Aquaviron

Aquaviron

Tillverkare: Abbott Healthcare Pvt. Ltd India
Modellnummer: 681
Tillgänglighet: I lager
Paket: 12 ampuller (25mg/ml)
La sustancia: Testosteron suspension
51.84€

Allmän information om Aquaviron i Sverige

Testosteron Suspension är den renaste formen av Testosteron som kan erhållas. Testosteron Suspension är suspenderade i vatten där andra former är upphängd i olja; detta är en viktig faktor att beakta, eftersom detta vatten suspension form är mycket mer smärtsamt än en olje-baserad förening. Testosteron är ett naturligt förekommande steroid hormon som produceras av både män och kvinnor, även om män i mycket högre mängder och är nödvändig för korrekt kroppsfunktion.

Bland idrottare i Sverige, har Testosteron Suspension har ett rykte av att vara en extremt potent injicerbara, som ofta rankas högst bland de testosterones. Mycket snabbverkande, Testa Fjädring bidrar till förhöjda testosteronnivåer för bara 2-3 dagar. Det ökar också kväveretentionen i muskeln ökade nivåer av tillväxt i både muskelvävnad. Testosteron Suspension används i de flesta fall av kroppsbyggare inom skärande cykler. Genom att vara en mycket kraftfull produkt för tillfälligt upphävande gör muskelmassa och denna process är vanligtvis åtföljs av svår svälla och vattenretention.

Testosteron Suspension i Sverige träffande kan öka storleken på den injicerade muskeln på kort sikt som kan vara ibland en bra effekt, förutsatt att man tål smärta i samband med injektion av denna steroid. Den endogena produktionen av testosteron kommer att vara snabbt och effektivt minskar vid användning av suspension. Detta kan ofta nå den led av svår testikulära krympning (atrofi). Vissa idrottare kommer att regelbundet ta Testosteron stimulerande läkemedel som Clomiphene, Tamoxifen, eller hCG, medan det på cykel, för att hålla detta till ett minimum.

Skriv en recension

Notera: HTML översätts inte!
Dålig           Bra

Most Viewed

Vår online butik ger möjlighet till att köpa en billig steroider i Sverige. Och för återkommande kunder och de kunder som köper steroider i stora volymer, rabatter finns tillgängliga. Vi erbjuder leverans på kortast möjliga tid, och service på högsta nivå. Vi värdesätter varje kund och arbete endast till förmån för köpare av våra produkter.

Köpa anabola steroider i Sverige har vi en mycket lönsam affär för köparen. De varor som kan köpas och avnjutas när som helst på dagen. Vi har ett brett sortiment och till mycket konkurrenskraftiga priser, överkomliga för idrottsman. Kvaliteten av steroider är mycket hög, så din önskan att öka muskelmassa och bygga muskler hemma eller på gym kommer att vara framgångsrik.