Effektiva fettbrännare

Write By: admin Published In: Steroiderna i bodybuilding Created Date: 2017-11-16 Hits: 1206 Comment: 0

Fatbrännare är   en av de mest sålda typerna av sportnäring runt om i världen. Att vilja bli av med övervikt tror människor på reklam för något läkemedel som lovar en effekt, men bevisbasen för sådana droger är inte kontrollerad.

I denna artikel kommer vi att tala om vad som bygger på principen om action tillskott för viktminskning och hur man väljer verkligen fungerar fett brännare, och inte behöva betala stora pengar för meningslös napp.

Fettbrännare finns i två versioner: termogeni och lipotropi

Det är väldigt enkelt när man använder termogenik, kroppstemperaturen ökar (ca 0,5-2,0 0ї), i kroppskemin börjar en aktiv uppdelning av kolhydraterna som kom med intaget av mat, tk. I kroppen finns det behov av ytterligare kalorier, efter bearbetningen av kolhydrater börjar kroppen använda sina reserver. Det är värt att notera att komponenterna i läkemedlet är helt naturliga och har vegetabiliskt ursprung. beredningen är baserad på växtbaserade extrakt. Biverkningen, även om jag inte skulle kalla det så, är en ökning i uthållighet när man arbetar med höga vikter mot misslyckande.

Effekten av lipotropik är väsentligt annorlunda än den hos termogenics. De bygger på att blockera syntesen av lipider i levern, förbättrar fettvävnad förfall till fettsyror, med andra ord, oavsett hur mycket extra du åt mottagning lipotropa du blockera upptaget av kalorier i kroppen.

Du är full av människor, men under ett lager av fett du har mycket god muskel, så varför inte du visa dem runt och förbättra sin självkänsla, kommer detta att hjälpa dig en rimlig kombinationsprodukter som innehåller både thermogenics och lipotropa. Konsumenter, som tar fatbrännare, är rädda för att tillsammans med den feta massan kommer att gå och de få dyrbara arbeten pumpade musklerna. Detta är fundamentalt fel missuppfattning ihåg thermogenics och lipotropa påverkar endast fettmassa för att stödja dina muskler i toppskick samtidigt som szhiroszhigateley måste vara tillräckligt proteinintag och motion, omvandla protein till starka muskler.

De viktigaste ingredienserna i fettbrännare

Efedrin 

Dess verkan bygger på undertryckande av aptit, kan nämnas positiv aspekt är att den gemensamma användning med acetylsalicylsyra och koffein effektivt förbättrar fettförbränningen process ensam förbättrar ämnesomsättningen, den anabola steroiden inte.

Koffein

Detta ämne finns inte bara i en mängd olika tesorter, Coca-kolah och kaffe, koffein, är fett brännare produceras syntetiskt. Det exciterar nervsystemet, lindrar utmattning, men fysisk aktivitet minskar. När de används koffein frekvensen ökar hjärtfrekvens, är svettning förbättras, ökande temperatur, förbättra humör och psykomotorisk stimulerande är en standard

Guarana

är en del av många diuretika och fettbrännare, den är gjord av frö från en creeper. När man tar en bodybuilder eller powerlifter ger energi länge, orsakar tk länge lingrar i kroppen, stimulering av nervsystemet.

L-karnitin

Ett ämne som sänker kolesterol i blodet, påskyndar fettmetabolismen, rekommenderas speciellt för kvinnor.

Krom

Har en synergistisk effekt i kombination med termogenik och L-karnitin.

Bala

Växtextrakt av Sid Cordifolia. Det ökar graden av fettmetabolism och spelar en viktig roll vid produktion av energi och sänker kolesterolhalten i blodet.

Kontraindikationer för användning av fettbrännare

Fettbrännare rekommenderas inte för personer med hjärt- och kärlsjukdomar, högt blodtryck, diabetiker och prostatit. Innan du använder, rekommenderas att de kontaktar en sjukvårdspersonal.

Ta inte medicin på kvällen, eftersom det kan leda till sömnstörningar. Överstiga inte dosen, följ noga instruktionerna som bifogas läkemedlet.

Om biverkningar uppstår: neurologisk stimulering, irritabilitet, kräkningar, sömnproblem, huvudvärk, allergier - det är nödvändigt att minska doseringen eller tillfälligt sluta förbrukning. Intag av fettbrännare bör utföras i de kurser som anges i instruktionerna i 2 till 4 veckor, med iakttagande av kosten i instruktionerna för att få det optimala resultatet för din figur med önskad 1 till 2 veckors paus. Vid okontrollerad användning av droger observeras beroende och minskad effektivitet. När du använder termogena läkemedel måste du ta ett multivitamin tillsammans, samt använda bältet och shorts, du bör inkludera simning och löpning i träningen.

Populära Fat Burners

1. Lipo-6X från företaget Nutrex. 
Denna fettbrännare har en hög prestanda och är samtidigt mycket överkomlig för alla idrottare. Nutrex introducerade också en mer koncentrerad analog, men samtidigt gjorde den lite dyrare än Lipo-6 Black. Lipo 6 kapsel består av två delar, den första är ansvarig för den maximala snabba effekten (assimilerad på kortast möjliga tid) och den andra delen ger en bestående effekt. Således, efter att ha konsumerat en portion Lipo-6X, garanterar du fettförbränning under hela dagen.

2. BLACK SPIDER 25 från CLOMA PHARMA. 
Denna legendariska fettförbrännare är baserad på ECA. Kompositionen innefattar sådana komponenter som: efedra, koffein och aspirin. Alla ingredienser skapar en kraftfull synergistisk effekt på fettavlagringar och får dem att kapitulera.

3. OXYELITE PRO från USPLABS
Detta läkemedel verkar intellektuellt. OXYELITE PRO blockerar Alpha 2-receptorerna, vilket ackumulerar fett i problemområdena (på buken, på skinkorna och på sidorna). Detta läkemedel för viktminskning är det bästa priskvalitetsförhållandet.

4. THERMO CUTS från företag OPTIMUM NUTRITION
Sammansättningen av denna beredning består av ingredienser av naturligt ursprung, vilket gör den helt säker och samtidigt effektiv i kampen mot fetma. Erfarenhet OPTIMUM NUTRITION tillåts skapa en produkt som hjälper dig att gå ner i vikt snabbt och inte uppleva obehag.

5. Methyldrene Elite 25 från Cloma Pharma Cloma Pharma
stänger våra topp fem "bästa fettbrännare". Basen är ECA-komplexet, medan grupp B-vitaminerna ingår, kommer detta läkemedel inte bara att bli av med överskott av kilo, utan också förhindra utseendet av nya fettavlagringar.

Rekommendationer för fettbrännare

  1. Köp fettbrännare, tillverkad endast av proprietära tillverkare av sportnäring. Köp inte en okontrollerad produkt utan förpackning eller instruktioner, endast vi garanterar originaliteten hos den produkt vi köper
  2. Ta hänsyn till eventuell missbruk av drogerna, så varje 2-4 veckors inträde ska vara en veckoskydd.
  3. Kom ihåg att temperaturen på kroppen vid mottagning av termogenik kan öka med 0,5-20C. Överstiga inte doseringen.
  4. När man tar termogena komplex, är det nödvändigt att dricka dem med en stor mängd vatten för att förhindra uttorkning av kroppen. Obs: Termogena komplex tas före måltid
  5. Använd inte termogenics före sänggåendet! Detta kan bidra till uppkomsten av en stabil sömnlöshet, nervös spänning.
  6. Inmatningen av termogena komplex bör åtföljas av ett vitaminmineralkomplex med stor mängd vatten på grund av ökad förlust av vatten i kroppen genom svettning, inklusive svettning. under träning.
  7. OBS! Om du börjar uppleva oupphörlig nervös spänning, darrande, sömnighet, illamående, aptitlöshet, måste du omedelbart minska dosen av pepapata eller sluta ta det alls.