Androxine

Androxine

Tillverkare: Alpha Pharma
Modellnummer: 682
Tillgänglighet: Out Of Stock
Paket: 10 Ampuller (50 mg/ml)
La sustancia: Trenbolon
76.50€

Allmän information om Androxine i Sverige

Androxine (Tren Suspension) av Alpha-Pharma aktiva substansen är vattenbaserad Trenbolon Suspension.

Vattnet basen är otroligt snabba att agera. Därför bodybuilders genom att välja att använda detta ämne brukar märka som dagliga injektioner ytmått bästa för att hålla blodet så enhetlig som möjlig att uppnå.

Enkelt uttryckt, Androxine (Tren Suspension) är att de mest kraftfulla övergripande steroider används av kroppsbyggare för idag. Androxine (Tren Suspension) är alla extremt steroider och anabola. det är med kemikalier inte odourise, och så ger ingen steroid hormon uppbyggd. Detta, i kombination med dess höga steroid egenskaper, som gör den muskel som gjorts av detta läkemedel fruktansvärt betungande och beskrivs. Användare av Trenbolon oftast rapport fantastiskt av varje styrka och kvalitet muskel massa, medan fett och vatten verkar för att "smälta" bort. att erbjuda en plan för helt enkelt men kraftfullt detta endokrina är som en muskel byggare, observera att den mäktiga androgen steroid hormon har associera anabola betyg av hundra, medan Trenbolon omfattar en värdering av 500! Trenbolon är dessutom en robust fettförbränning stöd, och massor av kroppsbyggare verkligen göra anspråk på att kroppen kan fortfarande tappa kroppsfett fruktansvärt snabbt, även när kosten är inte mycket ren.

 

Biverkningar

Androxine (Tren Suspension) kommer att tillverka alla gemensamma steroid aspekt effekter. det är också nödvändigt att märka att en hel del användare rapporterar att de okontrollerbara nattliga svettningar, medan utnyttjande av detta ämne. för att hjälpa till att bekämpa denna nackdel, it 's bad oss att användare försöker att hålla blodet och stabil som är möjliga att uppnå och hålla en mycket billig obestämd kvantitet varierar men denna steroid kan inte konvertera till steroid hormon, vissa användare expertis problem med gestagen ansluten aspekt effekter.

 

Samspelet med andra läkemedel i Sverige

Androxine (Tren Suspension) får användas i varje skärning och sammanslagningen cykler. De som vill bulk kan lägga till förknippar injicerbara stil med androgena hormon i samband med att associera muntlig som Dianabol. Det anmärkningsvärda Trenbolon / androgena hormonet / Winstrol stack fortsätter att vara en i alla enklaste att klippa/ pre-contest kombinationer som det någonsin har varit. Denna cykel, i kombination med rätt kost och cardio, är skyldig att ha sitt ursprung resultat som ytmått utomordentligt dramatisk.

 

Dos

Androxine (Tren Suspension) är inte en drog för flickor, som masculizing aspekt effekter square mäta praktiskt taget är motiverat. den vardagliga obestämd kvantitet varierar för detta ämne är 200-600mgs varje vecka för en mängd 6-10 veckor.

Skriv en recension

Notera: HTML översätts inte!
Dålig           Bra

Most Viewed

Vår online butik ger möjlighet till att köpa en billig steroider i Sverige. Och för återkommande kunder och de kunder som köper steroider i stora volymer, rabatter finns tillgängliga. Vi erbjuder leverans på kortast möjliga tid, och service på högsta nivå. Vi värdesätter varje kund och arbete endast till förmån för köpare av våra produkter.

Köpa anabola steroider i Sverige har vi en mycket lönsam affär för köparen. De varor som kan köpas och avnjutas när som helst på dagen. Vi har ett brett sortiment och till mycket konkurrenskraftiga priser, överkomliga för idrottsman. Kvaliteten av steroider är mycket hög, så din önskan att öka muskelmassa och bygga muskler hemma eller på gym kommer att vara framgångsrik.