Oxandrolone Kur Sverige

Write By: admin Published In: Steroiderna i bodybuilding Created Date: 2017-03-06 Hits: 3337 Comment: 0

Oxandrolone bildades 1964 för det Amerikanska företaget Searle, Co. och som säljs under varumärket "Anavar" på den AMERIKANSKA marknaden i över 25 år. Skaparna av steroider kan betraktas som två officerare Searle – Jung och Pappa, de har utvecklat idén om införandet av en heteroatom i steroid skelett. Efter en rad av inte särskilt lyckat försök, syre atom infördes i den andra positionen (En ring), vilket gav resultatet av drogen, som senare kom att kallas Oxandrolone.

Den första försök på råttor har visat en kraftig nedgång i försöksdjur kväve i urinen, vilket är ett bevis för att öka proteinsyntesen av muskelfibrer, men på samma gång, det noterades på den nästan totala avsaknaden av materiella tillväxt som muskel-och prostatacancer. Den 1 juli 1989, produktion av Amerikanska "Anavar" lades ner, men dess analoger fortsätta att utfärdas förrän nu. Som ett erkännande av känd bodybuilder Mike Kristina (Mike Kristna), att "Anavar" var hans första anabola steroid läkemedel och accepteras för att uppnå imponerande ökningar i styrka och massa. Historia är tyst om de doser som användes av Mr Krischan, men han är fortfarande nästan den enda friidrottare som förvaltas.

Ansökan Oxandrolone

Till skillnad från den stora majoriteten av anabola steroider, den huvudsakliga användningen av Oxandrolone Sverige är bortom sport – detta läkemedel används ofta i medicinsk praxis. När det gäller sport, det Oxandrolone används oftast i friidrott, simning etc. I power sport – bodybuilding, tyngdlyftning, skivstång, strongman – det är används mycket mindre ofta. Det främsta hindret för dess användning av idrottare-"siloviki" – ett mycket högt pris (om de tävlande kan göra 2-4 piller av Oxandrolone per dag, "säkerhetsstyrkor" kräver en dos som är flera gånger högre).

Tack vare möjligheten att dramatiskt öka syntesen av kreatin fosfat i muskelfibrer, Oxandrolone kan ge en ganska bra att öka i power, nästan som leder till en tillväxt av massa – en kvalitet som kan uppskattas av idrottare som behöver "passa" in i ramen för sina viktklasser. Det ökar i kraft gäller – den största fördelen med Oxandrolone med beaktande av vikt, är det knappast motiverat att använda för detta ändamål en sådan dyr verktyg. Dessutom, dess användning även i mycket höga doser inte leder till en betydande ökning i muskelmassa.

Vid samma tid, Oxandrolone är anses vara en av de mest kraftfulla anticatabolic, han är väldigt bra, att ha "ockuperat" av kortisol receptorer, som sin antagonist (förhindrar aktivering). Det är därför Oxandrolone används ofta i mellan "cykler" AAS för att bibehålla muskelmassa, förresten, utöver anti-katabol aktivitet, Oxandrolonee har en annan användbar kvalitet – det har absolut ingen inverkan på kroppens produktion av testosteron. Ett annat plus: användning av Oxandrolone ger kraftig uppreglering (ökar i antal) av androgen receptorer.

Innan Oxandrolone användes i stor utsträckning i förberedelserna för tävlingen, men nu är det också används i denna period är mycket sällsynta. Orsaken är de höga kostnaderna för Oxandrolone och framväxten av läkemedel som kan med framgång ersätta honom. Det enda argumentet av Oxandrolone Sverige är att dess metaboliter lämnar kroppen inom 10-12 dagar, så att läkemedlet kan tas innan tävlingen, som kommer att utföra doping kontroll.

Oxandrolone Dosering och Frekvens för Mottagning

Det bör noteras att en normal avkastning på läkemedel idrottare styrka sport bör förväntas bara börjar med en daglig dos av Oxandrolone på 50 mg. Men även när man tar dagligen 150 mg av läkemedel utan "stöd" från utsidan av de andra steroider för att hoppas på någon betydande ökning i muskelmassa är inte nödvändigt. I pauserna mellan cykler dagliga dosen kan minskas till 30-40 mg. Baserade på half-life av Oxandrolone i 8-9 timmar, dagliga dos kan delas upp i tre lika stora delar och ta samma i lika stora tidsintervall.

Kombination med Andra Läkemedel

Oxandrolone – med en stark vilja – kan användas som en förberedelse för en "support group" i "massonary" "cykler", som bygger på testosteron eller nandrolon, ett gott kan betraktas som ett rent "oralt" "cykler" som intag av Oxandrolone i kombination med intag av methandrostenolone eller oxymetolon. Men det är fortfarande omöjligt i alla fall att tänka på det huvudsakliga syftet med Oxandrolone.

På scenen i "torkning" Oxandrolone gör en bra bakgrund för arbete av clenbuterol, och andra droger under denna period är det lämpligt att använda stanozolol eller fluoxymesterone. För ökad styrka utan betydande ökningar i bulk, Oxandrolone är bäst att kombinera med samma stanozololum. Inför tävlingen, den kombination av läkemedel med antingen fluoxymesterone drostanolon kommer att bidra till att ge muskelstelhet. Slutligen, mellan cykler, intag av Oxandrolone kan kombineras med intag av "Andriol" (testosteronundekanoat) eller Methenolone.

Oxandrolone Biverkningar

För att säkert den positiva egenskaper av Oxandrolone kan hänföras nästan fullständig avsaknad av denna steroid biverkningar – tillsammans med Methenolone, Oxandrolone är den säkraste drogen. Oxandrolonee inte aromatize i någon dosering har ingen effekt på produktionen av endogent testosteron så det är möjligt, som redan nämnts, att använda i mellan cykler för att undvika förlust av muskelmassa.

Det enda som kan förstöra intrycket av läkemedlet är förekomsten av alkyl-grupp i 17 position, med andra ord, Oxandrolone är potentiellt farliga för levern. Men kränkningar av levern som orsakas av att steroid, såvitt jag vet, aldrig registreras. En annan mycket bra funktion av Oxandrolone – förmågan att framkalla diarré, och detta är särskilt sant för stora doser. Men, diarré förekommer, dock i en minoritet av idrottare tar Oxandrolone, och för alla de problem som följer med denna sjukdom, livshotande den inte kan hänföras.

Användning Oxandrolone av Kvinnor

Oxandrolonee av kvinnor – nästan perfekt läkemedel för användning, inte bara kvinnor, men även unga idrottare, detta är en annan stor fördel. Steroid inte orsaka virilization alls, påverkar inte det och det så kallade zoner av tillväxt" i unga människor. Med avseende på dosering, för kvinnorna att de bör vara mer låg än för män, och ligger i intervallet 20-40 mg per dag. Ungefär samma dosering gäller och för pojkar.

Läkemedel

Råvaror för produktion av Oxandrolone Sverige är närvarande på marknaden väldigt mycket. Dessutom, i välstånd, det är mycket hög kvalitet. Problemet är att dessa råvaror är inte så billiga, så många "producenter" föredrar att inte "bry sig" att köpa det, och att använda "vad är för handen."