Steroid Piller

Write By: admin Published In: Steroiderna i bodybuilding Created Date: 2017-01-05 Hits: 2345 Comment: 0

Steroid piller är förmodligen den vanligaste former av anabola steroider används av de flesta människor som är rädda för sprutor. Många anabola steroider endast är tillgängliga i tablettform tag och för vissa finns tillgängliga som injicerbara administration eller som steroid piller liksom, det är i stort sett bestäms av strukturen steroid hormon. Medan steroid piller skulle kunna vara ett par av de snabbast ökande prestanda förstärkare som erbjuds.

Medan den första anabola steroid som används mestadels för humant bruk var en form av injicerbara testosteron, snart efter att den första steroid piller skulle slå hyllorna som Methandrostenolone, som ofta kallas antingen Dbol Dianabol eller. Först utvecklades av U. S. Os-Laget läkaren John Ziegler som arbetade med Ciba Läkemedel små piller blev snabbt en stapelvara och favorit bland konkurrenskraftiga idrottare av många slag, och av goda skäl, de fungerade bra och gjorde det mycket snabbt.

Flera anabola steroider kommit och gått i form av anseende över tid ziegler s Dianabol piller har alltid stått högt på listan över kraftfull och väl mottagen steroider bland de prestationshöjande världen. Förmodligen ingen annanstans har det någonsin varit så påfallande som i fysik världen av konkurrerande organ bygga, även kung av konkurrenskraftiga bodybuilding Schwarzenegger har talat om att hans Dianabol offentligt många gånger. Även så, de flesta idrottsmän som använder Dianabol eller någon annan orala steroider kommer oftast bara göra det tillsammans med andra former av injicerbara steroider, mestadels med Testosteron eller Deca Durabolin ofta både och.

Även Dianabol är den första steroid som skapats i tablettform, och också den mest gynnade av denna klass, många fler har hittat sin väg in på marknaden. Typiska anabola steroid flikar består av:

Dianabol (Methandrostenolone) Dbol, Anabol, Naposim, Danabol
Anadrol (Oxymetholone) A-bomber, Anadrol 50, Anapolon
Winstrol (Stanozolol) Winny, Stromba, Stano, Till Salu Methandienone
Anavar (Oxandrolone) Avar, Oxanabol, Var
Primobolan (Methenolone) Primobolan tabletter
Halotestin (Fluoxymesterone) Halox, Halo
Turinabol (4-Chlorodehydromethyltestosterone) Tbol

Även om dessa steroid-piller stå för de mest populära finns det andra muntliga roids som finns men den andra orala AAS är mindre utbredda och ovanför de har visat inte bara att vara ganska vanliga, men mycket effektiv också.

Biverkningarna av Steroid Piller:

Medan nästan alla anabola steroider har med dem för risken för eventuella biverkningar, som gillar alla former av receptbelagda läkemedel, steroida eller icke-steroida. Muntlig anabola steroider kan ge en starkare negativ bieffekt än i jämförelse med deras injicerbara motsvarigheter. Det är allmänt erkänt att konsumeras muntligen steroider bör vidtas endast för en begränsad varaktighet på grund av den skadliga inverkan de kan ha på levern. Det är rekommenderat att ta roid piller inte mer än 6 veckor. Även om levertoxicitet effekt är en riktig fråga är det ibland överdrivna till en del. Allmänt om vår levervärden stiga samtidigt med hjälp av en av de ovan angivna anabola steroider de ska komma tillbaka till normala nivåer efter användning upphör. Men levern kan snabbt återställa man bör inse att missbruk av orala steroider kan orsaka överdriven stress att göra återhämtning i praktiken en omöjlighet.

Eftersom de flesta av dessa steroid-piller kan vara levertoxiska graden av toxicitet varierar med var och en. Medan anabola steroider tabletter som Anadrol kan vara extremt svårt på levern, som till exempel Anavar är lever en trevlig bieffekt vänlig allmänhet. Det bör också noteras, och en av de sju uppräknade anabola steroider över två kommer vanligtvis i injicerbara form, Winstrol och Primobolan. Även Winstrol är nästan lika effektiva muntligen eller skott Primo rapporteras vara mycket mer effektiva när de används genom injektion i stället för att tas genom munnen.

Sammanfattning:

Muntlig anabola steroider har sin plats i den prestationshöjande världen och kan ofta erbjuda en bra förbättring, men för de flesta av friska kroppsbyggare de är inte på grund av deras steroid användning. De bör alltid använda korta löptider inte mer än 6 veckor. Du bör alltid komplettera med levern hörselskydd såsom; Mjölk Tistel, Liv52 och Alpha Lipoic Syra.