Enaprime

Enaprime

Tillverkare: Eminence Labs
Modellnummer: 511
Tillgänglighet: Out Of Stock
Paket: 10 ampuller (250 mg/ml)
La sustancia: Testosteron enanthate
36.55€

Allmän information om Enaprime i Sverige

ENAPRIME är en injicerbar steroid som gjorts av Eminence Labs, är dess aktiva substansen Testosteron Enanthate.

Testosteron Enanthate är förmodligen den vanligaste formen av testosteron av både idrottsmän och kroppsbyggare lika.

ENAPRIME är en oljebaserad injicerbara steroid, som är utformade för att släppa testosteron långsamt från injektionsstället. Detta långsam frisättning leverans leder till en höjd i testosteron nivåer som varar i cirka två veckor (det kan även ta så länge som tre veckor för läkemedel nivåer för att helt minska). På grund av dess relativt långa aktivitetsnivå, Testosteron Enanthate är gynnade av den medicinska professionen och främst används för att behandla fall av hypogonadism och liknande sjukdomar där låg androgen nivå är fel på. Som med alla testosteron produkter har en stark anabol och androgen aktivitet. Vinster i styrka och muskelmassa är anmärkningsvärda, tillsammans med en ökning av libido. Det har också noterats att en lättnad i senan smärta och en ökad uthållighet är direkta effekter av ENAPRIME administration. Detta är troligen på grund av ökad vätskeansamling i kombination med en ökning av röda blodkroppar, vilket leder till en ökad syresättning i blodet.

Testosteron i Sverige är ett mycket anabola och androgena hormon, den har en anabola (muskelbyggande) samt anabola betyg för varje 100, respektive. ENAPRIME utövar de flesta av dess effekter genom att främja ökade kväveretentionen i muskeln. ENAPRIME är också känd för höjda nivåer av tillväxtfaktorn IGF-1 i både muskelvävnad samt levern. Denna steroid också ökar aktiviteten av satellit celler, som är celler som spelar en aktiv roll för att reparera motion-skadade muskler. ENAPRIME utövar dessa effekter främst av genetiska mekanismer, vilket innebär att det binder till androgen receptor (AR) för att därigenom initiera transkription av gener. Detta stimulering av AR främjar olika AR beroende mekanismer för både muskelmassa och fett förlust, samt minskar de katabola glukokortikoid hormoner, och öka produktionen av röda blodkroppar.

Varje vecka uppgår till 250-1000mg per vecka är vanliga, och ibland mer för den mycket avancerade idrottsman. På grund av den relativt långa halveringstiden för ENAPRIME (4-5 dagar), är injektioner vanligtvis ges två gånger per vecka. Detta kommer att ge stabila blodet skall kunna upprätthållas. När nivån av steroid smalnar ner, en ny injektion görs, hålla allt ganska nivå. Detta är till skillnad från Sustanon, som kräver mer frekventa injektioner för samma effekt. För en första cykel, 500 mg ensam av ENAPRIME, sköt två gånger i veckan (måndag och torsdag) för 10 veckor tillsammans med standard post cykel behandling skulle vara tillräckligt för goda vinster.

 

Samspelet med andra läkemedel i Sverige

Som den bästa massa byggare finns, ENAPRIME stackar väl i stort sett allt och kan också användas enbart med en hög nivå av framgång. På grund av den längre halveringstiden för ENAPRIME, en dos av 500 mg per vecka kan användas för första gången användaren under en period av 10 veckor med mycket bra resultat. Stapling orala steroider på en grundnivå i allmänhet anses vara uneccessary, eftersom det är omöjligt att mäta din kropp är anpassade till den enskilda steroider används och bestämma vilka som orsak som biverkningar. För de mer avancerade idrottsman, doser på 500 - 1000 mg ENAPRIME är också utmärkt för att skapa tydliga resultat inom en 10 veckors period. Mer avancerade idrottare kommer ofta stack för Testosteron Enanthate med Dianabol, Deca Durabolin, Primobolan eller Equipose för att skapa en kraftfull massa bygga stack.

Alla testosterones aromatize, och enanthate är inget undantag. Den steroid användare bör vara förtrogen med anti-östrogen föreningar såsom Nolvadex och Clomid och hålla dem på plats under cykeln i fallet symptom på gyno uppstår. Ökar i vatten vikt och fett vikt bör förväntas, och möjligheterna att gyno är alltid ute när du använder ENAPRIME.

Standard post cykel terapi som består av antingen Nolvadex eller Clomid bör ske efter det att cykeln är över.

Skriv en recension

Notera: HTML översätts inte!
Dålig           Bra

Most Viewed

Vår online butik ger möjlighet till att köpa en billig steroider i Sverige. Och för återkommande kunder och de kunder som köper steroider i stora volymer, rabatter finns tillgängliga. Vi erbjuder leverans på kortast möjliga tid, och service på högsta nivå. Vi värdesätter varje kund och arbete endast till förmån för köpare av våra produkter.

Köpa anabola steroider i Sverige har vi en mycket lönsam affär för köparen. De varor som kan köpas och avnjutas när som helst på dagen. Vi har ett brett sortiment och till mycket konkurrenskraftiga priser, överkomliga för idrottsman. Kvaliteten av steroider är mycket hög, så din önskan att öka muskelmassa och bygga muskler hemma eller på gym kommer att vara framgångsrik.