De bästa orala steroiderna

Write By: admin Published In: Steroiderna i bodybuilding Created Date: 2017-11-10 Hits: 1169 Comment: 0

Med tanke på de bästa orala steroiderna som används i sport kan du säkert säga att denna kategori är begränsad till droger, baserat på något av dessa ämnen: turinabol, stanozolol eller methandienon. De är grunden för de flesta steroidkurser för nybörjare och erfarna idrottare, inklusive professionella.

För att uppnå höga resultat varje gång steroider måste användas konsekvent och inte fokusera på ett enda läkemedel. Muskelreceptorer har förmågan att ackumulera en aktiv anabole substans, så när steroiden återanvänds under en kort tidsperiod reduceras dess effektivitet signifikant. Vissa idrottare löser delvis detta problem genom att öka dosen, men varför riskerar deras hälsa och avsiktligt berövar sig av alla fördelar med det använda läkemedlet om det är tillräckligt för att öka pausen mellan repeteringar av cykler. Det perfekta alternativet - växelvis ta olika orala steroider, så att organismen lyckades avskaffa sin aktiva substans till den upprepade cykeln av var och en av dem. Detta tillvägagångssätt undviker stagnation i sportens framsteg och maximerar fördelarna med steroider.

Kom ihåg att kursen av orala steroider är en kurs från ett läkemedel! Varför? Eftersom alla orala steroider har en väldigt negativ effekt på levern. Ja, det finns andriol, som absorberas genom lymfsystemet, men dess biotillgänglighet är bara 7%. Dessutom, en person som bestämde sig för att ta endast orala steroider, troligen planerar att ta något enkelt, och inte någon exotisk. Så, om du inte vill kasta levern i papperskorgen, välj mellan det läkemedel som tas oralt och drogen som tas genom injektion, välj den injicerbara. Ja, levern städar fortfarande blodet. Ja, några steroider skadar levern. Men vissa skadar mer, andra mindre. Välj mellan de två onda minst!

Det är den här egenskapen som påverkar levern negativt, varför det rekommenderas att ta kolagogenpreparat under orala steroider. Levern är lättare att rengöra, det gör det lättare för henne att arbeta, och detta har en positiv effekt på hennes tillstånd. Men lever - det är inte det enda du kommer att göra mycket skada, så innan du slutligen sätta sin fot på "mörka sidan" hänvisar till biverkningar av steroider.

Anabola steroider biverkningar

Nedan följer de biverkningar som förekommer oftast, liksom allmänt accepterade rekommendationer som kommer att undvika / minimera dem:

 • skador på levern. AC, som har en metylgrupp i position 17 (tabletter) kan ha en djup negativ effekt på levern. Det bör noteras att de biverkningar som påverkar levern i de flesta fall är reversibla. Under användning av PCT, använd hepatoprotektorer , de stimulerar avlägsnandet av gallan och hjälper till att återställa leveren. När man väljer en steroid är det värt att överväga att droger i den injicerbara formen har en mycket mindre negativ effekt på levern än i tabletten.
 • undertryckande av produktion av eget testosteron. Hämningen av testosteronproduktionen är en följd av användningen av AS. Gonadotropin och antiestrogener används för att normalisera hormonsystemet ;
 • akne (akne). Anabola steroider ökar produktionen av talg som klämmer fast på porerna. För att undvika denna bieffekt är det nödvändigt att övervaka hudförhållandet, håll det rent (det ska inte vara oljigt), tvätta systematiskt med tvål. När du utvecklar akne, gnugga huden 1-2 gånger om dagen med salicylalkohol eller väteperoxid. Försök att utesluta från kosten snabb kolhydrater, fet och stekt mat;
 • gynekomasti. Det uppstår på grund av aromatisering av anabola droger. Aromatashämmarna hjälper till att blockera aromatiseringsprocessen;
 • myokardiell hypertrofi i vänster ventrikel. Användningen av AS påverkar kardiovaskulärsystemet. För att undvika hjärtproblem rekommenderas att inte ta långa kurser och inte heller använda stora doser av droger.
 • ökat kolesterol. Vissa AS kan öka nivån på "skadligt kolesterol" i blodet. För att förhindra denna finnar, ta Omega-3;
 • ökning av blodtrycket. Anabola steroider bidrar till att öka blodtrycket, vilket kan normaliseras av metoprolol och enalapril;
 • atrofi av testiklar . Denna effekt manifesteras i samband med undertryckandet av produktion av naturlig testosteron. För att undvika detta tar idrottare gonadotropin;
 • tillväxtstopp. Denna finn är aktuell i ung ålder, är en av anledningarna till att AS är starkt avskräckt från att äta i ung ålder.
 • infertilitet. Det är förknippat med en förändring av den hormonella bakgrunden. För att lösa detta problem utförs post-course-terapi;
 • hypertrofi av prostata. Den främsta orsaken är dihydrotestosteron, som bildas från testosteron. I sport, för förebyggande / behandling av detta fenomen rekommenderas användning av Finasteride;
 • bildning av trombi. AS kan leda till ökad koagulering av blodet, vilket ökar bildandet av blodproppar. Hjälp för att undvika denna effekt kan droger som förhindrar vidhäftning av blodplättar med varandra (antiaggreganter);
 • eftersom AU kan orsaka sådana pobochki som virilisering , alopeci, ökad aggression och andra.

Turinabol

Första platsen i listan över de bästa orala steroiderna i den moderna historien om sport tar förtjänat Turinabol muntligt - en mycket effektiv och samtidigt säker förberedelse, perfekt för nybörjare. Det fungerar bra i kombination med injicerbara anabola och androgener, inklusive testosteron, och gav en balanserad kost och regelbunden intensiv träning ger ett kvalitativt resultat.

Korrekt applicering av Turinaball Oral ger följande resultat:

 • Ökning av torrmuskulaturens kvalitet;

 • Ökning av indikatorer på fysisk styrka;

 • Öka hastigheten på muskelåterhämtning efter långvarig fysisk ansträngning och resulterande mikroskada;

 • Acceleration av intracellulära metaboliska processer och proteinsyntes;

 • Aktivering av naturliga anabola processer;

 • Bristen på aromatisering och förknippad med ökningen av östrogenbiverkningarna.

Turinabol är en av de säkraste orala steroiderna. Det orsakar inte sådana biverkningar som gynekomasti, vätskesammanhoppning i kroppen, högt blodtryck och leder inte till hormonella störningar och undertrycker inte praktiskt taget produktion av endogen testosteron, liksom de flesta andra kraftfulla anabola. När du köper måste du vara uppmärksam på att steroiden var en originalproduktion med all nödvändig märkning och nödvändigtvis förklarad av tillverkaren av den aktiva substansen.

Danabol

Denna orala steroid baserad på methandienon har varit mycket populär i mer än ett decennium. Den passar bra med kraftiga injektionssteroider, och i små doser (upp till 30 mg per dag) är lämplig även för nybörjare som inte har erfarenhet av att använda anabola läkemedel.

Vissa idrottare undviker metadienonbaserade droger på grund av deras inneboende biverkningar, men med en korrekt konstruktion av en kurs med negativa konsekvenser kan undvikas, men bibehåller hög effektivitet. Med hjälp av Danabol kan en imponerande mängd muskelmassa av god kvalitet byggas upp på kort tid. Med rätt näring och regelbunden träning överstiger viktökning 1 kg per vecka, och resultatet är väl bevarat efter kursens slut.

Danabol ger följande resultat:

 • Snabb tillväxt av muskelmassa

 • Fördröjd vätska, och med det, och fördelaktiga mikrodelar i kroppen;

 • Ökad uthållighet genom att förbättra blodcirkulationen och ge syre till musklerna;

 • Stimulering av syntesen av aminosyror;

 • Förbättring av de viktigaste sportindikatorerna: styrka, uthållighet, hastighet, reaktion, minskning av perioden av muskelåterhämtning.

Steroider metandienon baserad är idealiska för snabb ökning av muskelmassa, men på grund av svår vätskeretention kvalitet muskel visar sig inte den bästa, och en del av resultatet går som ett resultat av "rollback". För att förbättra muskelkvaliteten och minska sannolikheten för biverkningar av sådana läkemedel som rekommenderas för användning i kombination med andra anabola medel, också för att genomföra kvalitativ efterbehandlings terapi.

Stanozolol (oral)

Det är en mild effekt steroid som har fettförbränningsegenskaper och används därför oftare för att förbättra muskelkvaliteten själv eller i kombination med andra steroider. Det ger musklerna hårdhet, lättnad och uttrycksfullt utseende, ger en snabb ökning av muskelmassan utan fett och vatten.

Användningen av oral stanozolol leder till följande resultat:

 • Aktivering av fettförbränningsprocesser i muskler och andra vävnader;

 • Avlägsnande av överskott av vätska från kroppen;

 • Acceleration av metaboliska processer, inklusive intracellulära processer;

 • Tillväxt av styrka och uthållighet;

 • Acceleration av anabola och metaboliska processer i kroppen.

Även om Stanozolol och har en mild effekt och nästan fullständig frånvaro av biverkningar, måste dosen vara försiktig och överstiga inte de rekommenderade standarderna. För att få en mer uttalad tillväxt av muskelmassa rekommenderas det att ta det i kombination med andra steroider. För att få det mest användbara resultatet utan hälsorisk bör de bästa orala steroiderna användas korrekt, observera tillåtna doser och kombinera endast med kompatibla droger. På grund av den stora belastningen på levern rekommenderas det inte att kombinera flera orala steroider i en kurs.

Kursen av orala steroider

Kursen av orala steroider är en kurs som endast består av sådana droger som tas oralt, vars sakrala betydelse är av rädsla för att koka sig med en nål. Rädsla, i allmänhet, förståelig, men i det här fallet, inte motiverat. Ja, att pricka dig själv med en nål är obehagligt och läskigt, förutom att det finns risk för att du tar en prik fel och tjänar en abscess. Men om vi tar hänsyn till hela spektret av den skada som androgena anabola steroider kan orsaka, blir risken för abscess och de moraliska erfarenheterna hos den unga hummock extremt obetydlig. Du bör vara oroad över de biverkningar som kan och sannolikt kommer att orsaka det aktiva ämnet som du, i din hänsynslöshet, bestämde dig att använda.