Rexobol-10

Rexobol-10

Tillverkare: Alpha Pharma
Modellnummer: 558
Tillgänglighet: I lager
Paket: 10 mg (50 tabletter)
La sustancia: Oral Stanozolol (Winstrol)
25.49€

Allmän information om Rexobol-10 i Sverige

Rexobol-10 (Stanozolol) av Alpha Pharma aktiva substansen är Stanozolol.

Stanozolol är ett derivat av dihydrotestosteron, även om dess verksamhet är mycket mildare än denna androgen i naturen. Det är tekniskt klassificeras som en anabola steroid, visas att uppvisa en något större benägenhet för muskel tillväxt än androgen aktivitet i tidiga studier. Medan dihydrotestosteron egentligen bara ger androgena biverkningar när de ges, stanozolol istället ger tillväxt kvalitet muskel. Den anabola egenskaper av detta ämne är fortfarande milt i jämförelse med många starkare föreningar, men det är fortfarande en ggod, pålitlig byggare av muskler. Dess anabola egenskaper kan även vara jämförbar med Dianabol, men Winstrol har inte samma tendens till vätskeretention. Stanozolol innehåller också samma c17 metylation vi ser med Dianabol, en förändring som används så att oral administrering är möjligt. För att trots denna design men det finns många injicerbara versioner av denna steroid som produceras.

Sedan stanozolol inte kan konvertera till östrogen, en anti-östrogen är inte nödvändigt när du använder denna steroid, gynekomasti inte är ett problem även hos de mest känsliga individer. Eftersom östrogen är också orsaken till vattenretention, i stället för samlad utseende, Winstrol ger en mager, kvalitet se utan rädsla för överskott subkutan vätskeretention. Detta gör att det är en bra steroid att använda under styckning cykler, när vatten och fett bevarande är ett stort problem. Det är också mycket populärt bland idrottsmän i kombination styrka/hastighet sporter som friidrott.

 

Dos

Den vanliga dosen i Sverige för män är 30-70mg per dag för tabletter och 25-50 mg per dag med den injicerbara versionen. Det är ofta i kombination med andra steroider beroende på önskat resultat. För fyllnadsmedel ändamål, en starkare androgen som testosteron, Dianabol eller Anadrol är vanligtvis till. Här Winstrol kommer att balansera ut cykeln lite, vilket ger oss bra anabol effekt med lägre totala östrogena aktiviteten än om du tar ett sådant steroider ensam. Resultatet bör bli en betydande vinster i fråga om ny muskelmassa, med en mer behaglig nivå av vatten och fett lagring. För skärning faser Winstrol kan kombineras med en icke-aromatizing androgen som trenbolon eller Halotestin. Sådana kombinationer bör bidra till den starkt definierade, hard titt på muskulatur så eftertraktade bland kroppsbyggare. Äldre, mer känsliga individer kan lägga till föreningar som Primobolan, Deca-Durabolin eller Jämnmod när man önskar att denna steroid stack. Här de ska se goda resultat och färre biverkningar än med standard androgen terapi.

Kvinnor brukar ta runt 5-10mg dagligen. Även kvinnliga idrottare brukar hitta stanozolol mycket tolereras, är den injicerbara versionen är oftast tabu.

Skriv en recension

Notera: HTML översätts inte!
Dålig           Bra

Most Viewed

Vår online butik ger möjlighet till att köpa en billig steroider i Sverige. Och för återkommande kunder och de kunder som köper steroider i stora volymer, rabatter finns tillgängliga. Vi erbjuder leverans på kortast möjliga tid, och service på högsta nivå. Vi värdesätter varje kund och arbete endast till förmån för köpare av våra produkter.

Köpa anabola steroider i Sverige har vi en mycket lönsam affär för köparen. De varor som kan köpas och avnjutas när som helst på dagen. Vi har ett brett sortiment och till mycket konkurrenskraftiga priser, överkomliga för idrottsman. Kvaliteten av steroider är mycket hög, så din önskan att öka muskelmassa och bygga muskler hemma eller på gym kommer att vara framgångsrik.