Oxydrolone

Oxydrolone

Tillverkare: Alpha Pharma
Modellnummer: 555
Tillgänglighet: I lager
Paket: 50 mg (50 tabletter)
La sustancia: Oxymetolon (Anadrol)
83.16€

Allmän information om Oxydrolone i Sverige

Oxydrolone (Oxymetolon) av Alpha-Pharma är en oral steroid, är dess aktiva substansen är Oxymetolon.

Oxymetolon i Sverige är en anabol steroid. Det förbättrar kväve balans i kosten är tillräcklig i kalorier. Åtgärder av anadrol liknar testosteron och kan orsaka allvarlig störning i det sexuella och fysiska utveckling när det ges till barn.

Oxymetolon har en halveringstid på ca 8-10 timmar. Detta innebär att det finns kvar i kroppen för 2-4 gånger längre. Anledningen till att det stannar i kroppen längre är på grund av dess affinitet för fettvävnad där det blir lagras.

Biokemisk analys har visat att Anadrol kan påvisas i kroppen i upp till 2 månader efter den sista dosen. På grund av denna långa halveringstid, det är inte rekommenderad drogen av val av många kroppsbyggare. De flesta experter rekommenderar det som en off season läkemedel för att bygga upp kroppen.

 

Dos

Dosen av Oxydrolone (Oxymetolon) är baserad på kroppsvikt. Både vuxna och barn det är ca 1,5-2 mg/kg (50-200 mg/vecka). När Oxydrolone (Oxymetolon) ges för att behandla någon av ovanstående sjukdomar, dess svar är aldrig omedelbart och kan ta minst 2-3 veckor. Hos vissa patienter en något lägre dos som krävs för att bevara dess fördelar vid behandling av anemier aplastisk. Oxydrolone (Oxymetolon)är endast tillgänglig som en tablett och aldrig ges intravenöst.

 

Biverkningar i Sverige

Innan man använder Oxydrolone (Oxymetolon) finns det några saker du bör veta. Oxymetolon är en potent steroid och är förenat med en hel del biverkningar som inkluderar: gulsot, risken för levercancer, penis utvidgningen om det tas före puberteten, testikelatrofi och lågt spermieantal, om den tas efter pubertet, impotens, smärtsamma penis erektion, i kvinnor - klitoris utvidgningen, premenstrual oegentligheter, brist på sömn, gynekomasti - bröstförstoring, fördjupning av röst, överdriven hårväxt, allmän trötthet, svullnad i kroppen, högt socker.

Skriv en recension

Notera: HTML översätts inte!
Dålig           Bra

Most Viewed

Vår online butik ger möjlighet till att köpa en billig steroider i Sverige. Och för återkommande kunder och de kunder som köper steroider i stora volymer, rabatter finns tillgängliga. Vi erbjuder leverans på kortast möjliga tid, och service på högsta nivå. Vi värdesätter varje kund och arbete endast till förmån för köpare av våra produkter.

Köpa anabola steroider i Sverige har vi en mycket lönsam affär för köparen. De varor som kan köpas och avnjutas när som helst på dagen. Vi har ett brett sortiment och till mycket konkurrenskraftiga priser, överkomliga för idrottsman. Kvaliteten av steroider är mycket hög, så din önskan att öka muskelmassa och bygga muskler hemma eller på gym kommer att vara framgångsrik.