Testover E vial.

Testover E vial.

Tillverkare: Vermodje
Modellnummer: 911
Tillgänglighet: Out Of Stock
Paket: 10 ml flaska (250 mg/ml)
La sustancia: Testosteron enanthate
44.20€

Allmän information om Testover E i Sverige

TESTOVER E (Testosteron Enanthate) av Vermodje är en injicerbar steroid som innehåller 250 mg per ML av hormonet Testosteron Enanthate.

TESTOVER E (Testosteron Enanthate) ger storlek och styrka och allt annat vem som helst kan begära av en steroid, inklusive en känsla av välbefinnande, entusiasm och ambition, snabb viktökning och ökad libido. TESTOVER E (Testosteron Enanthate) är förmodligen den mest normalt anges typ av testosteron av både idrottare och kroppsbyggare. Det är mycket effektivt för att få kraft också styrka, att förlora övervikt, samt är billig också lätt abtainable.

TESTOVER E (Testosteron Enanthate) i Sverige är den vanligaste anabola hormon som finns och anses också vara det mest grundläggande. På grund av detta kroppsbyggare ofta anser att det är den bas steroid att de flesta alla cykler. TESTOVER E (Testosteron Enanthate) är både anabola och androgen i naturen. Användare av denna steroid kommer att märka en dramatisk vinst i muskelmassa och styrka, samt en övergripande känsla av välbefinnande och ökar libido och sexlust.

 

Biverkningar

TESTOVER E (Testosteron Enanthate) aromatizes mycket lätt och därför östrogen uppbyggd och biverkningar kan bli ett problem för användare som är känsliga för dessa problem eller de som väljer att använda en hög dos av denna förening. Därför, när du använder TESTOVER E (Testosteron Enanthate), bodybuilders ofta välja infoga en anti-östrogen som Anastrozol, Proviron, Tamoxifen för att hjälpa till att hålla östrogen relaterade biverkningar till ett minimum. Androgena biverkningar såsom fet hud är också möjligt samtidigt som man tar Testosteron Enanthate.

TESTOVER E (Testosteron Enanthate) användning kommer snabbt att stänga av kroppens naturliga produktion av hormonet, vilket gör en ordentlig PCT plan nödvändiga för att återställa kroppens naturliga funktion och underhåll av som bäst som möjligt efter användning av steroider har upphört. Vid cykelns slut, bodybuilders ofta väljer att använda en kombination av Clomid, Tamoxifen, och HCG under en period av 3-4wks för att återställa hypofysen av och testiklarna drift snabbt och effektivt.

 

Dos

Kvinna bodybuilders i Sverige använder ofta TESTOVER E (Testosteron Enanthate) för att bygga massa, även om naturligtvis den dos som är betydligt mindre än vad män skulle använda på grund av risken för masculizing biverkningar.

Den manliga kroppsbyggare dos av TESTOVER E (Testosteron Enanthate) skulle normalt vara på 500-1250mg urval per vecka och cykel längd skulle vara från 8-20 veckor, beroende naturligtvis på de mål för idrottaren. Kvinnor brukar se önskvärt resultat från doser av 50-100mgs per vecka.

Skriv en recension

Notera: HTML översätts inte!
Dålig           Bra

Most Viewed

Vår online butik ger möjlighet till att köpa en billig steroider i Sverige. Och för återkommande kunder och de kunder som köper steroider i stora volymer, rabatter finns tillgängliga. Vi erbjuder leverans på kortast möjliga tid, och service på högsta nivå. Vi värdesätter varje kund och arbete endast till förmån för köpare av våra produkter.

Köpa anabola steroider i Sverige har vi en mycket lönsam affär för köparen. De varor som kan köpas och avnjutas när som helst på dagen. Vi har ett brett sortiment och till mycket konkurrenskraftiga priser, överkomliga för idrottsman. Kvaliteten av steroider är mycket hög, så din önskan att öka muskelmassa och bygga muskler hemma eller på gym kommer att vara framgångsrik.