Organon Sustanon Sverige

Write By: admin Published In: Steroiderna i bodybuilding Created Date: 2017-03-06 Hits: 1311 Comment: 0

Sustanon är en mycket populär steroid som är mycket uppskattad använda dem, eftersom i jämförelse med andra testosteron preparat det har flera fördelar. Sustanon är en blandning av fyra testosterones, som på grund av vissa strukturer har synergistisk effekt. Denna funktion innebär att två positiva egenskaper som är av intresse för idrottare. På grundval av en viss samverkan av befintliga kemikalier Sustanon milligram för milligram har en bättre effekt än testosteronediet, cypionat, och propionat. Dessutom, effekterna av dessa kemikalier och tidsmässiga förhållande till varandra, så att Sustanon Sverige börjar agera snabbt och på samma tid som återstår effektivt verksamt i kroppen under flera veckor på grund av att som ingår i Sustanon propionate.

Sustanon har en inverkan på kroppen nästa dag, och fortsätter att vara aktiva i den 3 - 4 veckor på grund av att de lagt till en del decanoate. Sustanon har en tydlig androgen effekt som är kombinerad med en stark anabol. Det är därför väl lämpade för uppbyggnad av styrka och muskelmassa. Prishodit stark vinst i kroppslig styrka, med en samtidig förstärkning av kroppens vikt. Idrottsmän som använder Sustanon, berätta om solid muskeltillväxt eftersom han ackumuleras betydligt mindre vatten och inte så starkt kryddad, som testosteronediet och testosteronediet. Praktiskt taget, många bodybuilders som har problem med andra testosteron med en betydande ackumulering av vatten och höga nivåer av östrogen, föredrar Sustanon andra långverkande testosteron. Slående att Sustanon god effekt även i mycket avancerade idrottare och i relativt små doser. Det är intressant att Sustanon ger så bra resultat hos idrottare har inte en enda gång används för att Sustanon Sverige och efterföljande mottagning period. Sustanon är oftast injiceras en gång i veckan, med ett intervall mellan injektioner kan vara upp till 10 dagar. Dosering i bodybuilding och triathlon varierar från 250 mg var 14 dagar upp till 1000 mg eller mer per dag. Eftersom sådana höga doser rekommenderas inte värt det, och lyckligtvis, i de flesta fall är de inte praktiseras, accepteras som en regel, 250 - 1000 mg per vecka. För de flesta tillräcklig dos är 500 mg per vecka som ofta reduceras till 250 mg Sustanon / vecka och kombinerat med någon oral steroid. I behandlingen Sustanon lämpar sig mycket väl som en grundläggande steroid som främjar kroppens förnyelse, ger idrottaren en tillräcklig impuls ("Kick") för intensiv träning och tillsammans med de redan diskuterat fördelar, den snabba tillströmningen av krafter och en solid vinst i muskel massa, står väl tolererad. För snabb muskelmassa Sustanon kombineras ofta med DECA - Durabolin, Dianabol eller Anadrol medan idrottare, ge mer uppmärksamhet åt kvalitet, kombinera det snarare med Parabolan, Winstrol, Oxandrolon och Primobolan.

Även Sustanon i rimliga doser är inte starkt kryddad, många ytterligare ta ett anti-östrogen, så som med Nolvadex och/eller Proviron, till exempel, att förneka på grund av östrogen biverkningar. Eftersom Sustanon dämpar kroppens egna testosteron, i slutet av behandlingen eller cirka 6 veckor från början av sin antagning bör ta hänsyn till intag av HCG och Clomid. Kvinnor bör inte ta lång agerar testosteron, eftersom annars en kraftigt ökad nivå av androgener i blodet och detta kan leda till fenomenet virilization. Och ändå är det inte ovanligt att kvinnliga idrottare, särskilt från big-time sport och särskilt högre viktklasser ta testosteron, eftersom det bidrar till att vara "out of competition". Kvinnor som tar den "degen" eller önskan att någonsin prova, du kommer att göra bra, begränsas endast av propionat eller hålla sig själv Sustanon maximala dosen uppgår till endast 250 mg var 10-14 dagar, och inom inte mer än 6 veckor. Vi vill återigen betona att nybörjare i steroid-kurser bör hålla sig borta från alla testosteron, eftersom de under denna period arbeta bara absolut inte nödvändigt.

Sustanon Biverkningar

Biverkningarna av Sustanon liknar biverkningar av testosteron enanthate (se även Testosteronediet), med undantag bara för att de förekommer mindre ofta och inte så starkt uttryckt. Beroende på vilken tid på mottagning och doser som använder Sustanon, kan uppleva den vanliga androgenozawisimae biverkningar: såsom akne, aggressivitet, sexuell superstimulation, fet hud, accelererad håravfall och minskad produktion av könshormoner. Vattenretention och gynekomasti att bo i Sustanon inom normala gränser eller inte inträffa så ofta som när Enantathe och Cypionate. Powiedzenie lever när Sustanon är inte möjligt (se testosteronediet), och ännu vid mycket höga doser en ökning av levervärden, som vid utsättande av läkemedlet i normen återgått till det normala. Det faktum att levern är en mycket produktiv kroppen och klarar väl med stora mängder testosteron är bekräftat i boken "Doping - förbjudna droger inom idrotten" Dirk Klazinga och Manfred, ledaren för den liberala reformen på sidan 54: "förmåga hos levern att bryta ner testosteron är nästan obegränsade (2 g av råtta levern kan dela 100 mg testosteron)".

Köp Sustanon 250 Organon

Sustanon är spridda på den svarta marknaden och köpa det lätt. Tyvärr, de flesta av dessa läkemedel är mer eller mindre väl utförd förfalskning. Om du erbjuder ampuller utan papper etiketter, men bara med en utskrift, ofta utförda i rött, är definitivt fejk. Oftast talar vi om Omnadren där inskriptionen var raderas och ersättas med skriv ut - "Sustanon" (se även Omnadren). Ursprungliga Sustanon som nästan uteslutande är tillverkad av företaget "Organon", har alltid en pappersetikett. Ursprungliga Susta nu för att hitta fler svårt, det är allt mer sällsynta. På den svarta marknaden oftast finns bara portugisiska Sustanon 250, Sustanon 250 nederländska och särskilt de ryska och Indiska Sustanon 250. Alla tre drog företag "Organon", förseglad - papper etikett. Nyligen på den svarta marknaden allt finns ryska Sustanon 250, som är gjord i Kolkata (Indien) företag "Organon" och officiellt endast är avsedda för export till Ryssland. Och ändå, genom Tjeckoslovakien stora mängder av detta ursprungliga Sustanon 250 är drogen som transporterar smuggelgods metod i Sverige. Jag tror att detta är läkemedel av hög kvalitet, eftersom med hjälp av den talar om positivt resultat och god tolerabilitet, så att omoral i sin tillverkning är undantagna. Ryska Sustanon 250 är sålda i plastmassovaya förpackningar, på baksidan av den blå teckensnitt är skriven läkemedlets namn, tillverkarens namn och innehöll kemiska ämnen. Texten är skrivna antingen av silver folie, Ligo på vitt papper. 5 injektionsflaskor insmugna i rad, och varje ampull är fortfarande på topp Packas separat.