Vad är Anabola Steroider

Write By: admin Published In: Steroiderna i bodybuilding Created Date: 2017-03-06 Hits: 1094 Comment: 0

Många idrottare och tränare, som jag hade en chans att chatta, observera att den fördomsfulla attityd av "massorna" att "komma" uppstod på grund av att en brist på information om androgener och anabola steroider (AAS). De flesta domare AAS till pressen om dopning skandaler i professionell sport, är uppenbarligen inte lider av ett överskott av objektivitet. Och som en journalist, som inte har särskilda kunskaper inom området medicin och fysiologi, kan domaren o i vissa farmakologiska läkemedel? I syfte att undanröja brister i kunskap om "vanliga människor", så börjar vi att publicera en rad artiklar om olika aspekter av tillämpningen av androgener och anabola steroider. Syftet med den första artikeln i denna serie är att visa att "inte en enda sport som" levande AAS, dessa droger hitta bred användning i medicinsk praxis.

Medicin eller gift?

Först behöver bara säga ett par ord om toxicitet och potentiella riskerna med AAS för den mänskliga kroppen. Enligt DAWN (Läkemedel Varning Warning Network, en organisation för insamling och spridning av information o de potentiella farorna med droger) i USA för 2001 -2002 år, det fanns inte ett enda fall av behandling i medicinska institutioner avseende toxiska effekter i samband med användning av anabola steroider. I listan av läkemedel som har orsakat det största antalet fall av att anlita hjälp av läkare, leder smärtstillande medel acetylsalicylsyra, tylenol, ibuprofen, etc. I 2003, den första dokumenterade fall av överdosering av AAS (drygt ett år, var Usa 319 sådana fall), men återigen, inget med dödlig utgång. Samtidigt har antalet dödsfall orsakade av felaktig användning av acetylsalicylsyra, som säljs på alla apotek utan recept, nästan nått den nivå av sju och ett halvt tusen. Praktiskt taget alla läkemedel kan bli ett gift — den enda frågan i sin dosering är helt säker inga droger. Men i detta fall är till stor del anses vara ett läkemedel och vad som är ett gift? Androgener, eller acetylsalicylsyra? Fråga tomgång. Fortfarande inte identifierat några giftiga eller, framför allt, dödliga doser av androgener och anabola steroid läkemedel. Praxis visar att om man tar professionell kroppsbyggare och andra idrottare, säkerhetsstyrkor, även ultra-höga doser av anabola steroider (ca ett gram per dag) inte leder till det utseende de har några toxiska effekter.

Nya områden för tillämpning av testosteron

Testosteron har en traditionell område av ansökan och dess estrar (samt estrar och nandrolon) är föreskriven för försening av sexuell utveckling hos pojkar, bröstcancer och äggstockarna, och menopausala besvär hos kvinnor. Samma läkemedel plus steroid förskrivas till patienter med betydande förlust av muskelmassa. Det är dessa tillämpningar av AAS är med hänvisning till specialister, när man talar om den begränsade användningen av androgener i medicinsk praxis. Om endast detta fall och begränsad, då blir det så var, men faktiskt androgener är som för närvarande används i medicin i mycket större utsträckning. Länge nog har studier som syftar till att hitta ett läkemedel preventivmedel för män är ganska effektiv och inte har en massa negativa biverkningar, som har preventivmedel för kvinnor. På 80-talet av förra århundradet, och för detta ändamål var det föreslås att använda injektioner av testosteron enanthate. Som för säkerheten i en sådan injektioner, i den utsträckning som det fastställs studie utförd av world Health Organisation (who) 1990: "...varje Vecka (200 mg), injektioner av testosteron enanthate, ...kan upprätthålla en säker, stabil, effektiv och reversibel sterilitet för minst 12 månader". Än värre är dock att fallet med tillförlitlighet: det är bara 80% — högre än mekaniska preventivmedel (kondom), men lägre än hos kvinnor farmakologiska preventivmedel. Studera i riktning mot att förbättra tillförlitligheten av män preventivmedel fortsätta, men i Nordamerika, och många Europeiska Stater testosteron enanthate, som nu används som preventivmedel är mycket brett.

Om du inte vet vad som ligger bakom förkortningen HRT — i den engelska versionen), då du uppenbarligen inte bor i Usa. Hormone replacement therapy (hormonbehandling) har fått i detta land, den extra fart. Varför? Det faktum att produktionen av testosteron hos män, från 45-50 år, minskade kraftigt. Denna nedgång är vanligen åtföljs av en ökad produktion av aromatas och, som en följd av ökade nivåer av östradiol i blodet. Värdet "testosteron/Estradiol" i blodet ålder män förändras dramatiskt till förmån för den senare. Allt detta leder till en betydande försämring av livskvaliteten — fall av force, prostata problem, hjärt-och kärlsystemet, minne, förekomsten av sjukdomar som är förknippade med den försvagning av immunförsvaret och även åldersrelaterade gynekomasti. Jag pratar inte o en betydande minskning av libido som ofta leder till 55-60 år att slutföra impotens (3). Så HRT (ordinarie injektion ning av testosteron estrar, oftast av samma enanthate) framgångsrikt bidrar till att undvika och för att höja livskvaliteten på en mycket hög nivå (4). Förresten, HRT används för kvinnor, bara deras syfte är att öka östradiol nivå.

Även o testosteron

En nyligen genomförd studie fann att öka i blodet män testosteron-nivåer minskar risken för utveckling med åldern av Alzheimers sjukdom. Under inflytande av exogent testosteron hos äldre patienter visade förbättring i minnet (5). Alla samma testosteron minskar risken för osteo-porozov i äldre män, samt leder till ökad bentäthet hos HIV-infekterade patienter. Jag måste säga att för första och andra ökade skörhet av ben — är inte bara en plåga, och det besvär som äventyrar den normala framtida liv. Kvinnor är också, som har nämnts i förbigående, dra nytta av injektioner av manliga könshormoner testosteron är aktivt används vid behandling av sjukliga förändringar i organismen i tidiga stadier av bröstcancer.

Oxymetolon och AIDS

Förutom testosteron, det är mest utbredd i medicinsk praxis idag fick oxymetolon. Det ursprungliga syftet med detta läkemedel — behandling av anemi. För närvarande har han, tillsammans med oxandrolon-nom används i intensiv behandling av patienter med immunbrist syndrom och mänskliga patienter med cancer. Oxymetolon är okänt varför det anses vara den kanske mest farliga anabola steroid, han ryktas till en mycket negativ inverkan på levern. Om du gör en liten utflykt i historien, verkligen producerade läkemedel (minst två — methyltrienolone och mibale-Ron), vars påverkan på levern var väldigt negativ i praktiken och inte bara i teorin. Men även dessa har länge varit ur produktion beredningar, inte leda till bildandet av tumörer, både maligna och benigna, för att inte tala om de läkemedel som produceras i dag, i synnerhet på oxymetolon. I den praktiska tillämpningen av detta läkemedel var betydande insatser för att upprätthålla eller till och med få muskelmassa hos HIV-infekterade patienter. Användning av oxymetholone vid doser om 100-150 mg/dag resulterade i en betydande ökning av muskelmassa — den genomsnittliga resultat under studien var 7,4 procent. Det noterades mycket milda effekten av läkemedlet på levern ingen av de patienter som inte var märkt några förändringar (!) i arbetet med den här kroppen (6). Men det var o ganska höga doser av anabola steroider används utan avbrott under en mycket lång tid — 30 veckor. Ungefär samma resultat erhölls i en annan tidigare studie (7).

Testosteron har en traditionell område av ansökan och dess estrar, är föreskrivna för försening av sexuell utveckling hos pojkar, bröstcancer och äggstockarna, och menopausala besvär hos kvinnor. Testosteron ges till patienter med betydande förlust av muskelmassa. Det är dessa tillämpningar av AAS är med hänvisning till specialister, när man talar om den begränsade användningen av androgener i medicinsk praxis. Om endast detta fall och begränsad, då blir det så var, men faktiskt androgener är som för närvarande används i medicin i mycket större utsträckning.

Läkemedel för barn

Oxandrolon, och oxymetolon, som oftast används i behandling av patienter med immunbrist syndrom och mänskliga patienter med cancer. Oxandrolon är ett läkemedel som skapats speciellt för att användas av kvinnor och barn, så biverkningar av dess användning begränsas till ett absolut minimum. I sin ansökan har det skett en avsevärd ökar i vikt och längd hos unga människor med förseningar i fysiska utveckling (8) — strikt sett är räckvidden för Oxandrolon är det viktigaste. Och mer nyligen, de läkemedel började användas i behandling av brännskador av första graden, det konstaterades att det är möjligt att avsevärt påskynda läkningsprocessen och återställa huden (9). Inklusive patienter vars ålder inte överstiga sju år. En annan anabola steroid läkemedel som används aktivt i behandlingen av barn, det är Methenolone. Som används vid behandling av unga patienter och tabulatur Vanno stanozolol — både praktiskt (Methenolone — och teoretiskt) utan biverkningar, som gör det möjligt för läkare att tilldela dem till minderåriga utan några begränsningar.