Steroid Cykler

Write By: admin Published In: Steroiderna i bodybuilding Created Date: 2017-01-05 Hits: 2349 Comment: 0

En steroid cykeln innebär att enhetligheten eller tidsplan för en person steroid användning. Olika anabola steroider utbud i half-life, och därmed personer som ofta använder varje steroid vid olika tidpunkter. Många människor tar också många typer av steroider vid samma tid, som kallas "stacking".

Anabola steroid cykler är anställd för följande skäl:

  • För att öka muskelmassa och styrka.
  • För att förbättra en smalare och slet fysik.
  • För att öka prestationsförmågan.

Det finns ingen bästa steroid cykeln det är många faktorer som påverkar resultaten kan vara fick som; hur många cykler som du gjorde, vikt, ämnesomsättning etc.. Du ska kunna desgin dina egna stackar efter några enkla cyklar. Lyssna på din kropp, kan människor reagera olika på samma ämnen.

Vad är PCT?

PCT (Post Cycle Therapy) är ett måste direkt efter steroid cykler, det gör HypothalamusPituitary Testikel-Axeln (HPTA) tillbaka till att göra sin egen endogena testosteron produktion. Efter du kommit ut en anablic steroid cykeln, exogent testosteron sjunker ner och efter ett par veckor du har minskade nivåer av testosteron som endogen produktion är i själva verket stoppas.

Du måste injicera HCG (Pregnyl) 200-300 IU varje 3 dagar i sista 4-5 veckor av din cykel också ta någon av Arimidex(adex), Letrozol(letro,femar), Nolvadex(tamoxiphene) eller Proviron(mesterolone) genom cykeln från början brukar vecka 3. Och för pct Nolvadex eller Clomid rekommenderas. Vanligtvis 3 veckor för pct är tillräckligt. Börja pct för långverkande injicerbara steroider 2 veckor efter din förlorade skott och för tabletter vänta några dagar.

Nybörjare Steroid Cykeln

Nybörjare kroppsbyggare och idrottare som aldrig har experimenterat med steroider innan och har ingen aning om hur man startar måste hålla en sak i åtanke – håll det så enkelt som möjligt. Aldrig börja med komplicerade steroid stack. Det är alltid bäst att söka råd från en erfaren användare som anabola steroider är mycket potent och några av deras biverkningar är permanent. Det finns inget sätt för en nybörjare att veta hur hans/hennes kropp kommer att reagera på en steroid cykeln. Också hålla dosen så låg som möjligt – bara tillräckligt för att se uppenbara fördelar. Du kanske vill börja med hormoner som är närvarande känner till din kropp och så primära manliga hormonet testosteron är det bästa valet.

Alltid börja med små doser och grundläggande stackar. Detta leder till att mindre dilemma och mycket lite oönskade biverkningar. Dessutom, med enkel steroid stack, det kommer att bli lätt att räkna ut orsakerna till problemen lätt. I sanning, för nybörjare, små doser är tillräckliga för att se betydande resultat. Du kan börja bara med testo och flytta till stuvning med Dianabol och Winstrol. Det hjälper alltid att leverera exogent testosteron kroppen när man använder suppressiv anabola steroider. För en nybörjare kan börja med injicerbara Testosteron 250 mg varje vecka i 8-10 veckor, sedan för den kommande cykeln som du kan kasta några Dianabol 20-30 mg dagligen under de första 6 veckorna.

För nybörjare steroid cykeln 400 mg Testosteron Cypionat eller Testosteron Enanthat varje vecka är den gräns. Du bör alltid använda orala steroider som Dianabol eller Anadrol inte mer än 6-7 veckor och daglig dos av 20-30mg, eftersom de är väldigt hårda på lever och njurar.

En klassisk god nybörjare steroid cykeln är Testosteron Cypionat eller Enanthat 250 mg per vecka under 8 veckor och 30 mg Dianabol dagligen genom 1-6 veckor. Tar Nolvadex 10 mg dagligen i veckor 2,3,5,7 och Clomid 50 mg dagligen i veckor 11,12.

Eller bara en muntlig nybörjare steroid cykeln enligt nedan:

week of
cycle
DIANABOL
10mg tab
NOLVADEX
10mg tab
CLOMID
50mg tab
1 3 tabs/day    
2 3 tabs/day    
3 4 tabs/day 1 tabs/day  
4 4 tabs/day    
5 4 tabs/day 1 tabs/day  
6 3 tabs/day 1 tabs/day  
7     1 tab/day
8     1 tab/day

Avancerad Steroid Cykler

Efter att ha ett par enkla cyklar med god framgång och det är inte många biverkningar, kan du gå vidare till avancerad steroid cykler för förbättrade resultat. Kvinnor bör vara försiktiga med att flytta framåt till avancerade cykler som steroider kan påverka damer mycket mångsidigt och med mer svårighetsgrad. Kvinnor bör verkligen hålla sig till enkla, grundläggande cykler. Kvinnor bör använda ett milt saker som Primobolan Depot och Aanavar. De flesta killar är helt nöjda med att använda grundläggande cykler med testosteron bara men många vill ha ett bättre resultat. Det är då extra preparat som kan staplas och doser kan ökas.

Steroid cykler ofta delas upp i sammanslagningar och styckning perioder. Den steroid stackar förändringar för dessa faser och du måste se till att du stack steroider baserat på hur de matchar varandra. Det finns flera populära fyllnadsmedel och styckning cykler följt av de flesta användare och vissa allmänt gynnas steroid stack. Det är alltid bäst att hålla sig till dessa.

Det finns ingen anledning för mega doser, till exempel, 1 gr Test Enanthate vecka är nog hur erfaren du är. Om du inte kan göra framsteg över den dosen då är det dags att ge lite lång paus. Din kropp vänjer sig redskap så du kommer bara betona din kropp och skadar dina organ.

Steroid cykeln längd

Det är inte en fast längd för anabola steroider och cykel längd varierar med de enskilda användarna, doser och travar som används. Ändå är de flesta överens om att en steroid cykeln under 8 veckor kommer inte att vara effektiv som kroppen behöver tid att anpassa sig och det tar tid för resultat att visa upp. Det är bäst att börja med en 8 veckors steroid cykler och sedan öka tiden ram baserat på resultaten. Steroid cykler bör vara längre än 16 veckor efter denna punkt, la steroider kommer inte att leda till några framsteg och kan leda till biverkningar. Du bör vänta minst 12 veckor innan en ny cykel, längre och bättre.