Bästa steroider för nybörjare

Write By: admin Published In: Steroiderna i bodybuilding Created Date: 2018-01-22 Hits: 19366 Comment: 0

De bästa steroider för nybörjare beror vanligtvis på individens preferens. Det finns till exempel vissa som föredrar orala steroider, medan andra går till injicerbara steroider.

Steroider används normalt för att öka styrka, muskelmassa, atletisk prestanda eller för att främja en hårdare och smalare kropp (för fåfänga skäl).

De bästa steroider för nybörjare beror vanligtvis på individens preferens. Det finns till exempel vissa som föredrar orala steroider, medan andra går till injicerbara steroider.

Detta kan vara en ganska viktig fråga, steroider för nybörjare, eftersom orala steroider är kända för att vara enklare att ta - med mindre utrymme för fel (om du vet vad jag menar). Å andra sidan anses injicerbara steroider vara mer potenta jämfört med orala steroider.

Med det sagt kommer vi att ge dig en lista över de bästa steroider för nybörjare, där varje steroid är tillgänglig i oral och injicerbar form.

Winstrol

Om du vill börja experimentera med steroider kan Winstrol väl vara det perfekta valet för dig. Också kallad Stanozolol är Winstrol en anabolisk steroid som vanligtvis används av dem som vill få en riven kroppsbyggnad utan att behöva oroa sig för några långsiktiga biverkningar.

Denna steroid fungerar i första hand som ett skärmedel, vilket förbättrar risken för att användaren sänker sitt kroppsfett och blir strimlad. Winny kan också hjälpa dig att bygga muskler, men muskelvinster är mer blygsamma jämfört med kraftfulla bulking steroider.

Winstrol producerar en metaboliserande effekt i kroppen, vilket förbättrar fettförbränning och proteinsyntes. hjälper dig att packa på mer magert muskel. Steroidet främjar även uthållighet och kan göra din kropp mer flexibel. en fördel om du deltar i vissa sporter.

Deka-Durabolin

Detta är en annan anabolisk steroider för nybörjare. Deca Durabolin kommer att överlappa din träning eller träning genom att ge dig högre förhöjda styrkor utan att uppleva extrema biverkningar. Tack vare det extraordinära förmågan att öka proteinsyntesen, har du inga problem alls när det gäller att bygga muskler.

Steroiden har formulerats, inte bara främjar proteinsyntes oral vs injicerbara steroider, men också för att förbättra kvarhållandet av kväve och produktionen av röda blodkroppar. Detta resulterar i snabbare vinster i både styrka och muskelmassa. Steroiden råkar också vara mycket fördelaktig för dem som tenderar att uppleva gemensamma smärtor efter en intensiv träningspass.

Som receptbelagd läkemedel och medicin rekommenderades Nandrolone Decanoate att ordineras i en dos av 50-100 mg var tredje vecka, inte längre än 12 veckor. Eftersom alla medicinska tillstånd, funktionshinder eller sjukdomar kan vara annorlunda har de rekommenderade rekommendationerna för Deca ändrats för att passa individuell patients behov. Exempelvis var anemiska patienter prescriped 100 - 200 mg per vecka, en Deca Durabolin dosering som är betydligt större än de vanliga receptbelagda doserna.

Deca används vanligen av steroider för nybörjare i intervallet 300 - 500 mg per vecka för att uppnå prestanda och fysikförbättring. Intermediösa användare behöver normalt inte våga över 500mg-märket inom det nybörjande området, särskilt när Deca Durabolin staplas med andra föreningar som testosteron och / eller en annan oral förening som kickstarter. Avancerade användare borde heller inte ha något stort krav på att vara utanför detta dosintervall, men om en avancerad användare behöver en högre dos för att framkalla vinster, bör ett intervall av ungefär 600-800 mg eller högre vara tillräckligt, särskilt om Nandrolon är den primära anabola föreningen av en cykel och testosteron körs helt enkelt som en stödjande förening vid doser av TRT (Testosteron Replacement Therapy).

Testosteron

Testosteron är förmodligen den mest avgörande blandningen av alla olika kroppsbyggande anaboliker. Denna steroid ordineras vanligtvis för ungdomar och steroider för nybörjare som saknar tillräckliga nivåer av naturligt syntetiserat testosteron i kroppen.

Testosteron används i stor utsträckning av många för bulking och skärcykler. Denna steroid misslyckas aldrig med att leverera när det gäller imponerande muskelvinster och snabb fettförlust.

... Det är därför det är ett favoritval för många bodybuilders - om de bulker eller skär.

Många individer (särskilt kroppsbyggare) använder testosteron eftersom en människas naturliga testosteronnivå tenderar att minska när de börjar ta anabola steroider som dianabol. Lägga till steroider som testosteron till din cykel hjälper till att fylla på din kropp med det välbehövliga hormonet och så småningom återställa hormonbalansen.

Anavar

Vetenskapligt känd som oxandrolon är Anavar en relativt populär anabolisk steroid som är väl tolererad i naturen. Under årens lopp har anavar blivit känt i bodybuilding community för att öka styrka och minska oönskade kroppsfett.

Anavar förbättrar din energi och muskelstyrka, så att du kan bli riven. Till skillnad från de flesta andra steroider på marknaden används anavar också av kvinnor; eftersom det inte orsakar oxandrolone otäcka biverkningar.

Det är ett mycket pålitligt val för alla som vill ta steroider för första gången.

Att slå tillbaka till rötterna för dess skapande, bör man nämna att Anavar uppfanns för att endast kunna betjäna medicinska ändamål. Det behandlade sådana sjukdomar som anemi, Turners syndrom och HIV-infektion. Dessutom använde läkare det för att ge en snabbare återhämtning från allvarliga brännskador och näring av ben.

Inom en tid bestämde forskarna att Anavar kunde ge en betydande muskelväxt och näring av styrka förmågor. De oväntade upptäckterna av sina egenskaper gör Anavar till en av de mest krävda anabola preparaten i världen. Idag har den fortfarande sin enorma popularitet.

Dianabol

Vetenskapligt känd som Methandrostenolone är Dianabol en av de mest efterfrågade anabola steroiderna idag. Det är super populärt bland kroppsbyggare eftersom det är en mycket effektiv steroid när det gäller att utveckla muskelmassa.

Denna steroid upptäcktes ursprungligen i Tyskland och senare populariserades i USA på 1960-talet. Dianabol tillhör den C17-alfa-alkylerade familjen av AAS vilket gör den hepatoxisk i naturen. Det betyder steroider för nybörjare att det kan skada levern om en användare inte är förnuftig. Därför rekommenderas endast begränsade eller korta Dianabol-cykler (inte längre än 6 veckor).

Dbol förbättrar kroppens förmåga att behålla kväve, vilket dina celler behöver för att producera nya, större. Det förbättrar i grunden kroppsliga funktioner, vilket betyder att det kan leda till: förbättrad fysisk och jämn intellektuell stat, bättre sovmönster och minskar risken för överträning.

Dbol är utan tvekan en av de bästa steroider för nybörjare, eftersom du får enorma mängder magert muskelmassa, samtidigt som du upplever mer styrka och uthållighet.