Primo Tabs

Primo Tabs

Tillverkare: Alpha Pharma
Modellnummer: 556
Tillgänglighet: I lager
Paket: 25 mg (50 tabletter)
La sustancia: Methenolone acetat (Primobolan)
155.90€

Allmän information om Primo Tabs  i Sverige

Primo Tabs är en oral steroid som tillverkas av Alpha Pharma som innehåller en aktiv substans som kallas Methenolone Acetat. Primo Tabs innehåller 50 mg per flik av hormonet Methenolone Acetat. Primo Tabs främja muskel tillväxt, definierade och inte provocera en hel del biverkningar.

Primo Tabs är en ester derivat av methenolone ofta kallas Primobolan, När det interagerar med enzymet aromatas det inte bildar någon östrogener. Det används av människor som är mycket känsliga för östrogena biverkningar, som har lägre östrogena egenskaper än nandrolon. Methenolone, i form av enanthate och acetat, finns som en injektion eller som en muntlig respektive. Methenolone är inte 17-alfa-alkylerade, men 1-metylerat för oral biotillgänglighet. Detta minskar belastningen på levern, men också tillgänglighet. Det anses vara en av de säkrare steroider, vilket betyder att den har få biverkningar. Primo Tabs har inga östrogena biverkningar, och dess effekter på kolesterolnivåerna är minimal. I doser på 200 mg per vecka eller mindre (intramuskulär) blodtryck är sällan ändras. Det är möjligen en av de säkrare anabola steroider för kvinnor på grund av mycket låg virilization effekter på kort sikt användning. Primo Tabs (Methenolone Acetat) är inte heller alltför suppressiva av HPTA axeln, men hur repressiv är diskutabelt. Av denna anledning, många bodybuilders använder det i mellan steroid cykler under deras "off-tid" för att hjälpa till att behålla sina vinster och styrka. Den långsiktiga säkerheten för ett sådant förfarande eventuellt farlig och kan leda till permanent förtryck av HPTA.

 

Biverkningar i Sverige​:

Eftersom Primo Tabs är ett derivat av dihydrotestosteron (DHT) en ökning i håravfall kan uppstå i de med genetiska vikande hår linje, men var sällan noteras. Primo Tabs (Primobolan) flikar har använts medicinskt för att minska brösttumörer, med en svarsfrekvens på cirka en tredjedel , så man kan anta att ingen anti-östrogen produkter skulle vara nödvändigt. Användning av Finasterid, Dutesteride, eller en annan anti-håravfall produkt som kan vara användbara, men som Primo Tabs har ett dåligt rykte för att orsaka Håravfall. Det är också viktigt att notera att även om den androgen komponent Primo Tabs (Primobolan) flikar är låg, biverkningar är fortfarande möjligt. Man kan därför märka fet hud och acne. Methenolone Acetat är giftiga för levern, särskilt den muntliga versioner, även om toxiciteten är gradvis och liten.

 

Dosering:

Primo Tabs i Sverige används mest av kvinnor och steroid nybörjare, eftersom de inte aromatize eller orsaka vätskeretention. Kvinnor som utnyttjas 50-100 mg dagligen av detta läkemedel sällan noteras viriliserande biverkningar. De flesta rapporterar en tydlig svårare att se och en 3-4 LB muskelmassan i 6-8 veckor. Uppenbarligen många kvinnor också staplade Primo Tabs (Primobolan) flikar med andra droger för att höja resultaten. Män normalt intas 100-200 mg dagligen i 2-4 doser (pga kort halveringstid 4-6 delade dagliga doser som var mer effektiva på att upprätthålla en plasma koncentrationer av verksamma läkemedel) och rapportera verkliga vinster.

Skriv en recension

Notera: HTML översätts inte!
Dålig           Bra

Most Viewed

Vår online butik ger möjlighet till att köpa en billig steroider i Sverige. Och för återkommande kunder och de kunder som köper steroider i stora volymer, rabatter finns tillgängliga. Vi erbjuder leverans på kortast möjliga tid, och service på högsta nivå. Vi värdesätter varje kund och arbete endast till förmån för köpare av våra produkter.

Köpa anabola steroider i Sverige har vi en mycket lönsam affär för köparen. De varor som kan köpas och avnjutas när som helst på dagen. Vi har ett brett sortiment och till mycket konkurrenskraftiga priser, överkomliga för idrottsman. Kvaliteten av steroider är mycket hög, så din önskan att öka muskelmassa och bygga muskler hemma eller på gym kommer att vara framgångsrik.