Nutrition i bodybuilding

Created By : 22-Jun-2017 Write By: admin Published In: Nutrition i bodybuilding Hits: 2566 Comment: 0

Bland de olika typer av sport nutrition intar en särskild plats kreatin. Det är mest effektivt tillsatsmedel för att öka muskelmassan och förbättra uthålligheten i utbildning. Nu fler och fler idrottare föredrar kreatin och använda det tillsammans med ett protein eller en gainer för maximal effekt på sysselsättningen.

Kreatin - en kvävehaltig karboxylsyra, är en naturlig substans som produceras av njurarna och levern. Också kreatin i stor mängd i muskelvävnader - 3-4 g per kg. vikt. Genom ytterligare tillskott, ökade antalet till 5 g per kg. och på grund av detta finns det en ökning med uthållighet av kroppen och börjar snabb muskeltillväxt.

 

 
Created By : 22-Jun-2017 Write By: admin Published In: Nutrition i bodybuilding Hits: 802 Comment: 0

Ungdomar, liksom flickor drömmer om den perfekta figuren, men i det här fallet talar vi om en smal muskulös kropp. För detta ändamål, börjar de att gå på gym. Huvudsyftet med dessa övningar - viktminskning och vikt set, men inte fett, men muskel.Men för att uppnå detta resultat endast genom de svåra övningar. Kom till en uppsättning av muskelmassa, många börjar dricka tillskott efter träning, som en del av vilka det finns proteiner och kolhydrater. Det finns många typer av dem, men den största efterfrågan Gainer och protein. Vilket är bättre, och detta kommer att diskuteras vidare.

 

Created By : 22-Jun-2017 Write By: admin Published In: Nutrition i bodybuilding Hits: 1043 Comment: 0

Kosttillskott - Detta Sports Nutrition produkter som tillverkarna vill ersätta den torra proteinet. Man tror att de gör upp proteinbrist, främja viktminskning och muskel vinst.Så oavsett om det är huruvida de ger bara fördelar för kroppen och orsaka skada som tillverkarna hävdar? Dessa frågor kommer att diskuteras i denna artikel.

Created By : 28-Mar-2017 Write By: admin Published In: Nutrition i bodybuilding Hits: 1049 Comment: 0

Hälsningar till alla våra läsare! Idag kommer vi att beröra en av de viktigaste ämnena bodybuilding - rätt mat efter träning. Du kommer att lära dig vad exakt är och hur lång tid efter utgången av dina studier. Lär dig mer om vår kropp funktioner, som dikterar dessa regler. Dessutom kommer vi att överväga nyanser av efter träningen näring, inte bara för dem som vill gå upp i vikt, men också för dem som vill gå ner i vikt. I allmänhet kommer det att bli mycket intressant, mina vänner, så låt oss komma igång!