Tri-Tren

Tri-Tren

Tillverkare: British Dragon
Modellnummer: 812
Tillgänglighet: Out Of Stock
Paket: 10ml vial (150 mg/ml)
La sustancia: Trenbolon Mix (Tri-Tren)
89.25€

Allmän information om Tri-Tren i Sverige

Tri-Trenabol är en mycket potent injicerbara anabola-androgena steroider. Det kan användas i både cutting och sammanslagningen cykler tack vare sin speciella verksamma ämnet trenbolon mix, som är en blandning av tre trenbolon estrar: - acetat, enanthate och hexahydrobenzylcarbonate. Det ger användaren en tillväxt på extremt hårda muskler.

Tri-Trenabol kan av kväveretentionen i musklerna, vilket underlättar produktionen av proteiner. Denna process är anledningen till den snabba tillväxten av muskler orsakade av Tri-Trenabol. Eftersom produkten inte behålla något mycket vatten, kroppen i vikt är alltid den samma, även om musklerna tillväxt. Tri-Trenabol är också att kunna hjälpa de utmattade musklerna att återhämta sig. I tävlingen beredning, förmåga Tri-Methanabol att snabbt bränna fett är mycket uppskattat.

 

Samspelet med andra läkemedel i Sverige

Bodybuilders ofta stack Tri-Trenabol med stanozolol, methenolone, nandrolon, oxandrolone eller drostanolon i syfte att uppnå bästa möjliga resultat.

 

Dos

Män i Sverige brukar använda 200 till 400 mg av produkten i en vecka. Dosen bör tas i fler delar. Det är mycket farligt för kvinnor att använda Tri-Trenabol, eftersom det leder till jämlikhet.

 

Biverkningar

Bland de vanligaste biverkningarna av Tri-Trenabol är huvudvärk, håravfall, akne eller ökad aggressivitet. Högt blodtryck eller högt blodtryck kan förekomma, liksom. Användning av Tri-Trenabol kan leda till mycket allvarliga hälsoproblem, liksom. Eftersom produkten har en toxisk effekt på njurar och lever, det kan i extrema fall leda till cancer. Sexuella dysfunktioner kan också orsakas av Tri-Trenabol, eftersom det minskar de naturliga, endogena produktionen av testosteron.

Skriv en recension

Notera: HTML översätts inte!
Dålig           Bra

Most Viewed

Vår online butik ger möjlighet till att köpa en billig steroider i Sverige. Och för återkommande kunder och de kunder som köper steroider i stora volymer, rabatter finns tillgängliga. Vi erbjuder leverans på kortast möjliga tid, och service på högsta nivå. Vi värdesätter varje kund och arbete endast till förmån för köpare av våra produkter.

Köpa anabola steroider i Sverige har vi en mycket lönsam affär för köparen. De varor som kan köpas och avnjutas när som helst på dagen. Vi har ett brett sortiment och till mycket konkurrenskraftiga priser, överkomliga för idrottsman. Kvaliteten av steroider är mycket hög, så din önskan att öka muskelmassa och bygga muskler hemma eller på gym kommer att vara framgångsrik.