Durabol

Durabol

Tillverkare: British Dragon
Modellnummer: 802
Tillgänglighet: Out Of Stock
Paket: 10 ml ampull (100 mg/ml)
La sustancia: Nandrolon phenylpropionate (NPP)
36.55€

Allmän information om Durabol i Sverige

Durabol är Nandrolon med tillsats av Propionate ester, det är samma anabola steroider som Deca Durabolin men snabbare agerar. Detta läkemedel tillhör gruppen av läkemedel som kallas anabola steroider. De är relaterade till testosteron, manligt könshormon. Anabola steroider hjälper till att återuppbygga vävnader som har blivit svag på grund av allvarlig skada eller sjukdom. En kost hög i proteiner och kalorier är nödvändigt med anabola steroid behandling.

Nandrolon är kemiskt besläktade med det manliga könshormonet. Jämfört med testosteron, och har en ökad anabol och en reducerad androgen aktivitet. Detta har visats i djur bioassay och förklaras av receptor bindande studier. Den låga androgenicity av nandrolon är bekräftade vid klinisk användning. I den mänskliga, nandrolon har visat sig ha positivt inflytande på kalcium, att öka produktionen av röda blodkroppar och bentäthet och öka benmassan vid osteoporos. Kvinnor med spridas bröst carcinom, Nandrolon har rapporterats att producera mål regressioner för många månader.

 

Terar Durabol i Sverige

Kliniska studier har visat att det att vara effektiv vid behandling av anemi, osteoporos och vissa typer av tumörer inklusive bröstcancer, och fungerar också som en progestin-baserade preventivmedel.

Dessutom, Nandrolon har ett kväve-spara åtgärder. Denna effekt på protein metabolism har fastställts av metaboliska studier och används terapeutiskt i förhållanden där ett protein brist föreligger såsom vid kroniskt funktionsnedsättande sjukdomar och efter en stor operation och allvarligt trauma. I dessa villkor, är Nandrolon Phenylpropionate fungerar som ett stödjande komplement till specifika behandlingsmetoder och kost åtgärder samt parenteral nutrition, på grund av att det är snabbare att agera natur Nandrolon phenylpropionate är att föredra i situationer där en snabbare klinisk svar krävs över den kemiska varianten Nandrolone decaonate.

Eftersom nandrolon inte bryts ner till DHT, de skadliga effekter som är gemensamma för de flesta anabola steroider på hårbotten, huden och prostata är minskat till en viss grad. Avsaknaden av alkylering på 17a-kol minskar drastiskt drog levertoxicitet. Östrogena effekter till följd av reaktion med aromatashämmare är också minskats som en följd av drogen att vara en progestin, men effekter såsom gynekomasti och minskad libido fortfarande förekommer i större doser. Andra biverkningar kan omfatta erektil dysfunktion och hjärt-kärlskador, liksom flera krämpor till följd av drogens effekt av sänkta nivåer av luteiniserande hormon genom negativ feedback.

Meddelande: informationen nedan är avsedd att komplettera den information som ges av medicinskt utbildad och certifierad personal.

 

Legitim Medicinsk Användning:

Den steroid durabolin har utvecklats och används för att behandla bröstcancer. Det är också föreskrivs när en minskning av röda blodkroppar sker på grund av förhållanden som till exempel njursvikt.

 

Biverkningar i Sverige​:

Durabolin kan orsaka en rad biverkningar, inklusive en minskning av kroppens naturliga testosteron, maskulinisering, förstorade bröst hos män och krympning av testiklarna.

 

Varningssignaler som kräver läkarvård:

Akne, excitation, sömnlöshet, illamående, diarré och urinblåsan irritabilitet.

 

Identifiera Steroider:

Pulver och injicerbara former.

Skriv en recension

Notera: HTML översätts inte!
Dålig           Bra

Most Viewed

Vår online butik ger möjlighet till att köpa en billig steroider i Sverige. Och för återkommande kunder och de kunder som köper steroider i stora volymer, rabatter finns tillgängliga. Vi erbjuder leverans på kortast möjliga tid, och service på högsta nivå. Vi värdesätter varje kund och arbete endast till förmån för köpare av våra produkter.

Köpa anabola steroider i Sverige har vi en mycket lönsam affär för köparen. De varor som kan köpas och avnjutas när som helst på dagen. Vi har ett brett sortiment och till mycket konkurrenskraftiga priser, överkomliga för idrottsman. Kvaliteten av steroider är mycket hög, så din önskan att öka muskelmassa och bygga muskler hemma eller på gym kommer att vara framgångsrik.