PCT efter en kurs av steroider

Write By: admin Published In: Steroiderna i bodybuilding Created Date: 2017-11-14 Hits: 2436 Comment: 0

Vad är bättre på PCT efter att ha tagit en stark steroid

Efter att ha tagit en kurs av steroider, tänker många idrottare om att återställa sin kropp. Vi förstår alla att vi använder starka droger som påverkar vårt hormonella system. Intaget av någon anabolisk steroid kan påverka förändringen i idrottarens kropps funktion. Men vissa droger anses vara mjukare, medan andra, som de säger, skärs till fullo. Alla mål i Wien! När allt kommer omkring är det inte realistiskt att uppnå viktiga indikatorer i tillväxten av muskelmassa och styrka på svaga anabola droger. Det är därför som de flesta av oss använder sig av starka droger, vilket är bra.

Uppgiften att använda PCT

För att förstå innebörden efter kursterapin behöver du inte föreställa dig någon komplicerad bild. Kroppen hos en genomsnittlig idrottsman, som kan producera ca 5 mg. testosteron per dag, detta är normen. Samma idrottare köper en kurs av ett paket med Danabol, eller samma metan, i en månad. En tablett av Danabol innehåller ca 10 mg. av artificiell testosteron. Den genomsnittliga dosen på kursen är ca 5 flikar. per dag. Det visar sig att vår naturliga andel av testosteron i 5 mg., Vi sätter in 10 gånger mer och så varje dag. Tänk på att det konstgjorda hormonet gradvis ackumuleras i kroppen och dess andel i slutet av kursen är mycket mer.

Vid tidpunkten för en snabb ökning av könshormon testosteron börjar någon normal kropp att sänka den naturliga produktionen. Gradvis kommer vi till det faktum att det artificiella hormonet i stort antal ger utmärkt prestanda i sport och dess produktion har närmat sig nollmärket.

Efter slutet av kursen av att ta någon anabolisk steroid kommer alltid ett uttalat återkommande ögonblick. Varje anabolisk har sin egen upplösningslängd, vissa har en vecka, andra har cirka 3 veckor. Så vi kom när det artificiella hormonet lämnade vår kropp. Det visade sig att sin egen utveckling av testosteron vid full noll och artificiell inte längre existerar. Det kommer en period med total förlust av styrka och en minskning av muskelmassan.

Den huvudsakliga uppgiften för PCT efter att ha tagit steroider är inte att bevara muskelmassa och styrka, och inte förlora vad som ska vara din i naturen. Ju snabbare du kan återställa din egen nivå av manlig könshormon desto kortare blir återkallandet. Men försök att förstå att förlusten av resultat alltid kommer att vara. Tänk inte att efter att ha avslutat kursen kommer idrottaren att vara så stark och stor som vid mottagandet av anabolics, det är inte logiskt riktigt.

Grundläggande efter kursprodukter

I det här fallet är det viktigaste att inte bli förvirrad, eftersom återhämtningsprocessen inte har några uttrycksfulla tecken och processöverträdelsen är orealistisk.

De viktigaste förberedelserna för PCT används:

  1. Clomid   är inte en anabole steroid, det används mer exakt i medicin för behandling av vissa sjukdomar. Det används av idrottare mest efter kursen. Läkemedlet har en bra effekt på produktionen av sitt eget testosteron och är inte en ägare av hög toxicitet. Det bör tillämpas efter kursen, och perioden för sönderfall av steroider bestämmer tidpunkten för starten av PCT. Preapart är inte ett antiöstrogen, så det används alltid efter kursen.
  2. Tamoxifen - exakt samma sak gäller inte anabola läkemedel och används i medicin för att behandla vissa allvarliga sjukdomar. Idrottare används efter kursen, men mindre ofta än Klomid. Detta beror på ökad toxicitet och svagare effekt på att återställa sin egen produktion av testosteron, men den antiöstrogena effekten är tydligt närvarande.
  3. Proviron är det största problemet för många nykomlingar, för med vad det plötsligt visar sig efter kursen läkemedel för återhämtning. Detta är ett uppenbart misstag, eftersom användningen av proviron är tillrådligt i kursen själv. Läkemedlet tjänar som ett östrogen, vilket sänker ökningen av honkroppen i hankroppen. Denna process är mycket nödvändig vid användning under olika typer av testosteron, nandrolon, methandienon. Dessa steroider kan orsaka aromatisering och en ökning av androgenhalten, vilket leder till finnar och vätskeackumulering. Mottagning Proviron kan undertrycka mycket negativitet i kursen och förbättra muskulaturens kvalitet. Även detta läkemedel ökar sin egen libido (sexuell aktivitet), under loppet av att ta steroider kan det vara mycket praktiskt.
  4. Clenbuterol - är inte en anabole, utan snarare ett terapeutiskt läkemedel, men används ofta i kroppsbyggande. Det är inte konstigt, men det borde vara i PKT-sektionen, även om många anser det, bara en fettbrännare. Mottagning Clenbuterol förhindrar katabolismsprocessen och bevarar de resultat som uppnåtts efter kursen. Det har också en fettförbränningseffekt och kan öka muskeltätheten avsevärt.
  5. Tribulus - detta läkemedel går in i avsnittet sportnäring, men har fortfarande sin positiva andel i hela återhämtningsprocessen. Många idrottare rekommenderar att du använder Tribulus för ytterligare hjälp vid restaurering av eget testosteron, trots allt är detta hans huvuduppgift. Han kommer aldrig att bli överflödig och kommer inte att skada PKTs övergripande process.
  6. Gonadotropin - ofta lockar uppmärksamhet hos många idrottare, och speciellt nybörjare, som vill återhämta sig mer än att få resultat från kursen. Läkemedlet används för att få testiklarna att producera en tätare andel av testosteron. Men det fungerar helt under steroidsaktivitetsperioden, så den korrekta användningen bestämmer huvudeffekten. Det är värt att notera att Gonadotropin används av amatörutövare mycket sällan, de flesta hanterar ovanstående tabletter.

PCT efter metan, danabol, anabola

Dessa används ofta anabola steroider, både av nybörjare och erfarna idrottare. Ignorera de många bristerna, dessa droger, ser massan av idrottsmän i dem ett positivt resultat. En hög nivå av anabolism, aromatisering och androgen aktivitet gör dessa läkemedel effektiva vid insamlingen av muskelmassa. Naturligtvis vill kvalitet vara bäst, men resultatet är tydligt synligt.

PCT efter att ha tagit en kurs av Danabol och liknande steroider är mycket önskvärt. Först måste du överväga att ta Proviron på banan, eftersom den höga sannolikheten för östrogenbildning måste snabbt undertryckas. Tidig mottagning av Proviron eliminerar eventuella biverkningar och förbättrar tillväxten av kvalitativ muskelmassa. Men det är efter Metan, eller Danabol, du kan använda Clomid för att återställa ditt eget testosteron. Återställingsprocessen, du kan börja 2 veckor efter slutet av att ta steroider. Tamoxifen är också väl lämpad för användning efter kursen. Det är inte överflödigt att lägga till Tribulus, det här är ett tillägg, för eventuell återvinning av testosteronproduktion.

PCT efter en kurs av Turinabol, Stanozolol

Turinabol och Stanozolol är inte starka anabola, de är ganska klassificerade som säkra och milda. Denna fördelning är förknippad med en mycket liten sannolikhet för att få biverkningar. Applicera den genomsnittliga dosen på 50 mg. på dagen, få lite pengar är bara inte riktigt. De kan inte orsaka aromatiseringsprocessen och östrogenaktiviteten, vilket lindrar idrottaren av många problem på banan och leder också till en uppsättning kvalitetsmuskulatur. Proviron intag är inte obligatoriskt, men är ofta helt uteslutet. Det är efter kursen, efter i genomsnitt 10 dagar, att en återställingsprocess kan börja. PCT efter kursen av Turinabol, eller Stanozolol reducerad till att ta Clomid och Tribulus. Som regel stannar nästan alla på det här alternativet. Detta är tillräckligt och ta det något annat, det finns inget brådskande behov.

Observera att artikeln är skriven uteslutande för amatörutövare och rekommendationer anges för de genomsnittliga kurser som nybörjare köper och inte styrs av PCTs uppförande. Starkare massakurser med användning av högt aromatiska preparat och östrogenaktivitet kräver en något annorlunda inställning till PCT. Mottagning av kronisk Gonadotropin och andra, ej beskrivna läkemedel, är extremt sällsynt. Det är därför de inte beaktades i den här artikeln.

Kom ihåg att du alltid kan kontakta vår administratör för hjälp. Du kommer att få ett mer omfattande samråd, bara på dina frågor.