Vilket protein som är bäst för att få muskler

Write By: admin Published In: Nutrition i bodybuilding Created Date: 2017-06-22 Hits: 1206 Comment: 0

Och flickor och män för muskel rekrytering inte kan vara utan det viktigaste elementet i kosten - protein. Han beror på ett protein möjliggör byggandet av muskelvävnad.Eftersom proteinet är tillverkad av livsmedelskvalitet råmaterial, är dess kompatibilitet med den mänskliga kroppen inte ifrågasättas.

På marknaden för idrottare har ett stort antal olika produkttyper - långsamma och komplexa proteiner, isolerar och koncentrerar. Vissa typer av protein kan hjälpa flickor att bli av med övervikt, avsedd för nybörjare näring, upplyftande styrka och uthållighet. För att förstå hur ett protein är bättre, är det nödvändigt att överväga i detalj sina åsikter och det bästa resultatet i kreditvärderings proteiner 2017.

 

Typer av protein

Mottagning proteiner främjar intensiv muskeltillväxt och effekten av konsumtionen beror på vilken typ av produkt som konsumeras. Ett flertal vetenskapliga studier har visat att bättre och snabbare proteinet spjälkas i mag-tarmkanalen, desto mer intensiva vara tillväxten av muskler. För muskelmassan som huvudsakligen serumproteiner används, vilka har flera former:

 

  • Whey Isolate - är rent protein väsentligen fritt från föroreningar i kompositionen. Han åter snabbt energi, tillståndet i musklerna, vilket på kort tid är helt absorberas av kroppen som främjar intensiv muskeltillväxt. Således är priset på isolaten ganska hög.
  • Vasslekoncentrat. Produktion av detta protein är inte komplicerat, därför graden av rening av produkten inte är maximalt. Koncentratet kan föroreningsinnehåll till 40-50% av den totala produktvikten. Samtidigt anabola egenskaper sparas, och det låga priset av koncentrat.
  • Hydrolysat. För att öka hastigheten för assimilering av den produkt, vid framställning av ett hydrolysat, delvis jäst protein. Sålunda organismen inte förbruka tid på klyvning av ett protein smälta det och omedelbart increasing anabola egenskaperna hos produkten. Priset på hydrolysatet är oftast den högsta.

 

Baserat på det faktum, på grundval av material producerade proteinet, kan det vara:

  • ägg;
  • vassla;
  • kasein;
  • sojaböna;
  • kollagen.

 

Den högsta graden av matsmältning är äggvita, och har den högsta andelen klyvning av vassleproteinisolat.

För långtids påfyllning av kroppen energi passar kasein protein. Denna typ av protein har en komplicerad struktur och produceras genom enzymatisk ystning mjölk. Kasein protein in i kroppen, bildar den en proteinmassa, på matsmältningen som tillbringade mycket tid. Sålunda, kasein protein i en lång period ger en fed-amino kropp, och undertrycker aptiten. Emellertid, är de anabola egenskaperna hos kaseinprotein betydligt lägre än andra typer av protein.

De mest populära bland tjejerna haft sojaprotein eftersom det främjar viktminskning, förutom proteinet har en positiv effekt på mängden kolesterol i blodet. Kollagenprotein används ofta som tillsats till de stora proteinblandningar, den har en gynnsam effekt på huden, ledband och leder.

 

Gradering proteiner 2017

För en uppsättning av muskelmassa, är bäst vassleprotein identifieras. Oavsett om det är baserat på ett koncentrat produceras eller är en ren isolera takten matsmältningen högsta anabola respons och därmed maximal stark. Kaseinprotein och en blandning av snabba och långsamma proteiner verkligen sämre vassleproteineffektiviteten i förhållande till muskeltillväxt.

 

Betyg proteiner som gjorts på grundval av uppgifter om de mest populära typer av sport näring, samt på grundval av det maximala antalet positiva recensioner om effekterna av produkten och dess kvalitet.

 

Så Top-5 bästa proteiner i 2017:

  1. Whey Gold Standard Optimum 100%. Under de senaste åren, är detta idrottare på de översta raderna i den övre delen av de bästa proteiner och i år intar den övre raden i betyg, vinna titeln - den bästa protein.
  2. Matrix Syntrax - proteinkomplex med en utmärkt pris-prestanda. Det främjar inte bara muskeltillväxten, utan också förbättrar immunförsvaret och har en behaglig smak. 
  3. Nitro-Tech Muscle Performance serien - isolera, proteinkoncentrat och kreatin i sammansättningen av Sports Nutrition garanterar snabb muskeltillväxt och satte honom till tredje plats i toppen av de bästa proteinerna 2017.
  4. Syntha-6 från av BSN - en blandning av vassle och kaseinprotein, erkänd som en av de bästa proteinerna i världen. Han minskar katabolismen av aminosyror i foder under dagen och har en behaglig smak.
  5. Elite Whey Protein av Dymatize - en utmärkt protein för att få muskler. Nästan inte innehåller socker, men smakar gott. Isolat produceras genom jonbyte befrämjar intensiv muskeltillväxt. 

Rating tar hänsyn till förhållandet mellan pris och kvalitet, och positiva recensioner. Den bästa vassleprotein erkänt Whey Gold Standard Optimum 100%, dock kreditbetyget inte fick den bästa kasein protein, som även främjar tillväxten av muskelmassa, det är 100% kasein protein genom Optimum Nutrition.

 

Protein diet för nybörjare och blandningar

Flickor mer sannolikt inte intresserade av muskelmassa, och möjligheten att bli av med övervikt.

Protein shakes, i kombination med motion har en positiv effekt på vikt, bidrar till att bli av med överflödigt. Tillsammans med tillväxten av muskelmassa, minskad fettvävnad index. Emellertid de flickor passar de proteiner, som en del av vilka det inte finns någon fett och kolhydrater, och innehåller rent protein. Att det kommer att bidra till viktminskning.

När du får ett protein diet bör varvas med mottagandet av de viktigaste livsmedel, flickorna samtidigt rekommendera att äta små portioner.

Förutom rent vassleprotein kommer att vara användbart för kvinnor som sojaproteiner och kasein, de främjar fettförbränning, saktar matsmältningen och avtrubbning aptit. Cocktails sojaprotein rekommenderas för flickor före träning, och kasein är bättre att dricka på natten.

För nybörjare, de bästa proteiner är också vassle isolat, de ökar muskelmassa, uthållighet och näring kroppen med energi. Men på grund av det faktum att idrotten maten är mycket dyra, kan nybörjare idrottsmän komma billigare produkter såsom Elite 12 Hour Protein från Dymatize eller Syntha-6 av BSN.