Boldabol

Boldabol

Tillverkare: British Dragon
Modellnummer: 800
Tillgänglighet: Out Of Stock
Paket: 10 ml flaska (200 mg/ml)
La sustancia: Boldenone undecylenate (Equipose)
53.55€

Allmän information om Boldabol i Sverige

Boldabol är det namn som ges till det veterinärmedicinska injicerbara steroid boldenon väteedisilat, det är allmänt används av massorna och de flesta användare tycker att det är den bästa ersättningen för Deca-Durabolin. Boldabol är ett mångsidigt sammansatta, och du kan skapa ett stort antal kombinationer av läkemedel med den beroende på den önskade utfall. Det är mycket effektivt för allmänt bruk eftersom det inte aromatize mycket framgångsrikt. Muskel hårdhet och densitet bli mycket bättre när detta läkemedel används i kombination med Parabolan, Halotestin, eller Winstrol.

Det är en utlöpare av testosteron och har en stark anabola och rimliga androgena egenskaper. I det veterinärmedicinska området, är det i allmänhet används på hästar, vilket orsakar en framträdande effekt på mager kroppsvikt, aptit och allmän disposition. Liksom alla anabola, Boldabol har en stor förmåga att öka produktionen av röda blodkroppar. Boldabol är inte en snabb massa byggare; vanliga människor kan också använda det. De mest positiva effekterna av detta läkemedel är uppnått när du använder den under längre perioder, i allmänhet bestående under minst 10 veckor.

 

Dos

Boldabol injektioner i Sverige används ofta minst en gång i veckan. Det är oftast tas i en dos av 100-400 mg per vecka för män och 50-150 mg per vecka för kvinnor. Om högre volymer tas alltför ofta till samma injektionsstället, olje-och svullnad kan förekomma.

De biverkningar av detta läkemedel är vanligtvis milda. Några av dem inkluderar fet hud, akne, ökad aggression och håravfall. Så långt som kvinnor-användare, de hittar denna medicin är mycket bekväma, symptom virilization vanligen obefintliga när det tas vid låga doser.

Med Boldabol (Boldenone Undecylenate Injektion), androgen (över aggressivitet) effekter kan noteras. Om dessa biverkningar inträffar, kan de kvarstå i upp till 6 till 8 veckor. Ingen ytterligare injektioner av boldenone undecylenate ska ges.

 

Förvaring

Förvara i rumstemperatur, undvik att frysa.

 

Biverkningar

De biverkningar som förknippas med Boldabol är i allmänhet milda. Strukturen på boldenon gör det möjligt att konvertera till östrogen, men det har inte en extremt hög affinitet att göra det. Det är oftast bara hävde av mycket känsliga individer eller (igen) de vågade hög dosering.

Boldabol kan också producera tydliga androgena biverkningar. Incidens av fet hud, akne, ökad aggression och håravfall är också allt möjligt med denna förening, men normalt vara relaterade till användning av högre doser.

Skriv en recension

Notera: HTML översätts inte!
Dålig           Bra

Most Viewed

Vår online butik ger möjlighet till att köpa en billig steroider i Sverige. Och för återkommande kunder och de kunder som köper steroider i stora volymer, rabatter finns tillgängliga. Vi erbjuder leverans på kortast möjliga tid, och service på högsta nivå. Vi värdesätter varje kund och arbete endast till förmån för köpare av våra produkter.

Köpa anabola steroider i Sverige har vi en mycket lönsam affär för köparen. De varor som kan köpas och avnjutas när som helst på dagen. Vi har ett brett sortiment och till mycket konkurrenskraftiga priser, överkomliga för idrottsman. Kvaliteten av steroider är mycket hög, så din önskan att öka muskelmassa och bygga muskler hemma eller på gym kommer att vara framgångsrik.