Program för en vacker kropp

Write By: admin Published In: Funktioner övningar Created Date: 2017-11-15 Hits: 777 Comment: 0

En vacker kropp är en symbios av nidkära sysslor och rätt näring. Inget träningsprogram för lättnad för män leder inte till det önskade resultatet, om de ätas alla i rad. Och tvärtom, på bara en lågkalor diet kommer du bara att gå ner i vikt, men skapa inte en sportfigur. Men trots allt är det ganska möjligt för en normal person att få en vacker och lättnadskropp.

Mässa eller lättnad? Och låt oss försöka göra både, och sedan samtidigt. Det visar sig något mellan massan och lättnad.

Hur man uppnår lättnad

Hur man pumpar upp lättnadsmuskler utan kemi och är det riktigt?

Varje person har en genetiskt bestämd minsta procentandel av fett. Utan en försvagande och långsiktig kost kan du inte övervinna det (om det skulle bli gjort alls?). Därför kan inte alla se de ideala formade kuberna i pressen, som de bästa kroppsbyggarna. En platt mage och en måttlig lättnad? Detta kan uppnås av alla, särskilt om det inte finns någon övervikt. I detta fall kommer arbetet med lättnad att bli framgångsrikt.

Din uppgift - tålamod och vilja. Tålamod du behöver vänta på resultatet och inte överge allt som startat. Och viljan är att övervinna sig och hålla sig till en viss diet.

Grunden för alla utbildningsprogram för lättnad i bodybuilding - kost. Det här är mer än hälften av din framgång. Huvuduppgiften för makten - att skapa en kalori underskott utan att påverka hjärnans aktivitet och vitala funktioner i kroppen. I samband med utbildningen är att bidra till att skapa, om inte super lättnad, sedan uppblåst och vacker kropp - det är säkert.

Påverkan av kroppstyp

Innan vi pratar om näring, kom ihåg att alla människor i kroppstypen kan delas in i ecto, endo och mesomorphs.

Det svåraste är endomorfer. Deras ämnesomsättning riktar sig till en uppsättning muskler och fett. De behöver inte oroa sig för tillräckligt med mat. Men när det gäller att gå ner i vikt är de svåra - du måste begränsa kalorierna allvarligt.

Ektomorfer med lättnad är enklare - de är redan mager från början. De kämpar bokstavligen för varje 100 g muskelmassa och släpper dem snabbt under en lång paus utan belastning.

Den typ av kroppsbyggnad som bestämmer hur man ska pumpa en lättnadskropp till dig. Därför måste du överväga din kroppstyp när du överväger hur mycket du behöver BJU och kalorier per dag.

Utbildningen för endomorphs på reliefen kommer att vara svårare än för ectomorfen.

Och ja det är omöjligt att träna samtidigt för massa och lättnad i allmänhet. Om du närmar dig denna fråga mer lojal - då kommer du att bli mer muskulös under flera års träning. I detta avseende kan du gå upp i vikt och samtidigt en lättnad. Men inte en torr form, som bara behövs för prestanda i bodybuilding.

För att samtidigt bevara massan och terrängen, träna med arbetsvikter för 3-4 tillvägagångssätt och följa den redan testade bilden av näring.

Funktioner av mat

För att skapa en lättnad kropp hemma eller i hallen, måste du begränsa dig själv i kolhydrater: rent socker, choklad, bullar, pasta. Glöm det söta sodavatten - det är inte för dig. För att avbryta 100 ml druckkola, tar det 5 minuter att vandra på löpbandet. En liten burk för 330 ml kostar dig 15 minuters löpning i god takt. I ord är det inte så läskigt, men allt förändras när man kommer på banan, slår på timern och ställer in hastigheten minst 12 km per timme.

Du bör öka mängden proteinmat, minska kolhydrater och minska fettet något. Vägningskontroll en gång i veckan. Så du kan exakt förstå om något förändras i din kropp. Om antalet vikt kvarstår på samma nivå - du behöver sänka kalori lite mer.

Om du behöver arbeta för en tjejs lättnad måste du ta hänsyn till en sådan psykologisk egenskap som emotionalitet. Du bör lära dig att övervinna stressiga situationer utan att äta - för det här är ett farligt ögonblick för en figur.

Kanske kommer du att få en fråga, hur man uppnår en lättnadskropp utan ett gym? Detta är omöjligt. Visuellt blir män bara tunna, och tjejerna blir till smala figurer med en fläckig figur.

Principer för utbildning

Algoritmen är något som här:

 • Vi gör grundläggande övningar först, välj sedan 2-3 övningar från ovanstående för en grupp muskler.
 • För en träning är det bättre att köra 2 grupper, till exempel ben-axlar, back-titses eller biceps.
 • I en vecka måste du arbeta hela kroppen - allt är standard här.
 • Cirkelträning i vårt fall är inte det bästa alternativet - du kommer snabbt gå ner i vikt, men som ett försök kan du prova.
 • Vila mellan tunga tillvägagångssätt så mycket som kroppen kräver, och mellan misslyckanden för antalet gånger - 60-70 sekunder.

Hallen för tjejer gäller samma principer som för män, bara vikten är mindre och några övningar kommer att vara nya. En bra kroppslättnad är ett utmärkt tillfälle att gå till stranden på sommaren, klä på vad du vill och var inte blyg runt människor.

I teorin vet du nu hur man uppnår muskelavlastningen. I praktiken behöver du ansluta sömn, förändring av aktiviteter och vitaminer.

Som ett resultat kan vi säga att träningsprogrammet för muskelavlastning innefattar:

 1. En uppsättning övningar utformade för att upprätthålla muskelstyrka och fettförlust. Utbildning på lättnad innebär flera tillvägagångssätt med små vågar.
 2. Optimalt förhållande mellan sömn och vakenhet.
 3. Den optimala mängden dagligt intag av BIO. Prioritet för proteiner reduceras kolhydrater.
 4. Aktiv fritid.
 5. Sport kosttillskott.
 6. Rengör vatten i tillräckliga mängder.

Den sista punkten är särskilt viktig när man skapar en lättnad. Drick så mycket du behöver baserat på din vikt. Och lyssna inte på dem som säger att vatten gör dig tjockare och farlig. Med friska njurar har normala mängder salt i kosten och måttlig konsumtion inte hindrat någon från att bli mer präglade. Professionella idrottare minskar mängden vätska före tävlingen, men då får kroppen fortfarande sin egen. För det normala livet behövs inte sådana påkänningar.

Cardio

Hur man gör kroppen präglad utan cardio? I allmänhet inget alls. Detta är också en nödvändig del av träningen.

Som uppvärmning före träning bör något program för muskelavlastning innefatta löpning, en träningscykel eller en ellips. Cirka 15 minuters arbete hjälper dig att bränna några kalorier (nämligen 0,33 liter droppkola), använda muskelglykogen som bränsle och justera kroppen att träna.

Hur man gör muskler präglade på kortast möjliga tid? På vilodagar besök gymmet i 40-60 minuters kardio i en långsam takt. Accelerera pulsen till 110-120 slag per minut och behåll den här rytmen genom hela träningen. Detta ökar din vecka kaloriförbrukning, accelererar bränningen av subkutan fett och hjälper till att skapa en perfekt lättnad.

Arbeta med muskelavlastningar är alltid förknippad med hög fysisk aktivitet, så spendera din fritid: spela fotboll och bordtennis, gå på vandring, besök legeringar.

När ska man träna

Träning på lättnad för tjejer och män är bättre att göra 1,5-2 timmar efter att ha ätit. Tid på dagen väljs utifrån dina behov. När du känner längtan efter rörelse - det här är den bästa tiden.

Antal träningstimmar per vecka bestäms också av kroppens egenskaper. Kom ihåg att kroppen snabbt anpassar sig till allt. Så det ideala schemat kan inte hittas, det viktigaste är att du kan träna träningspass i ditt schema.

Vad ska man göra utanför träning

I vilodagar borde du försöka aktivt spendera kalorier, och på natten borde du få tillräckligt med sömn. Trots allt är träning inte bara 3 dagar i veckan, när du besöker hallen. Det är ett sätt att leva på. Var du än är - på gatan, hemma, på jobbet eller i skolan - flytt så mycket som möjligt.

Till muskulaturen glömmer inte träningseffekten som erhållits som en följd av träningen, den bör också användas på vilodagar. Kroppen måste påminnas hela tiden vad är muskelaktivitet.