellerna, i synnerhet muskler.

Metoder för Steroid Bruk—Olika Sätt att Ta Steroider

Vanligen avses under många olika namn, bland annat "juice" och "roids," muscle steroider kan tas i form av tabletter, pulver, eller injektioner.

Piller & Pulver

En av de vanligaste formerna av muskel steroider som finns är steroid piller.

Många muskler steroider kommer endast i tablettform, i stället för den injicerbara form eller som pulver.

Även om det till stor del beror på den steroid hormon i fråga, kan du hitta många fler alternativ för muskel-och steroider i tablettform eller pulverform än injektioner generellt.

Men även om de olika alternativ som kan vara större piller och pulver, muntlig anabola steroider kan ofta föra fram en starkare negativ bieffekt än jämfört med injektion motsvarigheter.

På grund av toxiska effekter de kan ha på levern, det är till stor del kan förstås av muskel steroid användare att muntligt injicerade muskeln steroider bör endast användas under korta perioder.

Injektioner

Med hjälp av muskler steroider via injektion har vissa fördelar för användaren.

Men samtidigt-användare som tar steroider via injektion kommer att uppleva effekterna av testosteron till en högre grad, det är inte alla bra. Med mer testosteron kommer en högre grad av positiva effekter av steroider, liksom de negativa.

Dessutom, med muskel steroid injektioner, märken kommer att visas vanligtvis längs en användares underarmen och är en bra indikator på steroider.

Glädjen i 'Juice'—De Fördelar Som Kommer Med Muskler Steroider

Det finns olika skäl varför människor söker sig till muskel steroider och må bättre med deras användning.

Från att vara "mer motiverade än någonsin" att se "hälsa" och "livskvalitet förbättrats enormt," vissa användare som svär vid steroider.

Kolla in de viktigaste fördelarna med muskel steroid användning, tillsammans med fler mindre och eventuellt positiva biverkningar nedan.

Positiva Viktigaste Effekterna

Medan steroider har negativa egenskaper som kommer med deras användning, det finns också flera fördelar med användarna att göra muscle steroider populär bland idrottare.

På muskel steroider, individer kommer att få en kant under tävling, med många upplever en ökad fysisk prestationsförmåga i de flesta sporter och athletic sysselsättningar.

Dessutom kommer de också att vara mer fysiskt imponerande, som är den främsta orsaken till muskel steroid användning.

Andra fördelar med muskler steroider är ökad muskelmassa, vävnad reparera och förbättrad uthållighet och fettförbränning.

De som använder steroider kommer att finna att de får kraftigt överdrivna fördelar från sin träning.

Dessutom, musklerna kommer att förses med mer syre och muskelmassan kommer att öka. Detta innebär muskel steroid användare kommer ofta att ha en tillväxt i tum på sina biceps snabbt.

När de används i små mängder, steroider kan också ha vissa fördelar för hälsan. I dessa fall, muskel steroider kan användas för att förhindra svullnad av organ som njure, samt muskelförtvining sjukdomar, såsom muskeldystrofi.

Slutligen, steroider och andra steroid-liknande ämnen sägs också förbättra bentätheten i vissa situationer, vilket innebär att de kan hjälpa till med villkor som osteoporos.

Positiva Bieffekter

I tillägg till de viktigaste fördelarna med muskler steroider, det finns också andra positiva av steroid användning som anses vara mer biverkningar än stora effekter.

Beroende på den individ som använder muscle steroider och deras önskade resultatet från steroider, vissa användare kan hitta dessa att vara till nytta, medan andra inte skulle göra det.

Till exempel, eftersom testosteron är ett manligt hormon, kan det hjälpa med många egenskaper som vanligtvis förknippas med män, som vissa muskel steroid användare kan hitta fördelaktiga.

Andra eventuellt positiva biverkningar inkluderar möjligheten av en ökad hårväxt i ansiktet och könshår och fördjupning av en persons röst.

Slutligen, muskel steroider kan förbättra bilresa, ambition, inriktning och ökad upphetsning och sexuell aktivitet.

Är "Roid" Värt Risken?—De Negativa Effekterna av Muskel Steroider

Personer som använder muscle steroider är mer benägna att utveckla vissa cancerformer. Många människor använder den här typen av steroider kan få levercancer samt har organskador.

Andra fysiska konsekvenser av läkemedlet är olika psykologiska defekter, hormonella förändringar, och ibland infertilitet.

Med hjälp av muskler steroider kan resultera i ett gripande för olagliga steroider. Om du är en idrottsman som tar steroider, du riskerar att bli avstängd från spel, och även att bli utvisad från ligan.

Muskel steroid användare inte bara har en ökad risk för Hepatit B och C, men de kan också stunt en individs tillväxt i unga år.

Om du tar steroider, kan du uppleva en mer aggressiv personlighet och förstorade bröst hos män. Kvinnor, å andra sidan, kan uppleva en ökad hårväxt i ansiktet.

De positiva aspekterna av ökad fysisk prestation kan slå tillbaka också, eftersom det finns en ökad risk för att rycka senor.

Muscle steroider kan skada vener, orsaka skallighet och håravfall, ökad depression, paranoia, och sömnlöshet, orsaka illamående, kräkningar, högt blodtryck, urin problem och mycket mer.

Andra ökade riskerna med att ta muskel steroider har en mottaglighet för HIV och andra sexuellt överförbara sjukdomar med hjälp av nålar, gulsot, leverskada, och problem med lederna.

Alla de effekter som nämns ovan kan, och kan leda till döden för en individ som använder muscle steroider.

Naturligtvis effekter steroider har på en persons kropp beror på vilken typ av steroid och den mängd som används. Det är viktigt att hålla i åtanke att muskler steroider kommer att arbeta på olika sätt för olika organ.

När man överväger fördelarna med att ta muskel steroider, även överväga de allvarliga risker.