Provibol

Provibol

Tillverkare: Alpha Pharma
Modellnummer: 557
Tillgänglighet: I lager
Paket: 25 mg (50 tabletter)
La sustancia: Mesterolon (Proviron)
66.10€

Allmän information om Provibol i Sverige

Provibol (Proviron) av Alpha Pharma aktiva substansen är Mesterolone.

Provibol (Proviron) är en syntetisk, oralt effektiv androgen som inte har några anabola egenskaper. Provibol används i skolan medicin för att lindra eller bota störningar som underlättas av en brist på manligt könshormon. Många idrottsmän, av denna anledning, ofta använda Proviron vid slutet av en steroid behandling för att höja det minskade produktionen av testosteron. Detta är dock inte en bra idé eftersom Provibol har ingen effekt på kroppens egna testosteron produktion men-som nämns i början, bara minskar eller helt eliminerar de dysfunktioner som orsakas av testosteronbrist.

Detta är i synnerhet, impotens vilket oftast orsakas av en androgen brist som kan uppstå efter upphävande av steroider, och sterilitet som yttrar sig i en reducerad spermaantal och minskad spermiekvalitet. Proviron är därför tas under en steroid förvaltning eller efter avbruten användning av steroider, för att eliminera en eventuell oförmåga eller nedsatt sexuell lust. Detta är dock inte bidra till det underhåll av styrka och muskelmassa efter behandlingen. Det finns andra bättre lämpade föreningar för detta (se HCG och Clomid). Av denna anledning Provibol är tyvärr cunsidered av många vara en meningslös och onödigt förening.

 

Samspelet med andra läkemedel i Sverige

Provibol är också ett östrogen antagonist som hindrar aromatisering av steroider. Till skillnad från de antiöstrogen Tamoxifen som bara blockerar östrogen receptorer (se Tamoxifen) Proviron redan hindrar aromatizing av steroider. Därför gynekomasti och ökad vätskeansamling är framgångsrikt blockeras. Eftersom Provibol kraftigt dämpar bildandet av östrogen ingen rebound-effekt uppstår efter utsättande av användning av föreningar som är fallet med till exempel Tamoxifen där en aromatisering av steroider är inte hindras. Man kan säga att Tamoxifen botar problemet med aromatisering vid dess rot medan Tamoxifen bara botar symptomen. Av denna anledning manliga idrottare bör hellre Proviron med Tamoxifen.

Med Proviron idrottaren får mer muskler hårdheten eftersom androgen nivån ökar och östrogen koncentration är fortfarande låg. Detta i synnerhet, är noterade positivt under förberedelserna för en tävling när det används i kombination med en diet. Kvinnliga idrottare som naturligtvis har en högre östrogen nivå ofta komplettera sina steroid intag med Proviron resulterar i en ökad muskel hårdhet. Tidigare var det vanligt för kroppsbyggare för att ta en daglig dos av en 25 mg tablett under flera veckor, ibland månader, för att visas hårt hela året runt.

 

Dos

Detta var särskilt viktigt för idrottare framträdanden på gästspel, seminarier och foto sessioner. Eftersom Proviron är mycket effektiv manliga idrottare behöver vanligtvis endast 50 mg/dag vilket innebär att idrottare tar vanligtvis en 25 mg tablett på morgonen och 25 mg tablett på kvällen. I vissa fall en 25 mg tablett per dag är tillräckligt. När kombinera Proviron med Tamoxifen (50 mg Proviron / dag och 20 mg Tamoxifen / dag) kommer detta att leda till en nästan fullständig hämning av östrogen.

Skriv en recension

Notera: HTML översätts inte!
Dålig           Bra

Most Viewed

Vår online butik ger möjlighet till att köpa en billig steroider i Sverige. Och för återkommande kunder och de kunder som köper steroider i stora volymer, rabatter finns tillgängliga. Vi erbjuder leverans på kortast möjliga tid, och service på högsta nivå. Vi värdesätter varje kund och arbete endast till förmån för köpare av våra produkter.

Köpa anabola steroider i Sverige har vi en mycket lönsam affär för köparen. De varor som kan köpas och avnjutas när som helst på dagen. Vi har ett brett sortiment och till mycket konkurrenskraftiga priser, överkomliga för idrottsman. Kvaliteten av steroider är mycket hög, så din önskan att öka muskelmassa och bygga muskler hemma eller på gym kommer att vara framgångsrik.