Kvinnor och Steroider

Write By: admin Published In: Steroiderna i bodybuilding Created Date: 2017-01-05 Hits: 1549 Comment: 0

Det är ingen hemlighet, steroider är allmänt används av en stor del av vårt samhälle, i U. S. ensam mer än 6 miljoner vuxna komplettera med anabola steroider men oftast chockerande för många människor är hur många tikar på steroider gör upp en del av det totala beloppet. Det är sant, män utgör den största delen av koncernen, i sanning det är inte bara en nära jämförelse men det är flera kvinnor på steroider också och flera av dessa kvinnor som använder roids göra fantastiska resultat.

Även om det finns många kvinnor på steroider för att säkerställa mest för att få goda resultat i termer av både övergripande prestanda samtidigt kvinnlighet vissa faktorer måste nödvändigtvis att realiseras. Anabola steroider kan orsaka avsevärda virilization, detta betyder helt enkelt att användning av roids kan ta på maskulina egenskaper och andra feminina relaterade biverkningar som inte begränsat till:

Fördjupning av röst, kropp, hår och klitoris tillväxt.

Steroider för Kvinnor

För majoriteten av kvinnor som nyckeln till framgång är att hålla sig borta från mycket androgen steroider som testosteron, trenbolon, methyltestosterone, anadrol, som dianabol.. de Flesta kvinnor föredrar en mindre mer androgena anabola roids som Anavar, Winstrol och Primobolan är ofta mycket idealisk för den kvinnliga idrottare så att de kan utnyttjas på ett säkert och effektivt. Även så, detta betyder inte att de olika damer på steroider är inte med andra AAS, i själva verket många kvinnor på steroider använder roids på ett mycket liknande sätt som män. Till exempel, användning av det manliga hormonet testosteron kan få allvarliga resultat. dock låga doser av testosteron kan vara mycket fördelaktigt i-både vad gäller prestanda och sexlust för kvinnor men de flesta kommer alltid att hålla dosen är mycket låg.

Vi rekommenderar att kvinnor som vill använda steroider för att överskrida sin naturliga potential att använda milda steroider, Anavar, Primobolan och Winny under korta perioder längre än 6-8 veckor. De bör alwys hålla låga doser som 10-20 mg dagligen för anavar och 100-200 mg per vecka injektioner av Primo depot. Om virilization effekter visas ska du stänga den.

Mest viktigt är ansvarsfull användning och som är personlig utbildning, som killar, kvinnor på steroider rekommenderas att utbilda sig på de föremål som själv-utbildning kommer att orsaka ett större och mer positiva erfarenheter.