Vikt Förlust Piller

Write By: admin Published In: Steroiderna i bodybuilding Created Date: 2017-01-05 Hits: 1285 Comment: 0

Bantning har blivit en nationell besatthet och multibillion-dollar industri. I sanning, nästan en fjärdedel av Amerikanerna säger att de är på en diet. Med tanke på att över femtio procent av oss är överviktiga, äta bra och motionera är bra metoder för att bli frisk, men det är en viktminskning strategi som kan göra mer skada än nytta – viktminskning kosttillskott.

Det är mer än den vanliga dussin receptbelagda mediciner och otaliga over-the-counter läkemedel och växtbaserade läkemedel för viktminskning. De arbetar inom ett antal olika sätt: genom att undertrycka din egen aptit, ökar din ämnesomsättning eller att hålla kroppen från att absorbera fett du äter. Här är din guide med ett populärt val och vad du bör veta för att spela detta säkert.

Växtbaserade kosttillskott

Bitter orange har använts i flera år i andra delar av världen. Mycket som naturligt frisätts kemiska synefrin, det ökar din energi och minskar suget efter mat. Utsläpp av synefrin är utlösas om du vill köra från den verkliga fara, men det är inte den typ av kemikalie som du vill ha fritt flytande inne i ditt system, där det kan öka blodtrycket tillräckligt hög för att resultera i en stroke.

Hoodia kan finnas i flytande, p-piller, och faktiskt lollipop former. Ursprungligen utnyttjas av de Afrikanska ledarna när dessa var ombord på en lång resa för att jaga eller ens föra krig, vegetabiliska ämnet ökar mängden energi i sinnet, som talar om för din kropp att du har tillräckligt med bränsle och behöver inte äta längre. Drogen har blivit så populärt i usa att mer Hoodia får säljas här, inom det senaste året, än har du gjort i Afrikanska länder.

Köparen Akta

Du kanske tror att vad du kan hitta på apoteket är effektiva och säkra. Men det är långt i från sanningen. Food and Drug Administration (FDA) reglerar inte många over-the-counter poster, inklusive naturläkemedel kosttillskott. Det innebär att du inte vet hur mycket av den aktiva komponenten är faktiskt i varor, om det kommer att fungera, och viktigast av allt, om det har skadliga ämnen. En nyligen FDA analys visade att nästan 70 typer av bantningspiller verkligen var spetsade med farliga mediciner.

Receptbelagda läkemedel

Dessa läkemedel är reglerade genom FDA, men läkare fortsätta att vara försiktig vid förskrivning av dem alla. De är bara ges till dem som har ett body mass index (BMI) över 30, eller ett BMI på 27 tillsammans med andra hälsoproblem som till exempel diabetes, högt blodtryck stress eller högt kolesterol. Det beror på att dessa läkemedel, som att mixtra med ett mycket komplicerat system som driver oss till att konsumera, det kan vara riskabelt att använda sig av.

Köparen akta oss: att Ta för mycket av medicinen eller inte efterföljande din läkare instruktioner kan resultera i en ökning av dina hjärtslag, hjärtklappning, och dålig vila, allt som skulle kunna orsaka en ökad risk i samband med hjärtinfarkt och stroke.

Over-the-Counter Läkemedel

Orlistat (Xenical) kan vara den enda produkt som är godkänd genom FDA som påverkar exakt hur fett absorberas av kroppen. Det rockar tarmkanalen system stoppa de näringsämnen som normalt smälta fettet i kroppen, så att våra kroppar för att suga upp det. Om du inte absorbera fett, du kan inte absorbera kalorier.

Köparen var försiktig: Om du äter stora fat (ett fat med ost nachos, till exempel), kommer du att överbelasta systemet, och drabbas av uppblåsthet, gas och fet, lös och frekvent avföring. För att förhindra detta komplikationer, bör du hålla din totala fett konsumtion till 30% eller mindre (vilket är faktiskt hur behandlingen gör sitt jobb) och försöka få psyllium skal eller olika hög-fiber kosttillskott för att hjälpa matsmältningen. Xenical förhindrar också kroppens förmåga att bearbeta viktiga vitaminer som A, D och E, så det är viktigt att ta multivitaminer i samband med det.

Vår Rekommendation

Koffein är verkligen ett hälsosamt sätt att få fart på bantning. Två koppar mörk kaffe (ingen grädde, socker) varje dag kommer att öka din ämnesomsättning. Kontrollera med din läkare innan du bestämmer dig för att sätta detta i övningen.