Försäljning av steroider i Sverige

Created By : 09-Dec-2016 Write By: admin Published In: Försäljning av steroider i Sverige Hits: 2089 Comment: 0

Detta läkemedel används i män som inte gör tillräckligt för en naturlig substans som kallas testosteron. Hos män är testosteron är ansvarig för många normala funktioner, bland annat tillväxt och utveckling av könsorganen, muskler och ben. Det hjälper också orsaka normal sexuell utveckling (puberteten) i pojkar. Testosteron tillhör en klass av läkemedel som kallas androgener. Det fungerar genom att påverka många delar av kroppen så att kroppen kan utvecklas och fungera normalt.

Att höja stången till biceps stående är den huvudsakliga träningen för att utveckla styrkan och volymen av handböjarna. På effektiviteten när det gäller arbetshänder kan den jämföras med bänkpress för pectorala muskler.

Created By : 09-Dec-2016 Write By: admin Published In: Försäljning av steroider i Sverige Hits: 1105 Comment: 0

Equipoise är känd för att vara en mycket mångsidig förening. När du har ett önskat resultat i åtanke, det finns flera läkemedel kombinationer man kan skapa med jämnmod. För dem som vill ha massa utveckling, stapling Jämnmod med Anadrol eller andra injicerbara testosteron är den bästa kombinationen. Det bör bli en avsevärd förbättring i muskelmassa och samlade styrka, med minimala biverkningar om den androgen används uteslutande vid en högre dos. De med Jämnmod i en skärning cykel kan ha förbättrats avsevärt muskelmassa om equipoise är i kombination med icke-aromatizable steroider som Halotestin eller Winstrol.

Created By : 09-Dec-2016 Write By: admin Published In: Försäljning av steroider i Sverige Hits: 1076 Comment: 0

Sustanon är en av de allmänt kända märken av Sustanon i världen. Det finns 4 olika testosteron estrar i det, som Testosteron propionate, testosteron phenylpropionate, testosteron isocaproate och testosteron decanoate. Det är en farmakologiska läkemedel. Men det lockar mycket uppmärksamhet av kroppsbyggare. När det injiceras för att kroppen en gång varje 5 dagar och det används i den period av 8-10-12 veckor, det ger effektiva resultat. Eftersom det har kort ester testosteron derivat, efter 4-5 dagar från den första injektionen kommer du att känna en stark ökning i vikt utbildningar. Detta är en av de största indikationer av ursprungliga Sustanon. Men det accumaletes en betydande mängd vatten i kroppen. Så, vätskeansamling uppstår under huden. Eftersom den har 4 olika testosteron estrar, under injektionen kan det orsaka smärta i höften. Och det finns också en risk för gynekomasti, vi rekommenderar att du måste använda PCT produkter som Nolvadex, Proviron, Arimidex under en cykel. När du använder Sustanon, om du äter protein och kolhydrater livsmedel och betala uppmärksamhet till din alimentation och din sömn, du kan få ca 6-7 kg muskelmassa, men detta är kopplat till den personliga förhållanden.