Decabol

Decabol

Tillverkare: British Dragon
Modellnummer: 801
Tillgänglighet: Out Of Stock
Paket: 10 ml flaska (250 mg/ml)
La sustancia: Nandrolone decanoate (Deca)
49.30€

Allmän information om Decabol i Sverige

Deca Durabolin är den mest populära och mest använda injicerbara anabola steroid. Även nandrolone dekanoat fortfarande finns i många generiska föreningar, de flesta använder det med Deca Durabolin. Det infördes under 1960-talet som ett injicerbara steroid i olika styrkor - 50 mg/ml och 100 mg/ml är de vanligaste.

Populariteten av denna drog är skyldig till dess många användningsområden. Det gör att muskelcellen att lagra mer kväve än det släpper, för att uppnå en positiv kvävebalans. Detta läkemedel är också vidtas för Benskörhet hos kvinnor som har passerat klimakteriet och för otillräcklig produktion av röda och vita blodkroppar från benmärgen. Förutom detta, Deca Durabolin också orsaka maskulinisering i män som saknar naturliga manliga hormoner.

 

Dos

Ta din läkare innan du påbörjar behandling med detta läkemedel. Den ofta rekommenderade doseringen är mellan 100 och 400 mg/vecka. Vetenskaplig forskning visar att bästa resultat kan uppnås genom intag av 2 mg/vikt pund kropp. Om du tar en dos på mindre än 200 mg/vecka, kommer du vanligtvis känner bara en mycket lätt anabol effekt, men detta ökar med en högre dos.

 

Biverkningar i Sverige

De biverkningar av detta läkemedel är relativt låg med doser på 100-400 mg/vecka, androgen-orsakade biverkningar kan förekomma. Vissa biverkningar innebära problem som hänför sig till högt blodtryck och en förlängd tid för blodpropp, vilket kan orsaka näsblod, ökad blödning av nedskärningar, ökad produktion av sebaceous körtel och acne. Vissa användare rapport också huvudvärk och sexuell överstimulering.

Kvinnor som tar upp till 100 mg/vecka Deca Durabolin i allmänhet inte upplever några större problem. Vid högre doser androgen-orsakade virilization symptom kan ta plats, djupare röst, ökad tillväxt av kroppshår, akne eller ökad libido är några av dem. Du bör ta dessa steroider i samråd med din läkare.

Skriv en recension

Notera: HTML översätts inte!
Dålig           Bra

Most Viewed

Vår online butik ger möjlighet till att köpa en billig steroider i Sverige. Och för återkommande kunder och de kunder som köper steroider i stora volymer, rabatter finns tillgängliga. Vi erbjuder leverans på kortast möjliga tid, och service på högsta nivå. Vi värdesätter varje kund och arbete endast till förmån för köpare av våra produkter.

Köpa anabola steroider i Sverige har vi en mycket lönsam affär för köparen. De varor som kan köpas och avnjutas när som helst på dagen. Vi har ett brett sortiment och till mycket konkurrenskraftiga priser, överkomliga för idrottsman. Kvaliteten av steroider är mycket hög, så din önskan att öka muskelmassa och bygga muskler hemma eller på gym kommer att vara framgångsrik.