Kosttillskott

Write By: admin Published In: Nutrition i bodybuilding Created Date: 2017-06-22 Hits: 962 Comment: 0

Kosttillskott - Detta Sports Nutrition produkter som tillverkarna vill ersätta den torra proteinet. Man tror att de gör upp proteinbrist, främja viktminskning och muskel vinst.Så oavsett om det är huruvida de ger bara fördelar för kroppen och orsaka skada som tillverkarna hävdar? Dessa frågor kommer att diskuteras i denna artikel.

Fördelar och nackdelarna med protein barer

Kosttillskott är sammansatta av proteiner (proteiner), kolhydrater (socker), vitaminer, mineraler och andra substanser. Det verkar som om en sådan struktur bör ta bara gynna kroppen. Ändå är denna produkt kan orsaka och skada, och vad som kommer att diskuteras senare.

 

Fördelar med kosttillskott:

 • Produkten består av ett protein som främjar muskelmassa. Följaktligen är det nödvändigt att använda dem som försöker att bygga muskler.
 • Förse kroppen med tillräckligt med energi, vilket är användbart för personer som besöker gymmet. Mängd energi avkastnings kolhydrater (socker), som är närvarande i denna produkt.
 • De ger kroppen med användbara ämnen, bland annat vitaminer och mineraler. Men i detta fall bör du vara uppmärksam på kompositionen. Det faktum att inte alla tillverkare lägger värdefulla ämnen i sina produkter.
 • Lätt att använda. De kräver inte matlagning, såsom protein. De kan få och äta utan krångel.

 

Harm med protein barer:

Många läkare säger att protein barer är skadliga. De är skadliga för organismen är som följer:

 • Bidra till viktökning. Det faktum att protein stängerna är sammansatta av ett stort antal kolhydrater (socker). Deras kaloriinnehåll - 400 kcal per 100 gram. Om du använder en bar, till exempel, i stället för lunch, sedan ingenting kommer att hända, men om du äter 2-3 eller mer, kan vara överviktiga. Vissa tillverkare skriver att en låg fetthalt produkter. Dock är även deras kaloriinnehållet 200 kcal per 100 gram, vilket är en hel del. Dessutom, som en del av produkten är ingen sådan mängd kolhydrater (socker), vilka krävs av kroppen för energiåtervinning. Följaktligen är användningen av stapeln också minskas.
 • Vissa barer finns inga vitaminer och mineraler. Detta minskar dramatiskt användningen av produkten och ökar skadan.

Att veta fördelarna och nackdelarna med protein barer kan människor väljer att använda dem eller inte.

Hur du tar protein barer eller, med andra ord, när de borde ha? Deras användning liknar en cocktail med samma namn, enligt följande:

 • På morgonen före frukost.
 • Omedelbart efter avslutad utbildning. Detta kommer att bidra till att få muskelmassa och uppnå en bantning effekt.
 • Under dagen istället för att äta, särskilt när det inte finns någon möjlighet till fullständig lunch. I detta fall, om du vill få muskelmassa och gå upp i vikt, proteinstänger är att välja lågt kaloriinnehåll och ta dem inte mer än 1 till 3:00.

Om du följer dessa regler för användning av proteinstänger, kan du räkna med ett positivt resultat, kroppen utan att orsaka skada.

 

Bantning effekt

Kosttillskott består av kolhydrater eller socker. Detta innebär att de inte har rekommenderat för viktminskning.

Men om de använder mer än en bit klockan 3, är det möjligt att undvika viktökning, och även för att uppnå bantning effekt, men bara om det inte finns något annat just nu. Dessutom är dieten rekommenderas att välja protein barer, varvid inget socker, med innehållet i spannmål, frukter och så vidare. D. Det kan emellertid också vara av ej mer än 1 i 3 h. Då kan uppnås bantning effekt mycket snabbare. Denna produkt är inte rekommenderas att äta på kvällen. Det är bättre att ersätta dem lunch. Dessutom kan protein barer ätas på morgonen.

 

Hur att laga mat hemma

Kosttillskott hemma kan tillagas mycket lätt. Tillräckligt för att veta receptet och har de nödvändiga produkterna. Idrottsmän och fans av en hälsosam livsstil göra sina egna händer. De flesta av dem har sina egna favoritrecept. Sådana stänger är mycket hjälpsam butik motsvarighet. Dessutom ger hem option 100% säkerhet att den enda naturliga produkter ingår i dess sammansättning, som receptet kan väljas efter beslut av. Dessutom, om du gör baren med dina händer, kan det vara av vissa produkter lägga mer lite mindre, är det möjligt att ändra smak. Laga själv ett protein bar kan vara följande recept.

 

ingredienser:

 • havregryn - en kopp;
 • Whey Protein - 5 delar;
 • kycklingprotein - 2 enheter,.
 • banana - 1 st;.
 • mjölk med noll fettmassa fraktion - 1/2 kopp;
 • vatten - 1/4 kopp;
 • vegetabilisk olja (någon smak) - 3 teskedar;
 • blåbär, hallon och andra bär - en cup.

För att göra produkten sina egna händer för det första steget är att värma upp ugnen till 160 grader. Sedan behöver du förbereda två behållare, en avskräckande - mjölkpulver, havregryn och protein och blanda upp saker, och i en annan - andra produkter, förutom olja och blanda väl. Innehållet i de två behållarna måste anslutas och färs. Därefter måste pannan smörjas med olja förberedda och sätta på den resulterande massan, dela in den i rektanglar. Grädda tills de är mjuka. En sådan produkt, som är gjord av händerna, har en kaloridensitet av 180 kcal.

 

Det finns andra recept som du kan använda för att förbereda protein barer, men detta recept anses vara universell eftersom det ger en bantning effekt och låter dig få muskelmassa.

 

Betyg Kosttillskott

Inte så länge sedan, läkarna gjorde en rating, som representerar de bästa barerna med proteininnehåll.

 

Protein Bar

Denna produkt innehåller den optimala mängden av proteiner och kolhydrater. Produktvikten var 40 gram. Här finns soy, vassle och veteprotein. Näringsämnen som finns i barer, absorberas av kroppen snabbt, än det är ett konkret plus.

 

Naturligt protein Bar

I detta kommer du inte att hitta barer, färgämnen och andra kemiska tillsatser. Men här finns en tillräcklig mängd protein och kolhydrater i måttliga mängder. Rekommenderas för användning för människor med laktosintolerans, samt personer vid tidpunkten för fasta och vegetarianer, eftersom ställdes baserat på sojaprotein.

 

Power System Hög Protein Bar

Bar innehåller stora mängder protein. Dessutom har den en tillräcklig mängd kolhydrater för att ge kroppen energi och inte deponeras i fettet. Det har också vitaminer och mineraler. Nackdelen av stången är att det är ett högt kaloriinnehåll. Därför, för att använda det kan du inte bara bygga muskler, men också övervikt.

 

Inksport L-karnitin

Denna karnitin barer, detta, så det rekommenderas både för dem som vill gå ner i vikt, och de som vill bygga muskler. Dessutom hjälper det att återställa energi som gått förlorad i utbildningsprocessen. Baren vikt - 35 gram.

 

​​Högsta Protein Hight Protein Bar

Detta fält har en vikt av 15 gram. Den är gjord på grundval av mjölkprotein. Produkten har alla kvaliteter av ett protein bar.

Detta är rangordningen av de bästa barerna av protein, enligt experter på området för sport nutrition.

Så varför behöver vi protein barer? Med deras hjälp, som har sagts, är det möjligt att öka muskelmassan, för att förse kroppen med energi, och i vissa fall uppnå en bantning effekt. Det bör dock underförstått att proteinpulver är mycket mer effektiv än den analoga.