Trenabol-H

Trenabol-H

Tillverkare: British Dragon
Modellnummer: 810
Tillgänglighet: Out Of Stock
Paket: 10 ml ampull (100 mg/ml)
La sustancia: Trenbolon Hexahydrobenzylcarbonate
84.15€

Allmän information om Trenabol i Sverige

Trenabol Depot 100 är en mycket potent injicerbara anabola-androgena steroider. Det används i både sammanslagningen cykler och tävling förberedelse för de unika egenskaper av dess verksamma ämne, trenbolon hexahydrobenzylcarbonate. Det kan orsaka tillväxt av extremt hårda muskler på kort tid.

Trenabol Depot kan öka produktionen av proteiner tack vare det faktum, att den behåller kväve i musklerna. Genom denna process, ger snabbare och mer effektiv tillväxt av muskelmassa. Vad mera är, att produkten inte orsakar alltför vattenretention i kroppen, vilket innebär att kroppsvikten är inte förhöjd genom användning av Methanabol Depot 100. Produkten är även kunna hjälpa utmattade muskler att återhämta sig. För sin förmåga att bränna bort fett på ett effektivt sätt, är det allmänt används i tävling beredning.

 

Samspelet med andra läkemedel i Sverige

För att uppnå maximala effekter, bodybuilders ofta kombinera Trenabol Depot med produkter som innehåller methenolone eller stanozolol.

 

Dos

En genomsnittlig vecka dos till salu för män är i intervallet 300 till 500 mg. Det bör tas i fler delar under hela veckan. För kvinnor, användning av Methanabol rekommenderas inte, eftersom det leder till jämlikhet.

 

Biverkningar

Sexuell dysfunktion kan orsakas av till salu, eftersom produkten minskar de naturliga produktion av testosteron. Dess användning kan också leda till lever eller njur cancer, eftersom den har en toxisk effekt på dessa organ. Högt blodtryck eller prostataförstoring kan vara ett bekymmer, liksom. Vanliga biverkningar av Methanabol Depot är akne, håravfall, huvudvärk och ökad aggressivitet.

Skriv en recension

Notera: HTML översätts inte!
Dålig           Bra

Most Viewed

Vår online butik ger möjlighet till att köpa en billig steroider i Sverige. Och för återkommande kunder och de kunder som köper steroider i stora volymer, rabatter finns tillgängliga. Vi erbjuder leverans på kortast möjliga tid, och service på högsta nivå. Vi värdesätter varje kund och arbete endast till förmån för köpare av våra produkter.

Köpa anabola steroider i Sverige har vi en mycket lönsam affär för köparen. De varor som kan köpas och avnjutas när som helst på dagen. Vi har ett brett sortiment och till mycket konkurrenskraftiga priser, överkomliga för idrottsman. Kvaliteten av steroider är mycket hög, så din önskan att öka muskelmassa och bygga muskler hemma eller på gym kommer att vara framgångsrik.