Decaprime

Decaprime

Tillverkare: Eminence Labs
Modellnummer: 512
Tillgänglighet: Out Of Stock
Paket: 10 ampuller (200mg/ml)
La sustancia: Nandrolone decanoate (Deca)
45.90€

Allmän information om Decaprime i Sverige

DECAPRIME håller vätska i din gemensamt för att främja läkning och fyller dina muskler så länge du tar testa med det. Du har god styrka vinster som gradvis tillräckligt för att du skall bevara dem och medan du är på det du aldrig ont.

DECAPRIME kommer alltid att vara en topp stapelvara i bodybuilding världen. Deca Durabolin har gjort sin väg till toppen av steroid listan efter att det introducerades av läkemedelsföretaget Organon. Varför skulle det inte? Inte bara idrottare väljer denna steroid grund av DECAPRIME profil av både sammanslagningar och styckning effekter men också för att det är en all-around steroid som kan vara staplade med nästan vad som helst.

När vi talar om DECAPRIME profil för sina androgenicity, du kommer att bli förvånad över att finna ut att det är ironiskt nog svag androgen men starkt anabola. DECAPRIME är en testosteron derivat men det är bara en svag androgen på grund av vissa strukturella skillnaden. Ändå, DECAPRIME har fantastiska anabola egenskaper och kan stimulera proteinsyntesen mycket effektivt.

En annan fördel med att Nandrolones är att den har en svag negativ inverkan på kolesterol nivåer, vilket gör det till ett utmärkt val för användare som löper risk för hjärtinfarkt och stroke.

 

DECAPRIME användning för Kvinnor i Sverige

DECAPRIME låga nivåer av androgen aktivitet gör det till ett bra val för vissa kvinnor att använda små doser av Nandrolon Phenylpropionate. NPP är en liten grupp som ofta används steroider som är minst sannolik att orsaka permanent masculinizing biverkningar att den kvinnliga kroppen när den används i små doser.

På toppen av det, detta Deca Durabolin profil av svaga androgenicity gör att den kan användas även av kvinnor i minimala doser av 50 till 100 mg i veckan utan att behöva oroa sig för viriliserande effekter.

 

Dosering och administrering

Män

300-600mg vecka (2mg/kg kroppsvikt)

 

Kvinnor

50-100mg vecka

Skriv en recension

Notera: HTML översätts inte!
Dålig           Bra

Most Viewed

Vår online butik ger möjlighet till att köpa en billig steroider i Sverige. Och för återkommande kunder och de kunder som köper steroider i stora volymer, rabatter finns tillgängliga. Vi erbjuder leverans på kortast möjliga tid, och service på högsta nivå. Vi värdesätter varje kund och arbete endast till förmån för köpare av våra produkter.

Köpa anabola steroider i Sverige har vi en mycket lönsam affär för köparen. De varor som kan köpas och avnjutas när som helst på dagen. Vi har ett brett sortiment och till mycket konkurrenskraftiga priser, överkomliga för idrottsman. Kvaliteten av steroider är mycket hög, så din önskan att öka muskelmassa och bygga muskler hemma eller på gym kommer att vara framgångsrik.